Finn billige fly til Bristol

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bristol

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bristol fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bristol

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bristol

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Birmingham (BHX)

Vanligvis er flyvninger til Bristol fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Birmingham, som i gjennomsnitt koster 1 491 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BRISTOL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar29 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bristol koster i gjennomsnitt kun 1 559 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BRISTOL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust60 % dyrereDet koster ca. 3 525 kr for flyvninger til Bristol fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BRISTOL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober435 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bristol fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Bristol?

Bristol har en helt særegen stemning, takket være alle kunstnerne som har gjort byen til sitt hjem. Sommermånedene er en svært populær tid å reise til denne fargerike byen på. Du har størst sjanse for bra vær, og det holdes mange arrangement og festivaler som Upfest og International Balloon Fiesta. Våren og høsten er en flott tid å fly til Bristol på om du vil ha noen av fordelene ved høysesongen. Det kan samtidig være enklere å finne billige flybilletter til Bristol, bortsett fra i skoleferier som f.eks. påskeferien. Det pleier å være ganske stille og rolig i byen i januar-februar, og dette er en fin tid for å finne veldig billige fly til Bristol. Du kan også finne ganske bra tilbud på hotell.

 • Hvilken flyvning til Bristol er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Bristol fra Dublin for 582 kr. Dette er 79 % billigere enn de fleste flytilbudene til Bristol. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Bristol fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Bristol?

  Som regel er det februar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Bristol. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 559 kr. mars er også et godt alternativ når du skal reise til Bristol med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 600 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Bristol?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Bristol fra Norge er 54 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 206 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Bristol?

  Cardiff Cardiff Wales flyplass, Gloucestershire flyplass, Brize Norton flyplass, Bournemouth flyplass eller Birmingham flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Bristol.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Bristol?

  Med en gjennomsnittspris på 2 519 kr per person, er det Bristol flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Bristol. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Hvilke flyselskaper flyr til Bristol?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bristol
 • Hvilke flyselskaper flyr til Bristol?

  Det kan være andre flyselskaper som flyr til Bristol fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er KLM, Brussels Airlines og Ryanair. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Bristol jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Bristol

Under finner du alle flyplassene i Bristol sammen med avstanden til sentrum

Det går shuttle-busser fra flyplassen og inn til sentrum døgnet rundt, alle dager i uken. Den går faktisk ca. hvert tiende minutt på de travleste tidspunktene, og kjøreturen tar ikke mer enn omtrent 30 minutter. Bussen stopper blant annet ved togstasjonen. Det koster enten 7 GBP (75 NOK) for enkeltbillett eller 11 GBP (125 NOK) om du vil kjøpe billett tur-retur. Du kan kjøpe billetter av sjåføren eller bestille på nett i forkant av reisen. Du kan alternativt ta taxi eller leie en bil under oppholdet ditt. Hvis du velger sistnevnte og henter bilen på flyplassen ved ankomst, må du huske på at det er venstrekjøring i Storbritannia.


Slik kommer du deg rundt omkring i Bristol

Sentrum er kompakt nok til at du kan utforske mange av de mest populære områdene til fots, men det finnes også mange andre måter å komme seg rundt på. Tog, ferje, buss og bil er noen av alternativene dine. Kollektivtransport er ganske billig, og metrobussen har gode forbindelser til populære attraksjoner. Det koster ca. 1-2 GBP (15-25 NOK) for en enkeltbillett i sentrum, og prisen øker om du skal lengre av gårde. Det anbefales å kjøpe reisekortet BristolRider for ca. 4-5 GBP (45-55 NOK) om du skal ta mye buss. Det er også mulig å ta tog til andre nabolag og nærliggende byer om du vil utforske området ytterligere.


Visumkrav for Bristol

Storbritannia er ikke med i Schengen-området, og det er derfor ikke mulig å fly til Bristol uten pass. Du må dobbeltsjekke at passet er gyldig under hele oppholdet ditt. Det er ikke nødvendig med visum om du er norsk statsborger. Det anbefales å dobbeltsjekke regelverket før du skal reise, ettersom innreisebestemmelser fort kan bli forandret.


Start planleggingen av reisen til Bristol


De beste tingene å se og gjøre i Bristol

Hva bør oppleves i Bristol?

Hvis du har lyst på en langhelg med god mat, kunst, livlig stemning og innholdsrik historie, bør du så absolutt reise til Bristol. Byen har også dype røtter som strekker seg århundrer tilbake. Noen av de mest populære severdighetene inkluderer Cabot Tower, Quen Square, båtturer på elven og St Mary Redcliffe Church.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Helfo utsteder et europeisk helsetrygdkort som du bør ta med deg for å kunne bruke offentlige helsetjenester. Det er imidlertid ikke alt som dekkes, og du bør blant annet kjøpe privat reiseforsikring som dekker syketransport hjem til Norge.

Bør jeg gi tips?

Du trenger ikke å gi driks på puber, men du kan godt gi ca. 10 % på restauranter. Du bør imidlertid først sjekke om serviceavgiften er inkludert i regningen.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Det finnes utrolig mange handlemuligheter i Bristol. Clifton Village er et område med varierte og spennende kles- og skobutikker, Bristol Shopping Quarter har flust av moteforretninger og Stokes Croft og Gloucester Road er stedet for deg som elsker alternative butikker for vintage og retro.