Finn billige fly til Belfast

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Belfast

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Belfast fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Belfast Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Belfast

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Dublin (DUB)

Vanligvis er flyvninger til Belfast fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Dublin, som i gjennomsnitt koster 1 754 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Belfast?

Når du bør reise til Belfast avhenger av både ditt budsjett og hva du ønsker å oppleve her. Sommerferien i Nord-Irland starter i slutten av juni, og dette er følgende også da høysesongen her starter. Dersom du reiser hit i sommermånedene bør du være forberedt på at byen er full av både turister og lokale, spesielt rundt hovedattraksjonene. Det kan også være vanskelig å finne billig fly til Belfast i denne perioden. Dersom du reiser på budsjett, bør du heller vurdere å reise hit om høsten eller vinteren, men vær oppmerksom på at det kan være høyere priser i julesesongen.

737 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Belfast. Denne flyvningen er fra Edinburgh, og er 80 % billigere enn de fleste flyvninger til Belfast. Du kan finne den billigste prisen til Belfast fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Belfast i løpet av November, kan du også fly billig i september. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 780 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Belfast. Hvis du planlegger å fly til Belfast, bør du vurdere å bestille flyvninger til Belfast Intl flyplass (20 km fra sentrum i Belfast), Londonderry Eglinton flyplass (93 km fra sentrum i Belfast), Campbeltown Machrihanish flyplass (95 km fra sentrum i Belfast), Isle of Islay Glenegedale flyplass (122 km fra sentrum i Belfast), eller Glasgow Prestwick flyplass (132 km fra sentrum i Belfast).

Isle of Islay Glenegedale flyplass har en gjennomsnittspris på 2 925 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Belfast. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Hvilke flyselskaper flyr til Belfast?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Belfast

Hvilke flyselskaper flyr til Belfast?

På reiser til Belfast fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: KLM eller British Airways. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Flyplasser nære Belfast

Under finner du alle flyplassene i Belfast sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Belfast fra flyplassen

Når du flyr til Belfast, ankommer du enten Belfast/George Best Belfast City lufthavn eller Belfast/Belfast lufthavn. George Best Belfast City ligger kun 5 minutter fra byen, og det er enkelt å komme seg inn til sentrum enten med tog, buss, taxi eller bil. Belfast lufthavn ligger 20 kilometer nørdvest for Belfast, rett ved småbyen Aldergrove, og herfra kan du komme deg inn til sentrum med enten buss, taxi eller bil. Fra begge flyplassene kan du også forhåndsbestille privat transport, slik at en sjåfør venter på deg i ankomsthallen på flyplassen og tar deg direkte til din endelige destinasjon.


Slik kommer du deg rundt omkring i Belfast

Det er enkelt å komme seg rundt i Belfast, og dersom du skal besøke severdighetene i bysentrum er det lettest å komme seg rundt til fots. Hvis du heller ønsker å utforske byen fra sykkelsetet, kan du leie en sykkel fra en av 30 sykkelstasjoner spredt utover byen. Det går også flere busser med Translink i Belfast, og både Metro og Glider kjører i Belfast by. Dersom du ønsker å reise til andre steder i Nord-Irland, forbinder bussene Ulsterbus og Goldline byen med resten av landet. Det går også tog fra Great Victoria Street Station og Lanyon Station, som kan ta deg både rundt i Belfast og til andre storbyer.


Start planleggingen av reisen til Belfast


De beste tingene å se og gjøre i Belfast

Belfast er en spennende by med mange ulike severdigheter og attraksjoner. Den mest kjente er nok Titanic Belfast, en interaktiv utstilling som forklarer den sanne historien om skipet Titanic. Dra også innom Ulster Museum for å se en samling av kunst, historie og naturvitenskap, og for å lære historien om folket i Nord-Irland opp gjennom tidene. Du bør også besøke Belfast City Hall for å se en av byens mest ikoniske bygninger på Donegall Square, og Belfast Castle Estate med besøkssenteret i Cave Hill.

Du bør sørge for å ha en god reiseforsikring i orden før du flyr til Belfast. Denne burde minimum dekke sykdom, ulykker, avbestilling, reisegods, dødsfall og hjemtransport ved sykdom.

Det er trygt å drikke vann fra springen i Belfast.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Belfast.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Belfast som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Belfast ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Belfast, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Belfast og varsler deg når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Belfast

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Belfast

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.