Finn billige fly til Belfast

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 30.10.
lø. 6.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Belfast

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Belfast fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Belfast Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Belfast

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Dublin (DUB)

Vanligvis er flyvninger til Belfast fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Dublin, som i gjennomsnitt koster 1 417 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BELFAST FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember30 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Belfast koster i gjennomsnitt kun 1 476 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BELFAST FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril23 % dyrereDet koster ca. 2 618 kr for flyvninger til Belfast fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BELFAST FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober414 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Belfast fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Belfast?

Når du bør reise til Belfast avhenger av både ditt budsjett og hva du ønsker å oppleve her. Sommerferien i Nord-Irland starter i slutten av juni, og dette er følgende også da høysesongen her starter. Dersom du reiser hit i sommermånedene bør du være forberedt på at byen er full av både turister og lokale, spesielt rundt hovedattraksjonene. Det kan også være vanskelig å finne billig fly til Belfast i denne perioden. Dersom du reiser på budsjett, bør du heller vurdere å reise hit om høsten eller vinteren, men vær oppmerksom på at det kan være høyere priser i julesesongen.

 • Hvilken flyvning til Belfast er den absolutt billigste?

  898 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Belfast. Denne flyvningen er fra Bergen, og er 79 % billigere enn de fleste flyvninger til Belfast. Du kan finne den billigste prisen til Belfast fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Belfast?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Belfast i løpet av November, kan du også fly billig i Desember. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 793 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Belfast?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Belfast. Hvis du planlegger å fly til Belfast, bør du vurdere å bestille flyvninger til Belfast Intl flyplass (20 km fra sentrum i Belfast), Londonderry Eglinton flyplass (93 km fra sentrum i Belfast), Campbeltown Machrihanish flyplass (95 km fra sentrum i Belfast), Isle of Islay Glenegedale flyplass (122 km fra sentrum i Belfast), eller Glasgow Prestwick flyplass (132 km fra sentrum i Belfast).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Belfast?

  Londonderry Eglinton flyplass har en gjennomsnittspris på 2 577 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Belfast. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Hvilke flyselskaper flyr til Belfast?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Belfast
 • Hvilke flyselskaper flyr til Belfast?

  På reiser til Belfast fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: KLM, British Airways ellerRyanair. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Flyplasser nære Belfast

Under finner du alle flyplassene i Belfast sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Belfast fra flyplassen

Når du flyr til Belfast, ankommer du enten Belfast/George Best Belfast City lufthavn eller Belfast/Belfast lufthavn. George Best Belfast City ligger kun 5 minutter fra byen, og det er enkelt å komme seg inn til sentrum enten med tog, buss, taxi eller bil. Belfast lufthavn ligger 20 kilometer nørdvest for Belfast, rett ved småbyen Aldergrove, og herfra kan du komme deg inn til sentrum med enten buss, taxi eller bil. Fra begge flyplassene kan du også forhåndsbestille privat transport, slik at en sjåfør venter på deg i ankomsthallen på flyplassen og tar deg direkte til din endelige destinasjon.


Slik kommer du deg rundt omkring i Belfast

Det er enkelt å komme seg rundt i Belfast, og dersom du skal besøke severdighetene i bysentrum er det lettest å komme seg rundt til fots. Hvis du heller ønsker å utforske byen fra sykkelsetet, kan du leie en sykkel fra en av 30 sykkelstasjoner spredt utover byen. Det går også flere busser med Translink i Belfast, og både Metro og Glider kjører i Belfast by. Dersom du ønsker å reise til andre steder i Nord-Irland, forbinder bussene Ulsterbus og Goldline byen med resten av landet. Det går også tog fra Great Victoria Street Station og Lanyon Station, som kan ta deg både rundt i Belfast og til andre storbyer.


Visumkrav for Belfast

Storbritannia er ikke medlem av Schengen, så du kan ikke fly til Belfast uten pass. Pass er uansett det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet, og må derfor alltid medbringes på reiser. Passet må være gyldig under hele oppholdet. Du trenger ikke visum for å reise til Storbritannia.


Start planleggingen av reisen til Belfast


De beste tingene å se og gjøre i Belfast

Hva bør du se i Belfast?

Belfast er en spennende by med mange ulike severdigheter og attraksjoner. Den mest kjente er nok Titanic Belfast, en interaktiv utstilling som forklarer den sanne historien om skipet Titanic. Dra også innom Ulster Museum for å se en samling av kunst, historie og naturvitenskap, og for å lære historien om folket i Nord-Irland opp gjennom tidene. Du bør også besøke Belfast City Hall for å se en av byens mest ikoniske bygninger på Donegall Square, og Belfast Castle Estate med besøkssenteret i Cave Hill.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Belfast er en flott by å besøke med barn. Ta med barna dine til Belfast Zoo, en av landets eldste attraksjoner med mer enn 1,000 dyr og 150 ulike arter. Dra også til W5 med over 250 fantastiske interaktive utstillinger for hele familien, spredt utover fire ulike utstillingsområder.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør sørge for å ha en god reiseforsikring i orden før du flyr til Belfast. Denne burde minimum dekke sykdom, ulykker, avbestilling, reisegods, dødsfall og hjemtransport ved sykdom.

Kan du drikke vann fra springen?

Det er trygt å drikke vann fra springen i Belfast.