Finn billige fly til Belfast

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Belfast (BHD)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Belfast

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Belfast fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Belfast Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Belfast

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Dublin (DUB)

Vanligvis er flyvninger til Belfast fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Dublin, som i gjennomsnitt koster 1 444 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BELFAST FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember30 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Belfast koster i gjennomsnitt kun 1 555 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BELFAST FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril26 % dyrereDet koster ca. 2 787 kr for flyvninger til Belfast fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BELFAST FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars539 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Belfast fra Oslo Gardermoen flyplass i mars enn noen annen måned

Når er det best å reise til Belfast?

Når du bør reise til Belfast avhenger av både ditt budsjett og hva du ønsker å oppleve her. Sommerferien i Nord-Irland starter i slutten av juni, og dette er følgende også da høysesongen her starter. Dersom du reiser hit i sommermånedene bør du være forberedt på at byen er full av både turister og lokale, spesielt rundt hovedattraksjonene. Det kan også være vanskelig å finne billig fly til Belfast i denne perioden. Dersom du reiser på budsjett, bør du heller vurdere å reise hit om høsten eller vinteren, men vær oppmerksom på at det kan være høyere priser i julesesongen.

Hvilken flyvning til Belfast er den absolutt billigste?

915 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Belfast. Denne flyvningen er fra Bergen, og er 79 % billigere enn de fleste flyvninger til Belfast. Du kan finne den billigste prisen til Belfast fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Belfast?

Som regel er det November som er den billigste måneden å fly fra Norge til Belfast. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 580 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Belfast i løpet av November, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av oktober også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 937 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Belfast?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Belfast fra Norge hvis du bestiller 60 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Belfast for ca. 2 199 kr når du søker 60 dager før.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Belfast?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Belfast på, er tirsdag. Reisende som velger å reise til Belfast på en tirsdag kan ofte finne billetter for så lite som 1 765 kr. Den dyreste dagen å fly til Belfast på, er fredag, med priser som ligger på ca. 2 236 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Belfast?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Belfast på, er på kvelden. Flyvninger fra Norge til Belfast på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 207 kr. Flyvninger om morgenen er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 2 248 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Belfast?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Belfast. Hvis du planlegger å fly til Belfast, bør du vurdere å bestille flyvninger til Belfast Intl flyplass (20 km fra sentrum i Belfast), Londonderry Eglinton flyplass (93 km fra sentrum i Belfast), Campbeltown Machrihanish flyplass (95 km fra sentrum i Belfast), Isle of Islay Glenegedale flyplass (122 km fra sentrum i Belfast), eller Glasgow Prestwick flyplass (132 km fra sentrum i Belfast).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Belfast?

Londonderry Eglinton flyplass har en gjennomsnittspris på 2 626 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Belfast. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Hvilke flyselskaper flyr til Belfast?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Belfast

Når du flyr til Belfast får du som regel ett stopp i Manchester eller i London, og flyselskapene som flyr hit er blant annet Ryanair, Flybe, British Airways, Norwegian og easyJet. Flytiden er alt fra 5-12 timer hver vei avhengig av lengden på mellomlandingene. Som regel er det større sjanse for å finne billige flybilletter til Belfast dersom du aksepterer lengre mellomlandinger.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Belfast, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du flyr til Belfast, ankommer du enten Belfast/George Best Belfast City lufthavn eller Belfast/Belfast lufthavn. George Best Belfast City ligger kun 5 minutter fra byen, og det er enkelt å komme seg inn til sentrum enten med tog, buss, taxi eller bil. Belfast lufthavn ligger 20 kilometer nørdvest for Belfast, rett ved småbyen Aldergrove, og herfra kan du komme deg inn til sentrum med enten buss, taxi eller bil. Fra begge flyplassene kan du også forhåndsbestille privat transport, slik at en sjåfør venter på deg i ankomsthallen på flyplassen og tar deg direkte til din endelige destinasjon.


Hvordan kommer man seg rundt i Belfast?

Det er enkelt å komme seg rundt i Belfast, og dersom du skal besøke severdighetene i bysentrum er det lettest å komme seg rundt til fots. Hvis du heller ønsker å utforske byen fra sykkelsetet, kan du leie en sykkel fra en av 30 sykkelstasjoner spredt utover byen. Det går også flere busser med Translink i Belfast, og både Metro og Glider kjører i Belfast by. Dersom du ønsker å reise til andre steder i Nord-Irland, forbinder bussene Ulsterbus og Goldline byen med resten av landet. Det går også tog fra Great Victoria Street Station og Lanyon Station, som kan ta deg både rundt i Belfast og til andre storbyer.


Kan man reise til Belfast uten pass eller visum?

Storbritannia er ikke medlem av Schengen, så du kan ikke fly til Belfast uten pass. Pass er uansett det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet, og må derfor alltid medbringes på reiser. Passet må være gyldig under hele oppholdet. Du trenger ikke visum for å reise til Storbritannia.


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Belfast?

Belfast er en spennende by med mange ulike severdigheter og attraksjoner. Den mest kjente er nok Titanic Belfast, en interaktiv utstilling som forklarer den sanne historien om skipet Titanic. Dra også innom Ulster Museum for å se en samling av kunst, historie og naturvitenskap, og for å lære historien om folket i Nord-Irland opp gjennom tidene. Du bør også besøke Belfast City Hall for å se en av byens mest ikoniske bygninger på Donegall Square, og Belfast Castle Estate med besøkssenteret i Cave Hill.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Belfast er en flott by å besøke med barn. Ta med barna dine til Belfast Zoo, en av landets eldste attraksjoner med mer enn 1,000 dyr og 150 ulike arter. Dra også til W5 med over 250 fantastiske interaktive utstillinger for hele familien, spredt utover fire ulike utstillingsområder.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør sørge for å ha en god reiseforsikring i orden før du flyr til Belfast. Denne burde minimum dekke sykdom, ulykker, avbestilling, reisegods, dødsfall og hjemtransport ved sykdom.

Kan du drikke vann fra springen?

Det er trygt å drikke vann fra springen i Belfast.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse