Finn billige fly til Cambridge

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 19.10.
ti. 26.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Cambridge

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Cambridge fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
London Heathrow flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Cambridge

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til London Stansted flyplass (STN)

Vanligvis er flyvninger til Cambridge fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til London Stansted, som i gjennomsnitt koster 554 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Cambridge?

 • Hvilken flyvning til Cambridge er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Cambridge for 141 kr/person, noe som er 94 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Cambridge. Du kan finne den billigste prisen til Cambridge fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Cambridge?

  De som skal fly til Cambridge kan potensielt finne bedre priser for London Luton flyplass (50 km fra sentrum i Cambridge), London City flyplass (78 km fra sentrum i Cambridge), London Southend flyplass (81 km fra sentrum i Cambridge), London Heathrow flyplass (91 km fra sentrum i Cambridge), eller London Gatwick flyplass (118 km fra sentrum i Cambridge), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Cambridge?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Cambridge, er vanligvis London Stansted flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 158 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Hvilke flyselskaper flyr til Cambridge?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Cambridge
 • Hvilke flyselskaper flyr til Cambridge?

  Det kan være andre flyselskaper som flyr til Cambridge fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere is Norwegian Air International. Det flyselskapet tilbyr vanligvis reiser til Cambridge jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Start planleggingen av reisen til Cambridge