Finn billige fly til Glasgow

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 24.10.
sø. 31.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Glasgow

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Glasgow fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Edinburgh

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Glasgow

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Edinburgh (EDI)

Vanligvis er flyvninger til Glasgow fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Edinburgh Turnhouse, som i gjennomsnitt koster 1 683 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL GLASGOW FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars21 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Glasgow koster i gjennomsnitt kun 1 450 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL GLASGOW FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember33 % dyrereDet koster ca. 2 436 kr for flyvninger til Glasgow fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL GLASGOW FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember312 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Glasgow fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Glasgow?

Både sommeren og våren i Skottland er en flott tid med ganske fint vær. Byen våkner til live etter vinteren. Mange reiser til Glasgow for å shoppe, dra på show og kose seg, selv mennesker fra andre deler av landet. Prisene på hotell og fly til Skottland øker ofte rundt påske- og fellesferien, og du bør derfor bestille ferien din i god tid. Du kan alternativt reise om høsten og vinteren for å finne svært billige fly til Glasgow. Det kan komme endel nedbør og temperaturene synker på vinterhalvåret, men du kan til gjengjeld spare endel penger og slippe unna store turistflokker når du skal på sightseeing. Det kan lønne seg å sammenligne priser på nett for å sikre deg et godt tilbud på flybilletter til Glasgow.

 • Hvilken flyvning til Glasgow er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Glasgow fra London for 568 kr. Dette er 86 % billigere enn de fleste flytilbudene til Glasgow. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Glasgow fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Glasgow?

  Som regel er det mars som er den billigste måneden å fly fra Norge til Glasgow. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 450 kr. November er også et godt alternativ når du skal reise til Glasgow med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 559 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Glasgow?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 59 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Glasgow. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 1 831 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 674 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Glasgow?

  Glasgow Prestwick flyplass, Edinburgh Turnhouse flyplass, Dundee flyplass, Campbeltown Machrihanish flyplass eller Isle of Islay Glenegedale flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Glasgow.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Glasgow?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Edinburgh Turnhouse flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Glasgow, med en gjennomsnittspris på 1 927 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Glasgow

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Glasgow som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
6. nov.
TRF09:15Oslo Torp Sandefjord
21t 10m
1 stopp
GLA05:25Glasgow Int
11. nov.
GLA03:40Glasgow Int
25t 05m
2 stopp
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
6. nov.
TRF04:05Oslo Torp Sandefjord
25t 00m
2 stopp
GLA04:05Glasgow Int
11. nov.
GLA03:40Glasgow Int
25t 05m
2 stopp
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
KLM
14. feb.
TRF01:20Oslo Torp Sandefjord
16t 40m
1 stopp
GLA18:00Glasgow Int
28. feb.
GLA01:05Glasgow Int
6t 40m
1 stopp
TRF07:45Oslo Torp Sandefjord
1 458 kr
Finn lignende
British Airways
14. feb.
OSL06:30Oslo Gardermoen
8t 35m
1 stopp
GLA15:05Glasgow Int
28. feb.
GLA10:20Glasgow Int
7t 00m
1 stopp
OSL17:20Oslo Gardermoen
1 585 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. nov.
TRF09:15Oslo Torp Sandefjord
21t 10m
1 stopp
GLA05:25Glasgow Int
11. nov.
GLA02:00Glasgow Int
8t 55m
1 stopp
TRF10:55Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
6. nov.
OSL07:00Oslo Gardermoen
23t 25m
2 stopp
GLA05:25Glasgow Int
11. nov.
GLA03:40Glasgow Int
12t 10m
2 stopp
OSL15:50Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Glasgow

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Glasgow, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Lufthansa og Ryanair
Flere flyselskaper
6. nov.
TRF04:05Oslo Torp Sandefjord
25t 00m
2 stopp
GLA04:05Glasgow Int
Ryanair
6. nov.
TRF09:15Oslo Torp Sandefjord
21t 10m
1 stopp
GLA05:25Glasgow Int
Flere flyselskaper
7. nov.
TRF12:25Oslo Torp Sandefjord
16t 15m
2 stopp
GLA04:40Glasgow Int

Hvilke flyselskaper flyr til Glasgow?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Glasgow
 • Hvilke flyselskaper flyr til Glasgow?

  KLM er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Glasgow med. British Airways, Norwegian og Lufthansa er også populære valg ved reiser til Glasgow from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Glasgow jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Glasgow

Under finner du alle flyplassene i Glasgow sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Glasgow fra flyplassen

Du kan ta bussnummer 500 fra Glasgow International Airport og inn til sentrum, og selve bussturen tar 25 min. Den går hvert 10-15 minutt på dagtid og hver 30-60 minutt om natten. Bussen går døgnet rundt, og den stopper på togstasjonene Central og Queen Street. Det koster 8 GBP for enkeltbillett og 12 GBP (140 NOK) for retur. Du kan også ta bussnummer 77 som dekker samme rute, men den bruker lengre tid inn til byen. Du må beregne omtrent 25 GBP (300 NOK) for taxi inn til sentrum. Enkelte lavpriskjeder som Ryanair lander på Glasgow Prestwick Airport. Det går hyppige tog inn til Glasgow som bruker omtrent 45-55 minutter og koster ca. 8 GBP (90 NOK). Du får 50% rabatt om du viser boardingpasset ditt når du skal kjøpe billett. Toget går ikke om natten, og da må du ta bussnummer X99 istedenfor. Taxi kan koste opptil 65 GBP (ca. 740 NOK). Det er mulig å leie bil i forkant og hente den ved ankomst på begge flyplasser.


Populære flybilletter til Glasgow

Finn dine flybilletter til Glasgow med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Glasgow
Raskeste flytid5t 00m
Billigst pris649 kr
Flyvninger fra Bergen til Glasgow
Raskeste flytid9t 35m
Billigst pris1 433 kr
Flyvninger fra Trondheim til Glasgow
Raskeste flytid5t 50m
Billigst pris2 427 kr
Flyvninger fra Tromsø til Glasgow
Raskeste flytid27t 20m
Billigst pris3 565 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Glasgow

Glasgow har et godt opplegg for alle som liker å sykle. Du kan laste ned en app og velge hvor i sentrum du ønsker å leie sykkelen. Full liste over alle utleiesteder fås på turistkontoret. Byen har et godt tilbud for kollektivtransport som er både billig og effektiv. Det går ofte buss rundt i byen, og du kan kjøpe billett hos sjåføren om du har nøyaktig beløp. Det lønner seg å kjøpe dagsbillett for ca. 4-5 GBP (40-60 NOK) om du skal reise mye med buss. Det skorter heller ikke på taxier i Glasgow. Det er ganske billig å ta taxi rundt i hjertet av byen, og du betaler omtrent 6 GBP (70 NOK) for å komme fra den ene enden av sentrum til den andre. Det går ofte tog fra sentrum til byens mange nabolag, og dette alternativet er veldig nyttig for deg som har hotell eller vandrerhjem i utkanten av Glasgow. Du kan kjøpe billett hos konduktøren, så sant det ikke er billettautomater på stasjonen. Undergrunnsbanen har 15 stopp i sentrum. Du kan kjøpe dagsbillett for bare undergrunnsbanen for 4-5 GPB (40-50 NOK), eller du kan kjøpe en billett som også inkluderer tog for 7 GBP (80 NOK).


Visumkrav for Glasgow

Det er ikke mulig å reise til Storbritannia uten pass, og du bør derfor sørge for at du har alle reisedokumentene dine i orden før du tar fly til Glasgow. Storbritannia er ikke med i Schengen-avtalen, og passet må være gyldig under hele oppholdet ditt i Skottland. Norske statsborgere trenger derimot ikke å tenke på visum. Vi understreker at innreisebestemmelser kan endres på kort tid, og du bør derfor sjekke regelverket før avreise for å være sikker på at du har alt du trenger for å komme inn i landet.


Start planleggingen av reisen til Glasgow


De beste tingene å se og gjøre i Glasgow

Hva bør oppleves i Glasgow?

Du har mye å glede deg til når du skal reise til Glasgow. Det kan lønne seg å planlegge hvilke severdigheter du vil se i forkant, særlig hvis du har knapt med tid. Noen av de mest populære attraksjonene inkluderer botanisk hage, The Burrell Collection og The Merchants House of Glasgow.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det kan være nyttig å tegne privat reiseforsikring for å dekke eventuelt tap eller tyveri av verdisaker, og det kan også være praktisk å ta med europeisk helsetrygdekort.

Kan jeg drikke vann fra springen?

Det anbefales å helst drikke vann fra flaske, istedenfor å drikke vann fra springen.