Finn billige fly til Southampton

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Southampton

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Southampton

Beste pris på enveisbillett

2 520 kr

Beste pris på tur/retur-billett

6 058 kr

Raskeste flytid

21t 25m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en enveisflyvning til Southampton fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 520 kr (Oslo Gardermoen til Southampton Eastleigh).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Southampton fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 6 058 kr (Oslo Gardermoen til Southampton Eastleigh).
Den kjappeste flyvningen til Southampton fra Norge tar 21t 25m (Oslo Gardermoen til Southampton Eastleigh).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Southampton, deriblant British Airways.

De billigste flyvningene til flyplassene i Southampton

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Southampton fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
London Heathrow flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Southampton

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til London (LON)

Vanligvis er flyvninger til Southampton fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til London, som i gjennomsnitt koster 1 139 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SOUTHAMPTON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober38 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Southampton koster i gjennomsnitt kun 1 621 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SOUTHAMPTON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai173 % dyrereDet koster ca. 7 184 kr for flyvninger til Southampton fra Oslo Gardermoen flyplass i mai
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SOUTHAMPTON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober471 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Southampton fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Southampton?

Det går ingen direkte flygninger fra Norge til Southampton, og du må derfor mellomlande på en annen flyplass. Den korteste reisetiden får du ved avreise fra Oslo, og da tar det litt under fem timer. Ved avreise fra andre byer i Norge, som Stavanger eller Bergen, ligger korteste reisetid på rundt seks timer.

Dessverre går det ingen direkte flygninger fra Norge til Southampton, og det er derfor nødvendig å mellomlande. Noen av de vanligste stedene å mellomlande i er Amsterdam, Manchester og Dublin. Fra Oslo til Manchester tar det rett over to timer, og videre fra Manchester til Southampton tar det i overkant av én time. Flyturen fra Oslo til Amsterdam tar i underkant av to timer, og videre fra Amsterdam til Southampton tar det rett over én time. Fra Oslo til Dublin er flytiden på rundt to og en halv time, mens det tar litt over halvannen time fra Dublin til Southampton. Et annet alternativ er å fly direkte til London og ta tog derfra til Southampton. Flyreisen fra Oslo til London tar omtrent to og en halv time, og togreisen mellom London og Southampton tar ca. to timer.

Brukere som har bestilt reiser til Southampton fra Oslo fant flyvninger som er 86 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Southampton. Du kan finne den billigste prisen til Southampton fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er oktober den billigste måneden å fly til Southampton fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 621 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Southampton i løpet av oktober, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av Januar i stedet. Flyvninger til Southampton i Januar er ikke like billige som de i oktober, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 729 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Southampton. Hvis du planlegger å fly til Southampton, bør du vurdere å bestille flyvninger til London Heathrow flyplass (91 km fra sentrum i Southampton), Bristol flyplass (106 km fra sentrum i Southampton), London City flyplass (121 km fra sentrum i Southampton), London Luton flyplass (129 km fra sentrum i Southampton), eller London Stansted flyplass (157 km fra sentrum i Southampton).

Du kan finne tilbud for London Stansted flyplass for i gjennomsnitt 1 224 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Southampton

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Southampton som nylig ble funnet av brukere på momondo
British Airways
23. aug.
OSL03:05Oslo Gardermoen
13t 20m
2 stopp
SOU16:25Southampton Eastleigh
24. aug.
SOU12:10Southampton Eastleigh
17t 35m
2 stopp
OSL05:45Oslo Gardermoen
6 058 kr
Finn lignende
British Airways
22. aug.
OSL03:05Oslo Gardermoen
13t 20m
2 stopp
SOU16:25Southampton Eastleigh
24. aug.
SOU12:10Southampton Eastleigh
17t 35m
2 stopp
OSL05:45Oslo Gardermoen
6 354 kr
Finn lignende
British Airways
23. aug.
OSL03:05Oslo Gardermoen
13t 20m
2 stopp
SOU16:25Southampton Eastleigh
25. aug.
SOU04:40Southampton Eastleigh
12t 55m
2 stopp
OSL17:35Oslo Gardermoen
6 700 kr
Finn lignende
British Airways
22. aug.
OSL07:45Oslo Gardermoen
8t 40m
2 stopp
SOU16:25Southampton Eastleigh
25. aug.
SOU04:40Southampton Eastleigh
12t 55m
2 stopp
OSL17:35Oslo Gardermoen
7 145 kr
Finn lignende
British Airways
23. aug.
OSL03:05Oslo Gardermoen
13t 20m
2 stopp
SOU16:25Southampton Eastleigh
26. aug.
SOU06:00Southampton Eastleigh
12t 20m
2 stopp
OSL18:20Oslo Gardermoen
7 322 kr
Finn lignende
British Airways
22. aug.
OSL03:05Oslo Gardermoen
13t 20m
2 stopp
SOU16:25Southampton Eastleigh
26. aug.
SOU06:00Southampton Eastleigh
12t 20m
2 stopp
OSL18:20Oslo Gardermoen
7 777 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Southampton

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Southampton, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av British Airways
British Airways
29. aug.
OSL07:45Oslo Gardermoen
21t 25m
2 stopp
SOU05:10Southampton Eastleigh
2 520 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Southampton?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Southampton

Hvilke flyselskaper flyr til Southampton?

På reiser til Southampton fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: KLM eller Air France. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med KLM til Southampton

KLM flyr til Southampton ca. 4 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med KLM, men det er funnet priser helt nede i 1 880 kr fra Oslo Gardermoen til Southampton. KLM har fått en score på 7,7/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.


Flyplasser nære Southampton

Under finner du alle flyplassene i Southampton sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Southampton flyplass?

Det er mange måter å komme seg fra Southampton flyplass til Southampton sentrum. Taxi er et alternativ, og leiebil er et annet. Kjøreturen tar mellom 15 og 30 minutter, avhengig av trafikk. Du kan også ta bussrute U1C fra flyplassen, som går innom Southampton University og sentrum. Bussen går hvert 15. minutt fra mandag til fredag, på søndager og helligdager, og hvert 10. minutt på lørdager og i skoleferier. Det raskeste alternativet er derimot tog. Det er veldig kort vei fra flyplassen til toget, og selve togturen til sentrum tar kun sju minutter.


Populære flybilletter til Southampton

Finn dine flybilletter til Southampton med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Southampton
Raskeste flytid13t 20m
Billigst pris6 117 kr

Visumkrav for Southampton

Siden Storbritannia ikke er medlem av EU eller Schengen, trenger norske statsborgere gyldig pass for innreise. Passet må være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere som skal oppholde seg i Storbritannia i mindre enn seks måneder trenger ikke visum, men det kreves visum ved opphold som er lengre enn seks måneder. Trenger du mer informasjon kan du finne dette på nettsiden til Storbritannias myndigheter.


Start planleggingen av reisen til Southampton


De beste tingene å se og gjøre i Southampton

Southampton er den største byen i fylket Hampshire. Det er en historisk havn hvor mange av verdens største cruiseskip legger til, og det var faktisk nettopp fra denne havnen at Titanic la ut på sin skjebnesvangre jomfrureise. Det var også Southampton som var springbrettet for invasjonen av Normandy, senere kalt D-Day, under andre verdenskrig. I tillegg har byen en bakgrunn innen luftfart, da det var her kampflyet Spitfire ble satt sammen på 1930-tallet. Med andre ord har byen mye å by på av historie. Ta for eksempel turen til Solent Sky Museum, hvor du blant annet kan se en Spitfire F.24. Om du interesserer deg mer for sjøfart kan du heller besøke SeaCity Museum, som ble åpnet i 2012 på 100-års-jubileet til Titanics avreise fra Southampton. Her kan du se en ett-tonns kopi av RMS Queen Mary, som seilte mellom Southampton, Cherbourg og New York frem til 1967, og høre historien om Titanic fra perspektivet til mannskapet. Foretrekker du å gå enda lenger tilbake i tid kan du besøke gamlebyen i Southampton, som er beskyttet av en av de mest komplette middelalderske forsvarsstrukturene i landet. Denne ble til da Southampton ble flyttet i det 10. århundret. Er du i stedet i humør for å sitte i ro og se et show, kan du sette kursen mot Mayflower Theatre, som tidligere har vært vert for the Beatles, Queen, Jimi Hendrix og the Rolling Stones. Programmet nå er dominert av teaterproduksjoner og musikaler, som Blood Brothers og the Full Monty.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Southampton. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Southampton som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Når du har søkt etter flyvinger til Southampton, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Southampton nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Southampton og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.