Finn billige fly til Newcastle upon Tyne

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Newcastle upon Tyne

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Newcastle upon Tyne

Beste pris på enveisbillett

342 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 246 kr

Raskeste flytid

1t 30m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Newcastle upon Tyne fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 342 kr (Oslo Torp Sandefjord til Newcastle upon Tyne).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Newcastle upon Tyne fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 246 kr (Stavanger Sola til Newcastle upon Tyne).
Den kjappeste flyvningen til Newcastle upon Tyne fra Norge tar 1t 30m (Stavanger Sola til Newcastle upon Tyne).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Newcastle upon Tyne, deriblant Lufthansa, Air France og KLM.

De billigste flyvningene til flyplassene i Newcastle upon Tyne

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Newcastle upon Tyne fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Newcastle upon Tyne

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Newcastle upon Tyne

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Edinburgh (EDI)

Vanligvis er flyvninger til Newcastle upon Tyne fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Edinburgh Turnhouse, som i gjennomsnitt koster 1 854 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL NEWCASTLE UPON TYNE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar27 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Newcastle upon Tyne koster i gjennomsnitt kun 1 760 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL NEWCASTLE UPON TYNE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember30 % dyrereDet koster ca. 3 139 kr for flyvninger til Newcastle upon Tyne fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL NEWCASTLE UPON TYNE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember349 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Newcastle upon Tyne fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Newcastle upon Tyne?

Newcastle upon Tyne er en fin by å besøke året rundt, og byen har hverken ekstreme somre eller vintre. Høysesongen er nok likevel om våren, når det er behagelige temperaturer og fullt av blomster og grønne planter i byen. Sommeren er også en populær tid å besøke Newcastle upon Tyne på, og temperaturene er sjelden over 30 °C. Disse sesongene er følgende også den tiden det er dyrest å reise hit, både når det kommer til flybilletter og overnatting. Dersom du ser etter billig fly til Newcastle upon Tyne bør du derfor prøve å unngå disse månedene, og heller reise om vinteren.

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Newcastle upon Tyne for 57 kr/person, noe som er 99 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Newcastle upon Tyne. Du kan finne den billigste prisen til Newcastle upon Tyne fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Newcastle upon Tyne fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 760 kr. mai er også et godt alternativ når du skal reise til Newcastle upon Tyne med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 969 kr fra Norge.

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Newcastle upon Tyne fra Norge er 32 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 409 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Newcastle upon Tyne med en prislapp på kun 1 246 kr.

Turgåere som er ute etter å nyte en familievennlig dag i naturen bør planlegge å fly til Newcastle upon Tyne i mai, juni og juli når de kan besøke Hyde Park og nyte alt parken har å tilby.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Newcastle upon Tyne. Hvis du planlegger å fly til Newcastle upon Tyne, bør du vurdere å bestille flyvninger til Darlington Teesside Intl flyplass (53 km fra sentrum i Newcastle upon Tyne), Carlisle Lake District flyplass (76 km fra sentrum i Newcastle upon Tyne), Leeds Bradford flyplass (123 km fra sentrum i Newcastle upon Tyne), eller Edinburgh Turnhouse flyplass (155 km fra sentrum i Newcastle upon Tyne).

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Newcastle upon Tyne flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Newcastle upon Tyne, med en gjennomsnittspris på 3 208 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Newcastle upon Tyne

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Newcastle upon Tyne som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
15. sep.
SVG04:35Stavanger Sola
8t 20m
1 stopp
NCL12:55Newcastle upon Tyne
27. sep.
NCL02:25Newcastle upon Tyne
7t 45m
1 stopp
SVG10:10Stavanger Sola
1 246 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. sep.
SVG04:35Stavanger Sola
8t 20m
1 stopp
NCL12:55Newcastle upon Tyne
28. sep.
NCL06:15Newcastle upon Tyne
1t 25m
SVG07:40Stavanger Sola
2 121 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
19. sep.
SVG09:10Stavanger Sola
1t 30m
NCL10:40Newcastle upon Tyne
27. sep.
NCL02:25Newcastle upon Tyne
7t 45m
1 stopp
SVG10:10Stavanger Sola
2 302 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. sep.
SVG09:10Stavanger Sola
1t 30m
NCL10:40Newcastle upon Tyne
27. sep.
NCL02:25Newcastle upon Tyne
7t 45m
1 stopp
SVG10:10Stavanger Sola
2 311 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. sep.
SVG04:35Stavanger Sola
8t 20m
1 stopp
NCL12:55Newcastle upon Tyne
26. sep.
NCL06:15Newcastle upon Tyne
1t 25m
SVG07:40Stavanger Sola
2 330 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. sep.
SVG08:50Stavanger Sola
2t 55m
1 stopp
NCL11:45Newcastle upon Tyne
27. sep.
NCL02:25Newcastle upon Tyne
7t 45m
1 stopp
SVG10:10Stavanger Sola
2 387 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Newcastle upon Tyne

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Newcastle upon Tyne, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Ryanair
15. sep.
TRF13:10Oslo Torp Sandefjord
15t 05m
1 stopp
NCL04:15Newcastle upon Tyne
Ryanair
15. sep.
TRF12:10Oslo Torp Sandefjord
16t 05m
2 stopp
NCL04:15Newcastle upon Tyne
Ryanair
16. sep.
TRF17:45Oslo Torp Sandefjord
27t 45m
1 stopp
NCL21:30Newcastle upon Tyne

Hvilke flyselskaper flyr til Newcastle upon Tyne?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Newcastle upon Tyne

Hvilke flyselskaper flyr til Newcastle upon Tyne?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Newcastle upon Tyne from Norge are KLM, Loganair, Bakhtar Afghan Airline and British Airways. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med KLM til Newcastle upon Tyne

Det går 11 fly med KLM til Newcastle upon Tyne under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Amsterdam Schiphol, og den beste billettprisen med KLM som er funnet på momondo, kostet 1 441 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Bergen Flesland til Newcastle upon Tyne). KLM har en score på 7,6 basert på 154 brukervurderinger på momondo.

Flyvninger med Lufthansa til Newcastle upon Tyne

Lufthansa flyr til Newcastle upon Tyne 6 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Newcastle upon Tyne fra Frankfurt am Main. Lufthansa (score: 7,2, 343 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Newcastle upon Tyne fra. Den beste billettprisen med Lufthansa som er funnet på momondo til Newcastle upon Tyne, hadde avgang fra Bergen Flesland (1 369 kr tur/retur).


Flyplasser nære Newcastle upon Tyne

Under finner du alle flyplassene i Newcastle upon Tyne sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Newcastle upon Tyne, ankommer du Newcastle/Newcastle lufthavn. Herfra har du flere ulike alternativer for å komme deg inn til selve byen. Dersom du velger å leie bil og kjøre selv, kan du kjøre på A1 hele veien til sentrum. Du kan også ta metro, som tar omtrent 25 minutter fra flyplassen til holdeplasser i sentrum som Haymarket, Monument eller Central Station. Togene har avgang hvert 12. minutt fra kl. 05:44-22:57. I tillegg går det flere busser fra flyplassen, og blant annet rute 74 kjører mellom flyplassen og sentrum. Du kan selvsagt også velge å ta taxi, eller forhåndsbestille en privat sjåfør som vil vente på deg i ankomsthallen.


Populære flybilletter til Newcastle upon Tyne

Finn dine flybilletter til Newcastle upon Tyne med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Newcastle upon Tyne
Raskeste flytid6t 10m
Laveste pris1 788 kr
Flyvninger fra Molde til Newcastle upon Tyne
Raskeste flytid30t 45m
Laveste pris8 484 kr
Flyvninger fra Stavanger til Newcastle upon Tyne
Raskeste flytid1t 30m
Laveste pris2 330 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Newcastle upon Tyne

Newcastle er en relativt liten og kompakt by, og det er enkelt å komme seg rundt her til fots. Det er også gode forbindelser med kollektivtransport i byen dersom du foretrekker det. Metrosystemet i Newcastle er kåret til en av de mest effektive transportmetodene i landet, og er en ideell måte å komme seg rundt i Newcastle og Gateshead på. Det er også flere busser som kjører på kryss og tvers av byen, med regelmessige avganger hele dagen. Dersom du planlegger å reise utenfor bysentrum for å se severdigheter eller omkringliggende byer, er det enkelt å ta tog fra sentralbanestasjonen.


Start planleggingen av reisen til Newcastle upon Tyne


De beste tingene å se og gjøre i Newcastle upon Tyne

Newcastle upon Tyne, også kjent som bare Newcastle, er en av Englands mest livlige byer, med mange ulike opplevelser og severdigheter å by på. En av byens viktigste attraksjoner er Newcastle Castle, et av de vakreste slottene i Storbritannia. Dra også til Angel of The North, en av de mest kjente attraksjonene i det nordøstlige England. Det er også verdt å ta en tur innom det imponerende romerske fortet og museet Arbeia, hvor du kan se flotte utstillinger av smykker, mynter, våpen og mye mer.

Du kan helt fint drikke vann fra springen i England.

Newcastle upon Tyne er kjent som en populær shoppingby, og her er det noe for enhver smak. Steder du bør dra til for en unik handleopplevelse er blant annet det enorme shoppingkomplekset Eldon Square Shopping Centre, Northumberland Street eller Grainger Street.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Newcastle upon Tyne.

Ja. Alle flyreiser til Newcastle upon Tyne på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Newcastle upon Tyne ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Newcastle upon Tyne. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Newcastle upon Tyne

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Newcastle upon Tyne

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.