Finn billige fly til Newcastle upon Tyne

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 19.6.
lø. 26.6.

De billigste flyvningene til flyplassene i Newcastle upon Tyne

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Newcastle upon Tyne fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Newcastle upon Tyne

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Newcastle upon Tyne

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Edinburgh (EDI)

Vanligvis er flyvninger til Newcastle upon Tyne fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Edinburgh Turnhouse, som i gjennomsnitt koster 1 663 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL NEWCASTLE UPON TYNE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars28 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Newcastle upon Tyne koster i gjennomsnitt kun 1 449 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL NEWCASTLE UPON TYNE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember58 % dyrereDet koster ca. 3 198 kr for flyvninger til Newcastle upon Tyne fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL NEWCASTLE UPON TYNE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember352 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Newcastle upon Tyne fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Newcastle upon Tyne?

Newcastle upon Tyne er en fin by å besøke året rundt, og byen har hverken ekstreme somre eller vintre. Høysesongen er nok likevel om våren, når det er behagelige temperaturer og fullt av blomster og grønne planter i byen. Sommeren er også en populær tid å besøke Newcastle upon Tyne på, og temperaturene er sjelden over 30 °C. Disse sesongene er følgende også den tiden det er dyrest å reise hit, både når det kommer til flybilletter og overnatting. Dersom du ser etter billig fly til Newcastle upon Tyne bør du derfor prøve å unngå disse månedene, og heller reise om vinteren.

 • Hvilken flyvning til Newcastle upon Tyne er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Newcastle upon Tyne for 93 kr/person, noe som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Newcastle upon Tyne. Du kan finne den billigste prisen til Newcastle upon Tyne fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Newcastle upon Tyne?

  I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Newcastle upon Tyne fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 449 kr. Januar er også et godt alternativ når du skal reise til Newcastle upon Tyne med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 457 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Newcastle upon Tyne?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Newcastle upon Tyne fra Norge er 29 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 037 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Newcastle upon Tyne med en prislapp på kun 1 999 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Newcastle upon Tyne?

  Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Newcastle upon Tyne på, er mandag. Reisende som velger å reise til Newcastle upon Tyne på en mandag kan ofte finne billetter for så lite som 1 701 kr. Sørg for å unngå å bestille avreise på en søndag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Newcastle upon Tyne på en søndag, 2 833 kr.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Newcastle upon Tyne?

  Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Newcastle upon Tyne på, er kl. 12:00. Flyvninger fra Norge til Newcastle upon Tyne på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 576 kr. På den annen side er på ettermiddagen det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Newcastle upon Tyne, med priser som ligger på ca. 2 180 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Newcastle upon Tyne?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Newcastle upon Tyne. Hvis du planlegger å fly til Newcastle upon Tyne, bør du vurdere å bestille flyvninger til Darlington Teesside Intl flyplass (53 km fra sentrum i Newcastle upon Tyne), Carlisle Lake District flyplass (76 km fra sentrum i Newcastle upon Tyne), Leeds Bradford flyplass (123 km fra sentrum i Newcastle upon Tyne), eller Edinburgh Turnhouse flyplass (155 km fra sentrum i Newcastle upon Tyne).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Newcastle upon Tyne?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Leeds Bradford flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Newcastle upon Tyne, med en gjennomsnittspris på 2 145 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Newcastle upon Tyne

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Newcastle upon Tyne som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
26. sep.
SVG02:20Stavanger Sola
5t 10m
1 stopp
NCL07:30Newcastle upon Tyne
29. sep.
NCL07:15Newcastle upon Tyne
21t 25m
1 stopp
SVG04:40Stavanger Sola
1 999 kr
Finn lignende
Lufthansa
26. sep.
SVG05:50Stavanger Sola
7t 45m
2 stopp
NCL13:35Newcastle upon Tyne
29. sep.
NCL13:15Newcastle upon Tyne
18t 25m
2 stopp
SVG07:40Stavanger Sola
2 831 kr
Finn lignende
Air France
11. jul.
OSL13:15Oslo Gardermoen
18t 20m
1 stopp
NCL07:35Newcastle upon Tyne
13. jul.
NCL07:25Newcastle upon Tyne
10t 50m
1 stopp
OSL18:15Oslo Gardermoen
3 098 kr
Finn lignende
KLM
19. jul.
SVG14:15Stavanger Sola
17t 25m
1 stopp
NCL07:40Newcastle upon Tyne
22. jul.
NCL13:30Newcastle upon Tyne
3t 55m
1 stopp
SVG17:25Stavanger Sola
2 432 kr
Finn lignende
Air France
11. jul.
OSL13:15Oslo Gardermoen
18t 20m
1 stopp
NCL07:35Newcastle upon Tyne
13. jul.
NCL07:25Newcastle upon Tyne
10t 50m
1 stopp
OSL18:15Oslo Gardermoen
3 106 kr
Finn lignende
Air France
11. jul.
OSL13:15Oslo Gardermoen
18t 20m
1 stopp
NCL07:35Newcastle upon Tyne
13. jul.
NCL07:25Newcastle upon Tyne
10t 50m
1 stopp
OSL18:15Oslo Gardermoen
3 114 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Newcastle upon Tyne

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Newcastle upon Tyne, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
5. aug.
SVG17:10Stavanger Sola
40t 00m
3 stopp
NCL09:10Newcastle upon Tyne
Flere flyselskaper
5. aug.
SVG17:25Stavanger Sola
11t 00m
1 stopp
NCL04:25Newcastle upon Tyne
Flere flyselskaper
5. aug.
SVG05:50Stavanger Sola
13t 10m
2 stopp
NCL19:00Newcastle upon Tyne
1 357 kr
Finn lignende

Flyplasser nære Newcastle upon Tyne

Under finner du alle flyplassene i Newcastle upon Tyne sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Newcastle upon Tyne, ankommer du Newcastle/Newcastle lufthavn. Herfra har du flere ulike alternativer for å komme deg inn til selve byen. Dersom du velger å leie bil og kjøre selv, kan du kjøre på A1 hele veien til sentrum. Du kan også ta metro, som tar omtrent 25 minutter fra flyplassen til holdeplasser i sentrum som Haymarket, Monument eller Central Station. Togene har avgang hvert 12. minutt fra kl. 05:44-22:57. I tillegg går det flere busser fra flyplassen, og blant annet rute 74 kjører mellom flyplassen og sentrum. Du kan selvsagt også velge å ta taxi, eller forhåndsbestille en privat sjåfør som vil vente på deg i ankomsthallen.


Populære flybilletter til Newcastle upon Tyne

Finn dine flybilletter til Newcastle upon Tyne med disse populære rutene
Flyvninger fra Stavanger til Newcastle upon Tyne
Raskeste flytid5t 40m
Billigst pris1 990 kr
Flyvninger fra Oslo til Newcastle upon Tyne
Raskeste flytid43t 45m
Billigst pris3 689 kr
Flyvninger fra Molde til Newcastle upon Tyne
Raskeste flytid23t 45m
Billigst pris5 055 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Newcastle upon Tyne?

Newcastle er en relativt liten og kompakt by, og det er enkelt å komme seg rundt her til fots. Det er også gode forbindelser med kollektivtransport i byen dersom du foretrekker det. Metrosystemet i Newcastle er kåret til en av de mest effektive transportmetodene i landet, og er en ideell måte å komme seg rundt i Newcastle og Gateshead på. Det er også flere busser som kjører på kryss og tvers av byen, med regelmessige avganger hele dagen. Dersom du planlegger å reise utenfor bysentrum for å se severdigheter eller omkringliggende byer, er det enkelt å ta tog fra sentralbanestasjonen.


Kan man reise til Newcastle upon Tyne uten pass eller visum?

Storbritannia er ikke medlem av Schengen, og du trenger derfor gyldig pass for å fly til Newcastle upon Tyne. Pass er også det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet, og må derfor alltid medbringes på reiser til utlandet. Du trenger imidlertid ikke visum for å reise hit.


Start planleggingen av reisen til Newcastle upon Tyne


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Newcastle upon Tyne?

Newcastle upon Tyne, også kjent som bare Newcastle, er en av Englands mest livlige byer, med mange ulike opplevelser og severdigheter å by på. En av byens viktigste attraksjoner er Newcastle Castle, et av de vakreste slottene i Storbritannia. Dra også til Angel of The North, en av de mest kjente attraksjonene i det nordøstlige England. Det er også verdt å ta en tur innom det imponerende romerske fortet og museet Arbeia, hvor du kan se flotte utstillinger av smykker, mynter, våpen og mye mer.

Kan du drikke vann fra springen?

Du kan helt fint drikke vann fra springen i England.

Hvor kan du shoppe?

Newcastle upon Tyne er kjent som en populær shoppingby, og her er det noe for enhver smak. Steder du bør dra til for en unik handleopplevelse er blant annet det enorme shoppingkomplekset Eldon Square Shopping Centre, Northumberland Street eller Grainger Street.