Finn billige fly til Newcastle upon Tyne

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 25.9.
lø. 2.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Newcastle upon Tyne

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Newcastle upon Tyne fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Newcastle upon Tyne

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Newcastle upon Tyne

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Edinburgh (EDI)

Vanligvis er flyvninger til Newcastle upon Tyne fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Edinburgh Turnhouse, som i gjennomsnitt koster 1 736 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL NEWCASTLE UPON TYNE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars28 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Newcastle upon Tyne koster i gjennomsnitt kun 1 513 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL NEWCASTLE UPON TYNE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember58 % dyrereDet koster ca. 3 339 kr for flyvninger til Newcastle upon Tyne fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL NEWCASTLE UPON TYNE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember352 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Newcastle upon Tyne fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Newcastle upon Tyne?

Newcastle upon Tyne er en fin by å besøke året rundt, og byen har hverken ekstreme somre eller vintre. Høysesongen er nok likevel om våren, når det er behagelige temperaturer og fullt av blomster og grønne planter i byen. Sommeren er også en populær tid å besøke Newcastle upon Tyne på, og temperaturene er sjelden over 30 °C. Disse sesongene er følgende også den tiden det er dyrest å reise hit, både når det kommer til flybilletter og overnatting. Dersom du ser etter billig fly til Newcastle upon Tyne bør du derfor prøve å unngå disse månedene, og heller reise om vinteren.

 • Hvilken flyvning til Newcastle upon Tyne er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Newcastle upon Tyne for 97 kr/person, noe som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Newcastle upon Tyne. Du kan finne den billigste prisen til Newcastle upon Tyne fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Newcastle upon Tyne?

  I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Newcastle upon Tyne fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 513 kr. Januar er også et godt alternativ når du skal reise til Newcastle upon Tyne med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 522 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Newcastle upon Tyne?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Newcastle upon Tyne fra Norge er 30 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 112 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Newcastle upon Tyne med en prislapp på kun 974 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Newcastle upon Tyne?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Newcastle upon Tyne. Hvis du planlegger å fly til Newcastle upon Tyne, bør du vurdere å bestille flyvninger til Darlington Teesside Intl flyplass (53 km fra sentrum i Newcastle upon Tyne), Carlisle Lake District flyplass (76 km fra sentrum i Newcastle upon Tyne), Leeds Bradford flyplass (123 km fra sentrum i Newcastle upon Tyne), eller Edinburgh Turnhouse flyplass (155 km fra sentrum i Newcastle upon Tyne).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Newcastle upon Tyne?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Leeds Bradford flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Newcastle upon Tyne, med en gjennomsnittspris på 2 240 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Newcastle upon Tyne

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Newcastle upon Tyne som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
18. okt.
TRF08:20Oslo Torp Sandefjord
21t 10m
1 stopp
NCL05:30Newcastle upon Tyne
25. okt.
NCL09:00Newcastle upon Tyne
23t 30m
1 stopp
TRF08:30Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
18. okt.
TRF10:45Oslo Torp Sandefjord
22t 00m
2 stopp
NCL08:45Newcastle upon Tyne
25. okt.
NCL09:00Newcastle upon Tyne
23t 30m
1 stopp
TRF08:30Oslo Torp Sandefjord
1 000 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. okt.
TRF10:45Oslo Torp Sandefjord
22t 00m
2 stopp
NCL08:45Newcastle upon Tyne
25. okt.
NCL09:00Newcastle upon Tyne
22t 35m
2 stopp
TRF07:35Oslo Torp Sandefjord
1 096 kr
Finn lignende
Lufthansa
16. okt.
OSL02:35Oslo Gardermoen
5t 30m
1 stopp
NCL08:05Newcastle upon Tyne
28. okt.
NCL07:45Newcastle upon Tyne
10t 40m
1 stopp
OSL18:25Oslo Gardermoen
1 296 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. okt.
OSL13:45Oslo Gardermoen
19t 00m
2 stopp
NCL08:45Newcastle upon Tyne
25. okt.
NCL09:00Newcastle upon Tyne
20t 05m
2 stopp
OSL05:05Oslo Gardermoen
1 426 kr
Finn lignende
Lufthansa
16. okt.
OSL02:35Oslo Gardermoen
5t 30m
1 stopp
NCL08:05Newcastle upon Tyne
25. okt.
NCL13:15Newcastle upon Tyne
5t 10m
1 stopp
OSL18:25Oslo Gardermoen
1 548 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Newcastle upon Tyne

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Newcastle upon Tyne, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av KLM og Ryanair
Ryanair
23. des.
TRF03:50Oslo Torp Sandefjord
24t 25m
1 stopp
NCL04:15Newcastle upon Tyne
1 017 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. okt.
TRF10:30Oslo Torp Sandefjord
22t 40m
3 stopp
NCL09:10Newcastle upon Tyne
1 078 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. okt.
TRF06:10Oslo Torp Sandefjord
13t 40m
1 stopp
NCL19:50Newcastle upon Tyne
1 226 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Newcastle upon Tyne?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Newcastle upon Tyne

Når du skal fly til Newcastle upon Tyne får du som regel en mellomlanding i Amsterdam, Gdansk, Dublin, Paris eller London. Flyselskapene som flyr disse strekningene er blant annet KLM, Ryanair, Air France, British Airways og Norwegian, og den totale flytiden tar som regel 3,5-5 timer hver vei, avhengig av mellomlandingene. Dersom du prioriterer billige flybilletter til Newcastle upon Tyne, må du imidlertid som regel belage deg på lengre mellomlandinger.


Flyplasser nære Newcastle upon Tyne

Under finner du alle flyplassene i Newcastle upon Tyne sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Newcastle upon Tyne, ankommer du Newcastle/Newcastle lufthavn. Herfra har du flere ulike alternativer for å komme deg inn til selve byen. Dersom du velger å leie bil og kjøre selv, kan du kjøre på A1 hele veien til sentrum. Du kan også ta metro, som tar omtrent 25 minutter fra flyplassen til holdeplasser i sentrum som Haymarket, Monument eller Central Station. Togene har avgang hvert 12. minutt fra kl. 05:44-22:57. I tillegg går det flere busser fra flyplassen, og blant annet rute 74 kjører mellom flyplassen og sentrum. Du kan selvsagt også velge å ta taxi, eller forhåndsbestille en privat sjåfør som vil vente på deg i ankomsthallen.


Populære flybilletter til Newcastle upon Tyne

Finn dine flybilletter til Newcastle upon Tyne med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Newcastle upon Tyne
Raskeste flytid7t 50m
Billigst pris974 kr
Flyvninger fra Stavanger til Newcastle upon Tyne
Raskeste flytid11t 30m
Billigst pris4 461 kr
Flyvninger fra Molde til Newcastle upon Tyne
Raskeste flytid27t 10m
Billigst pris7 026 kr

Newcastle er en relativt liten og kompakt by, og det er enkelt å komme seg rundt her til fots. Det er også gode forbindelser med kollektivtransport i byen dersom du foretrekker det. Metrosystemet i Newcastle er kåret til en av de mest effektive transportmetodene i landet, og er en ideell måte å komme seg rundt i Newcastle og Gateshead på. Det er også flere busser som kjører på kryss og tvers av byen, med regelmessige avganger hele dagen. Dersom du planlegger å reise utenfor bysentrum for å se severdigheter eller omkringliggende byer, er det enkelt å ta tog fra sentralbanestasjonen.


Storbritannia er ikke medlem av Schengen, og du trenger derfor gyldig pass for å fly til Newcastle upon Tyne. Pass er også det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet, og må derfor alltid medbringes på reiser til utlandet. Du trenger imidlertid ikke visum for å reise hit.


Start planleggingen av reisen til Newcastle upon Tyne


Hva bør du se i Newcastle upon Tyne?

Newcastle upon Tyne, også kjent som bare Newcastle, er en av Englands mest livlige byer, med mange ulike opplevelser og severdigheter å by på. En av byens viktigste attraksjoner er Newcastle Castle, et av de vakreste slottene i Storbritannia. Dra også til Angel of The North, en av de mest kjente attraksjonene i det nordøstlige England. Det er også verdt å ta en tur innom det imponerende romerske fortet og museet Arbeia, hvor du kan se flotte utstillinger av smykker, mynter, våpen og mye mer.

Kan du drikke vann fra springen?

Du kan helt fint drikke vann fra springen i England.

Hvor kan du shoppe?

Newcastle upon Tyne er kjent som en populær shoppingby, og her er det noe for enhver smak. Steder du bør dra til for en unik handleopplevelse er blant annet det enorme shoppingkomplekset Eldon Square Shopping Centre, Northumberland Street eller Grainger Street.