Fly Europa Storbritannia England Newcastle upon Tyne

Finn billige fly til Newcastle upon Tyne

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Newcastle upon Tyne (NCL)
søn.. 11.4.
søn.. 18.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Newcastle upon Tyne

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Newcastle upon Tyne fra din nærmeste by eller flyplass
Stavanger
Newcastle upon Tyne

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Stavanger TIL Newcastle upon Tyne

Bergen, Hordaland (BGO) til Edinburgh (EDI)

Vanligvis er flyvninger til Newcastle upon Tyne fra Stavanger billigere når du flyr fra Bergen Flesland til Edinburgh Turnhouse, som i gjennomsnitt koster 2 186 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL NEWCASTLE UPON TYNE FRA STAVANGERjuni19 % billigereÅ fly fra Stavanger til Newcastle upon Tyne koster i gjennomsnitt kun 2 055 kr i juni
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL NEWCASTLE UPON TYNE FRA STAVANGERaugust19 % dyrereDet koster ca. 3 023 kr for flyvninger til Newcastle upon Tyne fra Stavanger i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL NEWCASTLE UPON TYNE FRA STAVANGERoktober404 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Newcastle upon Tyne fra Stavanger i oktober enn noen annen måned

Når er det best å reise til Newcastle upon Tyne?

Newcastle upon Tyne er en fin by å besøke året rundt, og byen har hverken ekstreme somre eller vintre. Høysesongen er nok likevel om våren, når det er behagelige temperaturer og fullt av blomster og grønne planter i byen. Sommeren er også en populær tid å besøke Newcastle upon Tyne på, og temperaturene er sjelden over 30 °C. Disse sesongene er følgende også den tiden det er dyrest å reise hit, både når det kommer til flybilletter og overnatting. Dersom du ser etter billig fly til Newcastle upon Tyne bør du derfor prøve å unngå disse månedene, og heller reise om vinteren.

Hvilken flyvning til Newcastle upon Tyne er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Newcastle upon Tyne for 95 kr/person, noe som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Newcastle upon Tyne. Du kan finne den billigste prisen til Newcastle upon Tyne fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Newcastle upon Tyne?

Som regel er det mars som er den billigste måneden å fly fra Norge til Newcastle upon Tyne. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 478 kr. Januar er også et godt alternativ når du skal reise til Newcastle upon Tyne med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 486 kr fra Norge.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Newcastle upon Tyne?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Newcastle upon Tyne fra Norge er 29 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 078 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 1 724 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Newcastle upon Tyne?

Dataene våre viser at det er mandag som er den billigste dagen å fly til Newcastle upon Tyne på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 1 735 kr. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en søndag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 2 890 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Newcastle upon Tyne.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Newcastle upon Tyne?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Newcastle upon Tyne vanlgivis er flyvningene med avgang kl. 12:00. Brukerne våre har funnet flyvninger til Newcastle upon Tyne kl. 12:00 for så lite som 1 607 kr. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly på ettermiddagen når prisene i gjennomsnitt ligger på 2 224 kr. Flyvninger til Newcastle upon Tyne fra Norge på ettermiddagen er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Newcastle upon Tyne?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Newcastle upon Tyne. Hvis du planlegger å fly til Newcastle upon Tyne, bør du vurdere å bestille flyvninger til Darlington Teesside Intl flyplass (53 km fra sentrum i Newcastle upon Tyne), Carlisle Lake District flyplass (76 km fra sentrum i Newcastle upon Tyne), Leeds Bradford flyplass (123 km fra sentrum i Newcastle upon Tyne), eller Edinburgh Turnhouse flyplass (155 km fra sentrum i Newcastle upon Tyne).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Newcastle upon Tyne?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Leeds Bradford flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Newcastle upon Tyne, med en gjennomsnittspris på 2 188 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Newcastle upon Tyne

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Newcastle upon Tyne som nylig ble funnet av brukere på momondo
Loganair
15. jul.
09:25Stavanger Sola
1t 25m
10:50Newcastle upon Tyne
3. aug.
09:40Newcastle upon Tyne
1t 25m
11:05Stavanger Sola
2 505 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. jul.
11:50Stavanger Sola
23t 00m
1 stopp
10:50Newcastle upon Tyne
3. aug.
09:40Newcastle upon Tyne
1t 25m
11:05Stavanger Sola
2 208 kr
Finn lignende
Air France
31. mai
13:30Oslo Gardermoen
18t 05m
1 stopp
07:35Newcastle upon Tyne
4. jun.
07:25Newcastle upon Tyne
10t 50m
1 stopp
18:15Oslo Gardermoen
1 979 kr
Finn lignende
Air France
31. mai
13:30Oslo Gardermoen
18t 05m
1 stopp
07:35Newcastle upon Tyne
4. jun.
07:25Newcastle upon Tyne
10t 50m
1 stopp
18:15Oslo Gardermoen
1 987 kr
Finn lignende
KLM
15. jul.
06:10Stavanger Sola
13t 15m
1 stopp
19:25Newcastle upon Tyne
3. aug.
13:30Newcastle upon Tyne
16t 40m
1 stopp
06:10Stavanger Sola
1 724 kr
Finn lignende
KLM
10. mai
08:00Stavanger Sola
23t 30m
1 stopp
07:30Newcastle upon Tyne
14. mai
02:05Newcastle upon Tyne
11t 40m
1 stopp
13:45Stavanger Sola
1 996 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Newcastle upon Tyne?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Newcastle upon Tyne

Når du skal fly til Newcastle upon Tyne får du som regel en mellomlanding i Amsterdam, Gdansk, Dublin, Paris eller London. Flyselskapene som flyr disse strekningene er blant annet KLM, Ryanair, Air France, British Airways og Norwegian, og den totale flytiden tar som regel 3,5-5 timer hver vei, avhengig av mellomlandingene. Dersom du prioriterer billige flybilletter til Newcastle upon Tyne, må du imidlertid som regel belage deg på lengre mellomlandinger.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Newcastle upon Tyne, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du flyr til Newcastle upon Tyne, ankommer du Newcastle/Newcastle lufthavn. Herfra har du flere ulike alternativer for å komme deg inn til selve byen. Dersom du velger å leie bil og kjøre selv, kan du kjøre på A1 hele veien til sentrum. Du kan også ta metro, som tar omtrent 25 minutter fra flyplassen til holdeplasser i sentrum som Haymarket, Monument eller Central Station. Togene har avgang hvert 12. minutt fra kl. 05:44-22:57. I tillegg går det flere busser fra flyplassen, og blant annet rute 74 kjører mellom flyplassen og sentrum. Du kan selvsagt også velge å ta taxi, eller forhåndsbestille en privat sjåfør som vil vente på deg i ankomsthallen.


Populære flybilletter til Newcastle upon Tyne

Finn dine flybilletter til Newcastle upon Tyne med disse populære rutene
Flyvninger fra Stavanger til Newcastle upon Tyne
Raskeste flytid
1t 25m
Billigste pris
1 725 kr
Flyvninger fra Oslo til Newcastle upon Tyne
Raskeste flytid
18t 05m
Billigste pris
1 988 kr
Flyvninger fra Molde til Newcastle upon Tyne
Raskeste flytid
26t 35m
Billigste pris
2 939 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Newcastle upon Tyne?

Newcastle er en relativt liten og kompakt by, og det er enkelt å komme seg rundt her til fots. Det er også gode forbindelser med kollektivtransport i byen dersom du foretrekker det. Metrosystemet i Newcastle er kåret til en av de mest effektive transportmetodene i landet, og er en ideell måte å komme seg rundt i Newcastle og Gateshead på. Det er også flere busser som kjører på kryss og tvers av byen, med regelmessige avganger hele dagen. Dersom du planlegger å reise utenfor bysentrum for å se severdigheter eller omkringliggende byer, er det enkelt å ta tog fra sentralbanestasjonen.


Kan man reise til Newcastle upon Tyne uten pass eller visum?

Storbritannia er ikke medlem av Schengen, og du trenger derfor gyldig pass for å fly til Newcastle upon Tyne. Pass er også det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet, og må derfor alltid medbringes på reiser til utlandet. Du trenger imidlertid ikke visum for å reise hit.


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Newcastle upon Tyne?

Newcastle upon Tyne, også kjent som bare Newcastle, er en av Englands mest livlige byer, med mange ulike opplevelser og severdigheter å by på. En av byens viktigste attraksjoner er Newcastle Castle, et av de vakreste slottene i Storbritannia. Dra også til Angel of The North, en av de mest kjente attraksjonene i det nordøstlige England. Det er også verdt å ta en tur innom det imponerende romerske fortet og museet Arbeia, hvor du kan se flotte utstillinger av smykker, mynter, våpen og mye mer.

Kan du drikke vann fra springen?

Du kan helt fint drikke vann fra springen i England.

Hvor kan du shoppe?

Newcastle upon Tyne er kjent som en populær shoppingby, og her er det noe for enhver smak. Steder du bør dra til for en unik handleopplevelse er blant annet det enorme shoppingkomplekset Eldon Square Shopping Centre, Northumberland Street eller Grainger Street.


Fly Europa Storbritannia England Newcastle upon Tyne
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse