Finn billige fly til Bournemouth

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 8.7.
fr. 15.7.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bournemouth

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bournemouth fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
London Heathrow flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bournemouth

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til London (LON)

Vanligvis er flyvninger til Bournemouth fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til London, som i gjennomsnitt koster 1 144 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Bournemouth?

Det tar i overkant av 5 timer å fly fra Oslo lufthavn Gardermoen til Bournemouth Airport i Storbritannia. For deg som heller reiser fra Bergen lufthavn Flesland, så tar det litt over 6 timer frem til Bournemouth, og det samme gjelder fra Stavanger lufthavn Sola. Om du reiser fra Trondheim, så tar det mellom 6 og 7 timer fram til denne britiske byen. Vil du fly fra Bodø lufthavn, så kan du forvente en reisetid på omtrent 7 og en halv time, og fra Tromsø lufthavn Langnes vil det ta i overkant av 8 timer fram til Bournemouth. Du finner flere gode flytilbud og billige flybilletter som du enkelt kan bestille gjennom momondo.

Det finnes dessverre ingen direkte flygninger til Bournemouth fra Norge eller resten av Skandinavia, slik at de enkleste alternativene er å mellomlande i Krakow, Liverpool eller Edinburgh. Det finnes direktefly fra Oslo lufthavn Gardermoen over til både Liverpool og Edinburgh gjennom flere ukentlige avganger. Det kan også være like enkelt å fly inn til Bristol Airport, som ligger en kort kjøretur unna Bournemouth, eller så er det også muligheter for å fly til Southampton lufthavn. Begge disse lufthavnene tilbyr gode flyforbindelser til steder i Nord-Europa, og det er togforbindelse mellom Southampton Airport og sentrum av Bournemouth. Uansett hvilken rute som appellerer mest til deg, så kan du bestille din neste Bournemouth-reise via momondo.

Brukere som har bestilt reiser til Bournemouth fra Marrakech fant flyvninger som er 88 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Bournemouth. Du kan finne den billigste prisen til Bournemouth fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Bournemouth. Hvis du planlegger å fly til Bournemouth, bør du vurdere å bestille flyvninger til Southampton Eastleigh flyplass (45 km fra sentrum i Bournemouth), Bristol flyplass (94 km fra sentrum i Bournemouth), Exeter flyplass (108 km fra sentrum i Bournemouth), London Gatwick flyplass (129 km fra sentrum i Bournemouth), eller London Heathrow flyplass (130 km fra sentrum i Bournemouth).

Du kan finne tilbud for London Gatwick flyplass for i gjennomsnitt 2 012 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Bournemouth

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bournemouth som nylig ble funnet av brukere på momondo
0

Flyplasser nære Bournemouth

Under finner du alle flyplassene i Bournemouth sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Bournemouth lufthavn?

Det finnes en shuttlebuss som kjører strekningen fra Bournemouth lufthavn og inn til sentrum av byen flere ganger om dagen, og du kan enkelt kan gå av midt i byen. Videre er det et godt utvalg av drosjer og minibusser ved flyplassen, som du enkelt kan benytte deg av for å komme deg videre inn mot sentrum. I tillegg finnes det også muligheter for å leie bil slik at du får utforsket både Bournemouth og områdene rundt på egenhånd. Du finner flere bilutleiefirmaer representert ved flyplassen, slik at du kan velge det kjøretøyet som passer best for deg og det eventuelle reisefølget ditt.


Visumkrav for Bournemouth

Det er ingen visumkrav for norske borgere som vil besøke Bournemouth eller resten av Storbritannia. Det viktigste er å medbringe et gyldig pass med minst seks måneders gyldighet ved avreise fra Norge.


Start planleggingen av reisen til Bournemouth


De beste tingene å se og gjøre i Bournemouth

Bournemouth er viden kjent for sine lange sandstrender og vakre kystlandskap, men denne sjarmerende småbyen kan også by på langt mer. Du finner flere kjente museer og kulturinstitusjoner i denne byen, slik som Russell-Cotes Art Gallery and Museum, som kan by på et rikt utvalg av kunst fra hele verden. Her finner du japansk kunst side om side med viktorianske malerier. Her er det gratis inngang, og dette er en spennende opplevelse for alle som besøker Bournemouth. Like ved finner du også St. Peters-kirken, som er kjent for sin vakre arkitektur. Her ligger også forfatteren bak Frankenstein, Mary Shelley, begravd. Byen er også hjem til et velkjent Oseanarium som ligger nede ved vannkanten. Her finner du mange spennende dyr i tillegg til ulike arrangementer – perfekt for hele familien på tur. En tur til Bournemouth er ikke komplett uten et besøk til en av de mange restaurantene som du finner i byen. For deg som er interessert i spansk mat så burde Tapas Plus sjekkes ut, med sine lekre tapasretter midt i sentrum av byen. Hvis du heller er i humør for budsjettvennlig asiatisk mat, så kan en tur innom Jumbo anbefales, med sitt rike utvalg av nydelig kinesisk mat.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Bournemouth på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Bournemouth som passer deg.

Flyreiser til Bournemouth med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Bournemouth. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Bournemouth. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.