Finn billige fly til Queenstown

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 4.10.
ti. 11.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Queenstown flyinnsikt og trender

Se innsikt for Queenstown-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Queenstown er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Queenstown fra Brisbane for 2 606 kr. Dette er 85 % billigere enn de fleste flytilbudene til Queenstown. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Queenstown fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
See prices from:

Ofte stilte spørsmål om å fly til Queenstown

Hvor lang tid tar det å fly til Queenstown på New Zealand?

Du kan i teorien nærmest grave et hull rett gjennom jordkloden fra Norge, og havne i New Zealand. De to grønne øyene ligger nemlig akkurat på motsatt side av kloden. Derfor er det ingen stor overraskelse at det tar tid å fly fra Norge til Queenstown på New Zealand. Med noen mellomlandinger underveis, tar det faktisk opptil ett og ett halvt døgn fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Men det er verdt det, når du vurderer alt du kan oppleve der.

Fra hvilke destinasjoner kan du fly direkte til Queenstown på New Zealand?

Du kan fly direkte til Queenstown på New Zealand fra Australia. Her kan du fly fra Gullkysten, Brisbane, Melbourne og Sydney. Du kan også fly direkte til Queenstown på New Zealand fra andre flyplasser på New Zealand, som for eksempel Auckland i nord, Wellington og Christchurch.

De som skal fly til Queenstown kan potensielt finne bedre priser for Dunedin flyplass (156 km fra sentrum i Queenstown), eller Invercargill flyplass (156 km fra sentrum i Queenstown), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Du kan finne tilbud for Dunedin flyplass for i gjennomsnitt 15 452 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Andre kabinklasser for flyvninger til Queenstown

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Queenstown

Hvilke flyselskaper flyr til Queenstown?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Queenstown

Hvilke flyselskaper flyr til Queenstown?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Queenstown from Norge are Singapore Airlines, Qantas Airways and Emirates. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med Singapore Airlines til Queenstown

Singapore Airlines har ca. 13 flyvninger til Queenstown i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Auckland Intl, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Singapore Airlines, kostet 20 921 kr (Oslo Gardermoen til Queenstown). Brukere har gitt de en score på Singapore Airlines 8,0/10 basert på 97 vurderinger på momondo.


Flyplasser nære Queenstown

Under finner du alle flyplassene i Queenstown sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg fra Queenstown lufthavn til sentrum?

Når du ankommer Queenstown lufthavn er det bare å hente bagasjen, gå gjennom passkontrollen og ut av terminalen. Det er flere transportmuligheter fra flyplassen og inn til sentrum av Queenstown. Her kan du velge mellom busser, shuttlebusser, drosjer og limousiner som står på rad og rekke ved ankomstområdet. Med drosje og shuttlebuss kommer du deg direkte til de fleste hotellene i Queenstown. De ulike bussene går som regel fra flyplassen hvert kvarter.


Visumkrav for Queenstown

Trenger du pass og visum for å reise til Queenstown på New Zealand?

Du må ha pass for å reise fra Norge til Queenstown på New Zealand, men du trenger ikke visum når du skal på ferie. Det er derimot svært viktig å huske å få innvilget innreisetillatelse før du reiser til New Zealand, og den må være innvilget før du sjekker inn på flyet. I New Zealand kalles denne innreisetillatelsen NZeTA. Du trenger med andre ord pass, NZeTA og billett for å reise til Queenstown på New Zealand, og dokumentasjonen må være i orden før du reiser. Følg med på sidene til regjeringen for eventuelle endringer i reglene før du reiser.


Start planleggingen av reisen til Queenstown


De beste tingene å se og gjøre i Queenstown

Hva kan du se og gjøre i Queenstown på New Zealand?

Queenstown er en drømmedestinasjon for aktive og eventyrlystne mennesker. Her kan du blant annet hoppe i strikk fra Kawarau-broen, gå fjellturer i den majestetiske naturen eller sykle i løyper beregnet for proffe terrengsyklister. Andre finner også roen på en av Queenstowns mange flotte golfbanener, enten du er nybegynner eller godt kjent med sporten. Fra Skyline Queenstown kan du oppleve den fantastiske utsikten over byen, og her kan du også reservere en tur med helikopter for å virkelig oppleve Queenstown ovenfra. Skyline Queenstown er en fantastisk gondol med en flott restaurant på toppen og en uslåelig utsikt. I Queenstown kan du ta fjordcruise eller gå fjellturer i en natur som på mange måter kan minne om det norske fjell- og fjordlandskapet, men som på samme tid er helt særegen for New Zealand. Byen ligger ved den sørlige øyas innsjø Lake Wakatipu ved foten av de sørlige alpene. I dette området produseres det mye vin, og de sjarmerende vingårdene ligger på rad og rekke. Flere av vingårdene tilbyr vinsmaking i sjarmerende omgivelser og er absolutt verdt et besøk. En annen magnet til Queenstown er det fantastiske utelivet i byen. Dersom du er i festhumør vil du elske en tur på en av de mange nattklubbene i sentrum, eller stikke innom en av byens mange sjarmerende puber og trendy barer. Selv om byen er kjent for sitt levende uteliv er Queenstown også et fantastisk feriested for familier. Her er det både gode muligheter for shopping og spaserturer. Det er flere kjøpesentre i byen, som blant annet O’Connells i hjertet av byen og Queenstown Mall, men også sjarmerende shoppinggater. Det ligger en populær shoppinggate nær stranda, og for å komme deg hit kan du gå fra Shotover Street til Beach street. Her ligger sjarmerende butikker og kafeer på rad og rekke, både nisjebutikker for den sportsinteresserte og hyggelige kafeer for den søtsugne. Ta for eksempel turen innom Patagonia Chocolates cafe for en søt pause. Eller stikk innom Global Culture for å finne det siste innen merinostrikkede skjerf og luer.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Queenstown når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Queenstown, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Queenstown med denne policyen.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Queenstown.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Queenstown, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Queenstown og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.