Finn billige fly til Oxford

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 24.8.
on. 31.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Oxford

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Oxford fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Southampton

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Oxford

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til London Stansted flyplass (STN)

Vanligvis er flyvninger til Oxford fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til London Stansted, som i gjennomsnitt koster 746 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Oxford?

Fra Norge og Oslo lufthavn Gardermoen tar det omtrent 15 timer å komme seg til Oxford Airport, Storbritannia, ettersom den relativt korte ruten krever to stopp på veien. Flyr du fra Bergen Flesland så er forventet flytid oppe i 15 og en halv time, og fra Stavanger Sola, så vil det ta noen minutter raskere enn fra Bergen. Flygninger fra Kirkenes helt i nord i landet, har en forventet flytid på nesten 18 timer, og fra Tromsø, litt lengre sør, vil det omtrent 17 timer å fly over til Oxford lufthavn.

Oxford Airport har svært begrensede tilbud når det gjelder direktefly, ettersom flyplassen stort sett håndterer ikke-kommersielle flyruter og privatfly til ulike destinasjoner. Det er mulig å fly til Oxford Airport via Edinburgh og Amsterdam, noe som gjør det mulig å komme seg til flyplassen fra Norge. Alternativt kan det være langt lettere å komme seg til Oxford by ved å fly til London Heathrow eller Stansted, som ligger under en time unna, for så å fortsette reisen videre til Oxford med enten bil eller tog derfra. Du finner billige flybilletter til flere av flyplassene i området gjennom momondo, og gode flytilbud er tilgjengelige for destinasjoner over hele verden. For norske reisende som fortsatt vil ankomme Oxford Airport med fly, så er kanskje den letteste ruten å fly via Amsterdam Schiphol i Nederland – en flyplass som er godt forbundet med flyreiser til Norge.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Oxford fra Oslo for 277 kr. Dette er 88 % billigere enn de fleste flytilbudene til Oxford. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Oxford fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Turgåere som er ute etter å nyte en familievennlig dag i naturen bør planlegge å fly til Oxford i mai, juni og juli når de kan besøke Hyde Park og nyte alt parken har å tilby.

De som skal fly til Oxford kan potensielt finne bedre priser for London Heathrow flyplass (63 km fra sentrum i Oxford), Birmingham flyplass (85 km fra sentrum i Oxford), London City flyplass (94 km fra sentrum i Oxford), London Gatwick flyplass (100 km fra sentrum i Oxford), eller London Stansted flyplass (103 km fra sentrum i Oxford), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Med en gjennomsnittspris på 1 356 kr per person, er det London Stansted flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Oxford. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Hvilke flyselskaper flyr til Oxford?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Oxford

Hvilke flyselskaper flyr til Oxford?

På flyreiser fraNorge til Oxford, benytter momondos brukere som regel airline such as British Airways. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Flyplasser nære Oxford

Under finner du alle flyplassene i Oxford sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Oxford lufthavn?

Til tross for sin beskjedne størrelse, så har Oxford Airport en shuttlebuss som tar reisende inn til Oxford jernbanestasjon og den lokale busstasjonen flere ganger daglig, slik at det er enkelt å komme seg videre fra flyplassen. Det finnes også flere parkeringsmuligheter for reisende som blir hentet med bil, samtidig som at flyplassen ligger nært drosjefasiliteter for deg som foretrekker det. Du har altså flere gode alternativer for transport til Oxford sentrum fra flyplassen.


Visumkrav for Oxford

Storbritannia har ingen krav om at nordmenn trenger visum ved innreise til landet, ei heller for EU-borgere. Det eneste nordmenn bør medbringe er et gyldig pass med en varighet på mer enn seks måneder etter planlagte hjemreisedato.


Start planleggingen av reisen til Oxford


De beste tingene å se og gjøre i Oxford

Oxford er kjent som en av Storbritannias ledende turistbyer, med sitt verdenskjente universitet, koselige smågater og vakre elveområder. Du kan for eksempel sjekke ut Bodleian Library, som er byens eldste og det nest eldste biblioteket i hele Storbritannia, med røtter tilbake til 1602. Her finner du en vakker lesesal og et enormt område for bøker og dokumenter. Dette biblioteket er nok verdt et besøk uansett om du er opptatt av bøker eller ikke, rett og slett på grunn av den historiske arkitekturen. Det er også verdt å få med seg den storslåtte kirken kjent som University Church of St. Mary the Virgin, som ble oppreist allerede på 1100-tallet. Fra det vakre klokketårnet har du fantastisk utsikt ut over hele byen, noe du nok ikke vil gå glipp av. Det finnes også en rekke organiserte båt- og gåturer i Oxford som bør oppleves, enten du vil lære mer om historien til de ulike collegene og universitetsbygningene, eller komme tettere inn på de storslåtte kirkene og katedralene som ligger spredt rundt omkring. University of Oxford sine botaniske hager er et supert tips for deg som er glad i grøntområder og sjeldne planter. Dette er en av de eldste botaniske hagene i verden, og den ligger midt i en historisk bygning, noe som nok gir en fantastisk ettermiddagsopplevelse.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Oxford på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Oxford som passer deg.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Oxford med denne policyen.

Når alle potensielle Oxford flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja. momondo kan spore flypriser for Oxford og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til Oxford

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Oxford

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.