Finn billige fly til Inverness

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
lø. 13.8.
lø. 20.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Inverness

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Inverness fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Aberdeen

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Inverness

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Aberdeen (ABZ)

Vanligvis er flyvninger til Inverness fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Aberdeen Dyce, som i gjennomsnitt koster 2 826 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Inverness?

Raskeste flygning mellom Norge og Inverness tar nesten seks timer, og går fra Oslo lufthavn Gardermoen via Amsterdam Schiphol. Reiser du fra Trondheim og Værnes vil det i snitt ta syv timer til Inverness Airport i Skottland. Fra Tromsø tar det nærmere ni timer til vakre Inverness, med et kort stopp både i Oslo og Amsterdam. Fra Bergen tar det nærmere seks og en halv time Inverness, noe som innebærer ett stopp.

Det finnes ingen direkteflygninger mellom Norge eller Skandinavia og Inverness, slik at det beste alternativet for norske reisende er enten en mellomlanding ved London Gatwick, London Heathrow eller Amsterdam Schipol. Flyr du fra Stavanger Sola vil du enkelt kunne ta deg til Invernvess via Amsterdam Schipol på kort tid. Det samme gjelder for personer som reiser fra Bergen Flesland. Hvis du bor lenger nord i landet, slik som i Trondheim, vil det være en smal sak å fly til London Heathrow for deretter å fortsette mot Inverness. Bor du ved en mindre flyplass, som Bodø, så flyr du først til Oslo før du bytter fly og fortsetter ferden mot enten Amsterdam eller London. Du finner ofte billige flybilletter på denne strekningen, og hos momondo har vi gode flytilbud gjennom hele året.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Inverness, lå på 701 kr/per person fra Alicante, noe som er 87 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Inverness. Du kan finne den billigste prisen til Inverness fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Inverness. Hvis du planlegger å fly til Inverness, bør du vurdere å bestille flyvninger til Aberdeen Dyce flyplass (125 km fra sentrum i Inverness), Wick flyplass (128 km fra sentrum i Inverness), Dundee flyplass (135 km fra sentrum i Inverness), eller Stornoway flyplass (149 km fra sentrum i Inverness).

Du kan finne tilbud for Dundee flyplass for i gjennomsnitt 2 247 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Inverness?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Inverness

Hvilke flyselskaper flyr til Inverness?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Inverness fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er KLM, British Airways og Loganair. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Inverness jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med KLM til Inverness

KLM flyr til Inverness ca. 11 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med KLM, men det er funnet priser helt nede i 2 512 kr fra Oslo Gardermoen til Inverness. KLM har fått en score på 7,5/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med British Airways til Inverness

E annet populært valg for fly til Inverness, er British Airways (6,3/10, 590 vurderinger). De fleste flyvninger med British Airways som lander i Inverness, ankommer fra Manchester, men det finnes 11 flyvninger med British Airways til Inverness fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med British Airways på momondo denne uken, lå på 1 746 kr (Oslo Gardermoen til Inverness, tur/retur).


Flyplasser nære Inverness

Under finner du alle flyplassene i Inverness sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Inverness lufthavn?

Du finner ekspressbusser mellom Inverness lufthavn og sentrum av Inverness, som tar deg frem og tilbake på kort tid. Disse bussene kjører hele døgnet, slik at du slipper å vente lenge. Det er to ulike selskaper som opererer denne strekningen: Stagecoach og Jet Bus. Det finnes også en jernbanestasjon like ved enden av terminalområdet, hvor du raskt og enkelt kan fortsette turen inn mot sentrum av byen. Strekningen er en del av Aberdeen-Inverness-ruten, og du ordner billetter ved stasjonen eller på internett før avreise. Flyplassen ligger relativt nært sentrum av byen, noe som også gjør det greit å benytte seg av drosje inn til sentrum. Du finner et stort utvalg av drosjer utenfor ankomstområdet, slik at det ikke er noe behov for å forhåndsbestille. Det er også muligheter for leie av bil ved flyplassen, og alle de store selskapene er representert på terminalområdet.


Visumkrav for Inverness

Ettersom Skottland er en del av Storbritannia, så gjelder de samme reglene her. Det vil i praksis si at nordmenn bare trenger et gyldig pass, og det er ikke behov for visum av noe slag, med unntak av personer som ønsker å arbeide eller studere i landet.


Start planleggingen av reisen til Inverness


De beste tingene å se og gjøre i Inverness

Alle besøkende til denne sjarmerende byen i Nord-Skottland bør få med seg beryktede Inverness Castle, som er et imponerende skue med sine ornamenter og overdådige ytre. Dette slottet har en rik historie som også er svært interessant å lese mer om. Du bør også ta en tur til Inverness Museum & Art Gallery, som huser en enormt variert samling av våpen og gamle kulturskatter – et spennende sted for hele familien. For deg som liker kirker, så bør en visitt til Old High Church stå på agendaen. Dette er den eldste kirken i Inverness, og den er vakkert utsmykket. Sjekk også ut Inverness botaniske hage, som byr på eksotiske planter og en elegant kafé, hvor du kan slappe av etter en lang dag med sightseeing. For deg som liker whisky og øl finnes det også flere destillerier og bryggerier i Inverness som er åpne for publikum. Sjekk for eksempel ut de to mest kjente, Glen Ord Distillery og Black Isle Brewery, for en omvisning og herlige smaksprøver.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Inverness på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Inverness som passer deg.

Alle flysøk til Inverness på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Inverness ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Inverness. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Inverness

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Inverness

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.