Finn billige fly til Izumo

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 23.10.
lø. 30.10.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Izumo?

 • Hvilken flyvning til Izumo er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Izumo for 993 kr/person, noe som er 65 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Izumo. Du kan finne den billigste prisen til Izumo fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Izumo?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Izumo. Hvis du planlegger å fly til Izumo, bør du vurdere å bestille flyvninger til Yonago Miho flyplass (46 km fra sentrum i Izumo), Okinoshima Oki Island flyplass (104 km fra sentrum i Izumo), Hiroshima flyplass (104 km fra sentrum i Izumo), Masuda Iwami flyplass (117 km fra sentrum i Izumo), eller Okayama flyplass (120 km fra sentrum i Izumo).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Izumo?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Izumo flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Izumo, med en gjennomsnittspris på 2 399 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Hvilke flyselskaper flyr til Izumo?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Izumo
 • Hvilke flyselskaper flyr til Izumo?

  Japan Airlines er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Izumo med. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Izumo jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Start planleggingen av reisen til Izumo