Finn billige fly til Medina

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 2.4.
sø. 9.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Medina flyinnsikt og trender

Se innsikt for Medina-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Medina?

I gjennomsnitt er april den billigste måneden å fly til Medina fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 6 828 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Medina i april, bør du vente til august med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 7 279 kr.

Hvilken flyvning til Medina er den absolutt billigste?

1 928 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Medina. Denne flyvningen er fra Kairo, og er 93 % billigere enn de fleste flyvninger til Medina. Du kan finne den billigste prisen til Medina fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Medina?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Medina fra Norge er 46 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 8 365 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Medina

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Medina fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Medina

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Medina

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Medina (MED)

Vanligvis er flyvninger til Medina fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Medina Mohammad Abdulaziz, som i gjennomsnitt koster 8 365 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MEDINA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril18 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Medina koster i gjennomsnitt kun 6 828 kr i april
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MEDINA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli64 % dyrereDet koster ca. 13 750 kr for flyvninger til Medina fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MEDINA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar880 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Medina fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Medina

De som skal fly til Medina kan potensielt finne bedre priser for Yanbu flyplass (161 km fra sentrum i Medina), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Med en gjennomsnittspris på 27 881 kr per person, er det Yanbu flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Medina. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Andre kabinklasser for flyvninger til Medina

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Medina

Hvilke flyselskaper flyr til Medina?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Medina

I gjennomsnitt går det 21 fly med Qatar Airways til Medina hver uke. De fleste av dem flyr fra Doha Hamad til Medina, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Qatar Airways til Medina. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Qatar Airways til Medina som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 6 928 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. Qatar Airways er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 7,8/10 av 356 av brukerne våre.

Turkish Airlines (7,7/10, 210 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Medina, med tilbud fra så lite som 6 661 kr fra Oslo Gardermoen, tur/retur. Med i gjennomsnitt 20 Turkish Airlines flyvninger i uken til Medina, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Start planleggingen av reisen til Medina


Finn fly til andre byer i Saudi Arabia

Medina har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Medina på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Medina som passer deg.

Alle flysøk til Medina på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.