Leiebiler i Nevada

Leter du etter billige leiebiltilbud i Nevada? Søk her!

Las Vegas, NV, USA
9. des. — 16. des.
Samme leveringssted
Las Vegas, NV, USA
fr. 9.12.
12:00
fr. 16.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Nevada bilutleie

Finn leiebil i Nevada som passer for deg

Liten Leiebiler

585 kr - 1 302 kr

Alle biltyper

779 kr - 1 322 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Nevada er 835 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Nevada er i september. Prisen er 31 % lavere enn resten av året med bare 585 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 17 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nevada. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nevada kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Nevada er 958 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Nevada er i november. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med bare 628 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 5 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nevada. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nevada kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Nevada er 859 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Nevada er i mai. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med bare 560 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 15 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nevada. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nevada kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Nevada er 870 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Nevada er i september. Prisen er 21 % lavere enn resten av året med bare 694 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nevada. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nevada kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Nevada er 740 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Nevada er i desember. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med bare 536 kr per dag. En leiebil av typen Kabriolet er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nevada. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nevada kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Nevada

Alle større selskaper som leier ut biler i Nevada

National

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

9,3

Gjennomsnittlig

8,6

Hentes/Leveres

7,3

Value

9,3

Alamo

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

9,3

Gjennomsnittlig

9,2

Hentes/Leveres

9,2

Value

8,5

Enterprise

54 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

8,1

Gjennomsnittlig

7,8

Hentes/Leveres

7,5

Value

7,6

Sixt

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,6

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

7,3

Value

7,2

Thrifty

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,8

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

7,2

Hentes/Leveres

7,0

Value

7,2

Avis

21 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,6

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

6,9

Hentes/Leveres

6,8

Value

6,8

Advantage

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

6,8

Hentes/Leveres

6,8

Value

7,0

Payless

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

6,8

Hentes/Leveres

6,7

Value

7,0

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Nevada

Nedenfor er de mest populære hotellene i Nevada

Leiebiler i Nevada

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Nevada, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

En leiebil i Nevada koster i gjennomsnitt 1 106 kr/dag. momondo-brukere har også funnet priser fra så mye som 2 365 kr/dag, men også billige tilbud på ca. 632 kr/dag, noe som utgjør en forskjell på 73 %. Disse prisforskjellene avhenger ofte av hvilken by i Nevada du velger når du skal leie bil.

Det billigste leiebilselskapet i Nevada, er Budget med priser fra 632 kr/dag. Andre gunstige alternativer funnet i løpet av de siste 72 timene inkluderer Avis med priser fra 854 kr/dag, og Dollar med priser fra 1 228 kr/dag. Disse prisene kan variere avhengig av hvilken by du planlegger å reise til samt hvilken biltype du leier.

Det beste leiebilselskapet i Nevada, er Alamo. Dette er basert på en gjennomsnittlig score fra momondo-brukere på 9,2/10 fra 105 vurderinger. Hvis du planlegger å reise til Nevada, vil du kunne leie bil hos Alamo på 2 utleiesteder i området, f.eks. i Reno.

Det er for øyeblikket Las Vegas og Carson City som er de billigste byene for leie av bil i Nevada, og disse prisene tilbys henholdsvis av Budget og Budget. Budget i Las Vegas tilbyr leiebiler fra 646 kr/dag, mens Budget i Carson City tilbyr leiebiler priser fra 1 295 kr/dag og opp.

Det beste tidspunktet for å leie bil, er November. Det er som regel da du finner de billigste prisene. Brukerne våre har funnet priser på leiebiler på i gjennomsnitt 616 kr per dag når de bestiller i November. Til sammenligning er februar det minst ideelle tidspunktet for leie av bil. I løpet av denne måneden ligger prisene i Nevada som regel på i gjennomsnitt 1 682 kr per dag. Husk å bestille leiebilen din i Nevada minst 11 dager i forkant for å få de beste tilbudene.

Majoriteten av momondo-brukere leier en bil i Nevada for 7 dager til en gjennomsnittspris på 443 kr per dag. Hvis du leie i én uke, vil det koste deg totalt 3 103 kr, mens leie kun for helgen vil koste deg totalt 1 052 kr. Du kan også leie en bil i én måned eller lengre. Ifølge dataene våre koster leie av bil i én måned i Nevada i gjennomsnitt 21 285 kr.


Leiebiler i populære byer i Nevada

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Nevada

Start planleggingen av reisen til Nevada


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bestille en leiebil i Nevada med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Nevada ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i Nevada.

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Nevada.

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Nevada.

Ja, momondo kan vise bilutleiealternativer med ubegrenset kjørelengde i Nevada.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.