Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Mexico

Leter du etter billige leiebiltilbud i Mexico? Søk her!

Cancún, Quintana Roo, Mexico
25. apr. — 2. mai
Cancún, Quintana Roo, Mexico
to. 25.4.
12:00
to. 2.5.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Mexico

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Mexico nedenfor
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

181 kr/dag

3 jul.–24 jul.
Toyota Corolla
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

185 kr/dag

3 jul.–24 jul.
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

187 kr/dag

3 jul.–24 jul.
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

197 kr/dag

18 mai–20 mai
Opel Corsa
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

215 kr/dag

3 jul.–24 jul.
Toyota Yaris
BMW 2 Series Active Tourer
eller som ligner på Standard
Opptil 5 passasjerer

216 kr/dag

3 jul.–24 jul.
BMW 2 Series Active Tourer
Volkswagen Jetta
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

236 kr/dag

18 mai–20 mai
Volkswagen Jetta
Volkswagen Jetta
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

240 kr/dag

3 jul.–24 jul.
Volkswagen Jetta
Volkswagen Passat
eller som ligner på Stor
Opptil 5 passasjerer

252 kr/dag

3 jul.–24 jul.
Volkswagen Passat

Tilbud på Mexico bilutleie

Finn leiebil i Mexico som passer for deg

Liten biler

163 kr - 468 kr

Alle biltyper

205 kr - 1 011 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Mexico er 277 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Mexico er i juli. Prisen er 42 % lavere enn resten av året med bare 163 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 36 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Mexico. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Mexico kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Mexico liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Mexico er 345 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Mexico er i januar. Prisen er 45 % lavere enn resten av året med bare 193 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Mexico. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Mexico kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Mexico mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Mexico er 473 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Mexico er i juni. Prisen er 32 % lavere enn resten av året med bare 325 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 10 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Mexico. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Mexico kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Mexico stor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Mexico er 441 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Mexico er i januar. Prisen er 54 % lavere enn resten av året med bare 205 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 3 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Mexico. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Mexico kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Mexico SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

181 kr/dag

3 jul.–24 jul.
Toyota Corolla
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

185 kr/dag

3 jul.–24 jul.
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

187 kr/dag

3 jul.–24 jul.
Volkswagen Golf

Leiebiler innsikt og trender i Mexico

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Mexico

Hvilket leiebilselskap er billigst i Mexico?

Ifølge dataene våre er det Europcar som er det billigste leiebilselskapet i Mexico. Brukere som bestiller en leiebil hos Europcar finner ofte priser under gjennomsnittsprisen på 377 kr per dag. Du kan finne priser fra kun 254 kr per dag når du bestiller med Europcar, avhengig av hvilken type bil du er interessert i og hvor lenge du ønsker å leie.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Mexico?

Hvis du planlegger å leie en bil i Mexico, anbefaler vi deg å gjøre en reservasjon hos Europcar – et av de mest populære leiebilselskapene i landet. I forrige måned valgte 60 % av brukerne våre Europcar når de skulle leie bil. Selskapet har også en tilfredshetsscore fra kunder på 3,9 av 10, basert på 270 vurderinger.

Hvilket leiebilselskap i Mexico har flest utleiesteder?

Det utleieselskapet som har flest utleiesteder i Mexico, er Hertz. De har for øyeblikket 154 utleiesteder på flyplasser og byer over hele landet. Hvis du ennå ikke har valgt hvilken by i Mexico du skal reise til, bør du vurdere Cancún, som er den mest populære destinasjonen i landet. Her har Hertz 12 utleiesteder rundt omkring i området.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Mexico?

Det finnes en rekke ulike typer leiebiler å velge mellom, men i Mexico er det Økonomi som er den mest populære leiebilen. Ca. 36 % av brukerne våre valgte en Økonomi i løpet av de siste 30 dagene, og de betalte i gjennomsnitt 251 kr per dag for leiebilen sin. Husk at du alltid kan velge en annen type leiebil som bedre passer budsjettet ditt, aktivitetene du har planlagt, og værfoholdene.

Leiebilselskaper i Mexico

Alle større selskaper som leier ut biler i Mexico

Hertz

154 utleiesteder

keddy by Europcar

128 utleiesteder

Sunnycars

125 utleiesteder

Europcar

124 utleiesteder

Thrifty

120 utleiesteder

Avis

119 utleiesteder

Dollar

101 utleiesteder

National

100 utleiesteder

Leiebiler i Mexico

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Mexico, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Mexico?

Sjåfører i Mexico, inkludert sjåfører som er på besøk fra andre land, må kjøre på høyre side. Ikke glem at det å kjøre på feil side av veien kan føre til trafikkforseelser og alvorlige ulykker.

Hvor gode er veiene i Mexico?

Mexico ble i 2019 rangert som nr. 54 av 137 land over hele verden hva gjelder veikvalitet. På en skala fra 1 til 7 fikk Mexico en veikvalitetsscore på 4,3. Husk at veiforholdene i Mexico kan variere avhengig av hvilket område i landet du planlegger å besøke.

Hva er promillegrensen i Mexico?

0,80‰ er BAC (øvrige lovlige alkoholpromille) i Mexico. Høyere promille anses som kjøring i påvirket tilstand og kan straffes med bøter, restriksjoner på førekort eller andre type sanksjoner. Legg merke til at aldersgrensen for å drikke alkohol i Mexico, er 18. Det gis strengere straffer til de som kjører et kjøretøy og også er under aldersgrensen.

Hva er prisen på bensin i Mexico?

Du kan i gjennomsnitt forvente deg å måtte betale 16,20 kr per liter for bensin i Mexico. Husk at dette er den nasjonale gjennomsnittsprisen for forrige uke. Bensinpriser kan variere. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for å leie bil i Mexico, bør du vurdere Egypt. Bensinprisene her er blant de billigste i verden, og i forrige uke lå den på 3,09 kr per liter. Hong Kong er også en flott destinasjon, både å besøke og leie bil på, men husk at bensinprisene kan være dyrere her – ca. 35,03 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Mexico fra biler sist?

Priser for Mexico fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Mexico fra biler?

Fra og med april 2024, er det 2 314 tilbydere å velge mellom fra Mexico biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Mexico?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Mexico. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Mexico?

Når du leier en bil i Mexico, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Mexico?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Mexico fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Mexico?

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Mexico. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Viser momondo leiebiler i Mexico med gratis avbestilling?

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Mexico som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Mexico på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Mexico.

Finner jeg utleiebiler i Mexico som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Mexico.

Kan jeg søke etter leiebiler i Mexico med ubegrenset kjørelengde på momondo?

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Mexico.


En enklere måte å administrere reisen til Mexico på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
to. 25.4.
12:00
to. 2.5.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Mexico