Leiebiler i Mexico

Leter du etter billige leiebiltilbud i Mexico? Søk her!

Cancún, Quintana Roo, Mexico
30. nov. — 7. des.
Samme leveringssted
Cancún, Quintana Roo, Mexico
on. 30.11.
12:00
on. 7.12.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Mexico

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Mexico nedenfor
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

77 kr/dag

23 des.–25 des.
Toyota Corolla
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

77 kr/dag

23 des.–25 des.
Toyota Corolla
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

56 kr/dag

23 des.–25 des.
Opel Corsa
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

129 kr/dag

23 des.–25 des.
Nissan Qashqai
Toyota Camry
eller som ligner på Standard
Opptil 5 passasjerer

65 kr/dag

23 des.–25 des.
Toyota Camry
Ford Galaxy
eller som ligner på Minivan
Opptil 5 passasjerer

152 kr/dag

23 des.–25 des.
Ford Galaxy
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

82 kr/dag

23 des.–25 des.
Volvo V40
Peugeot 3008
eller som ligner på Standard SUV
Opptil 5 passasjerer

144 kr/dag

23 des.–25 des.
Peugeot 3008
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

83 kr/dag

23 des.–25 des.
Opel Corsa

Leiebilinformasjon for Mexico

Mexico har en masse forskjellige unike trafikklover som det kan være smart for turister å kjenne til. I Mexico foregår all kjøring på høyre side slik vi er vant til fra Norge og størsteparten av Europa. I Mexico er det også strenge regler knyttet til bruk av setebelte og politiet kan dele ut bøter til passasjerer som ikke benytter seg av dette. Videre er det også strenge krav til at sjåføren av bilen ikke benytter seg av mobilenheter uten å ha den koblet til med håndsfritt utstyr. I Mexico vanker det store bøter for bilister som bryter fartsgrensene og det er lurt å forholde seg til de lokale reglene. Det er også ekstremt viktig å kontakte politiet hvis man skulle komme over en ulykke eller bli vitne til en hendelse på veiene i Mexico. Det er krav om at bilister som er vitne til en ulykke sier ifra til politiet og man kan ende opp med bøter hvis dette ikke følges.

For å kunne leie bil i Mexico er det flere ting som det kan være greit å være klar over. I Mexico er det gjerne krav om at sjåføren må ha fylt 21 år og noen ganger kan dette også strekke seg opp til 25 år. Leiebilfirmaer har gjerne begrensninger når det gjelder hvilke leiebiler som kan benyttes av yngre sjåfører og prisen er også ofte dyrere for personer som vil leie en bil. Videre er det også fornuftig å forhøre seg med selskapet for bilutleie for å sikre seg en billig leiebil eller for den beste sammenligning av leiebil slik at man får en god totalpakke. Videre kan leiebilpriser variere veldig mellom de ulike selskapene så det er lurt å gjøre sin research.

Mexico er et land med mange mennesker og en rekke store byer slik som hovedstaden Mexico City som er hjem til mer enn 20 millioner mennesker. Det er ikke anbefalt for turister å kjøre rundt i store byer som Mexico grunnet den kraftige trafikken. Utenfor storbyene og langs kysten vil det ofte være langt roligere med en leiebil og her vil veiene føles mindre hektisk. Det er viktig å være klar over at Mexico sitt veisystem kan være av svært varierende kvalitet slik at man tilpasser egen kjøring etter forholdene. Motorveiene mellom de store byene slik som Mexico City og Guadalajara er som oftest av god kvalitet, men det kan være partier som ikke holder en høy standard. Områdene lengst i sør er gjerne de roligste når det kommer til trafikk så hvis man er på leting etter en stille ferie med lite mennesker bør man legge turen hit.

Et så stort og kontrastfylt land som Mexico har en enorm mengde vakre og flotte landskap for den som vil kjøre rundt. Et godt startsted for turister er å reise fra Mexico City midt i landet og kjøre sørover langs kysten. Her kan man se en masse spennende landskap slik som vulkaner, regnskog og store tørre gressletter. Lengre sør i Mexico skifter landskapet fra relativt tørt til regnskog-preget. Her vil man kunne oppleve kraftige regnbyger, tropiske temperaturer og vakre sandstrender for den som leter etter det. Videre er det en masse historiske landsbyer som er spennende å besøke i denne delen av landet. Her kan man overnatte eller tilbringe noen timer.


Tilbud på Mexico bilutleie

Finn leiebil i Mexico som passer for deg

Liten Leiebiler

91 kr - 699 kr

Alle biltyper

96 kr - 2 461 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Mexico er 330 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Mexico er i oktober. Prisen er 73 % lavere enn resten av året med bare 91 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 52 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Mexico. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Mexico kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Mexico Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Mexico er 216 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Mexico er i oktober. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med bare 105 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 69 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Mexico. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Mexico kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Mexico Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Mexico er 794 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Mexico er i september. Prisen er 88 % lavere enn resten av året med bare 97 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 15 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Mexico. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Mexico kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Mexico er 794 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Mexico er i september. Prisen er 89 % lavere enn resten av året med bare 93 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 15 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Mexico. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Mexico kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Mexico SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

56 kr/dag

23 des.–25 des.
Toyota Yaris
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

77 kr/dag

23 des.–25 des.
Toyota Corolla
Suzuki Vitara/Escudo
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

77 kr/dag

23 des.–25 des.
Suzuki Vitara/Escudo

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Mexico

Attraksjoner i nærheten:

Cuatro Ciénegas883,3 km

Attraksjoner i nærheten:

Cuatro Ciénegas1674,4 km

Attraksjoner i nærheten:

Cuatro Ciénegas718,0 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Mexico

Nedenfor er de mest populære hotellene i Mexico

Leiebiler i Mexico

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Mexico, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Ifølge dataene våre er det MEXRENTACAR som er det billigste leiebilselskapet i Mexico. Brukere som bestiller en leiebil hos MEXRENTACAR finner ofte priser under gjennomsnittsprisen på 552 kr per dag. Du kan finne priser fra kun 359 kr per dag når du bestiller med MEXRENTACAR , avhengig av hvilken type bil du er interessert i og hvor lenge du ønsker å leie.

Hvis du planlegger å leie en bil i Mexico, anbefaler vi deg å gjøre en reservasjon hos Europcar – et av de mest populære leiebilselskapene i landet. I forrige måned valgte 81 % av brukerne våre Europcar når de skulle leie bil. Selskapet har også en tilfredshetsscore fra kunder på 3,9 av 10, basert på 330 vurderinger.

Det utleieselskapet som har flest utleiesteder i Mexico, er Sunnycars. De har for øyeblikket 158 utleiesteder på flyplasser og byer over hele landet. Hvis du ennå ikke har valgt hvilken by i Mexico du skal reise til, bør du vurdere Cancún, som er den mest populære destinasjonen i landet. Her har Sunnycars 14 utleiesteder rundt omkring i området.

Sjåfører i Mexico, inkludert sjåfører som er på besøk fra andre land, må kjøre på høyre side. Ikke glem at det å kjøre på feil side av veien kan føre til trafikkforseelser og alvorlige ulykker.

Mexico ble i 2019 rangert som nr. 54 av 137 land over hele verden hva gjelder veikvalitet. På en skala fra 1 til 7 fikk Mexico en veikvalitetsscore på 4,3. Husk at veiforholdene i Mexico kan variere avhengig av hvilket område i landet du planlegger å besøke.

0,80‰ er BAC (øvrige lovlige alkoholpromille) i Mexico. Høyere promille anses som kjøring i påvirket tilstand og kan straffes med bøter, restriksjoner på førekort eller andre type sanksjoner. Legg merke til at aldersgrensen for å drikke alkohol i Mexico, er 18. Det gis strengere straffer til de som kjører et kjøretøy og også er under aldersgrensen.

Det finnes en rekke ulike typer leiebiler å velge mellom, men i Mexico er det Economy som er den mest populære leiebilen. Ca. 32 % av brukerne våre valgte en Economy i løpet av de siste 30 dagene, og de betalte i gjennomsnitt 290 kr per dag for leiebilen sin. Husk at du alltid kan velge en annen type leiebil som bedre passer budsjettet ditt, aktivitetene du har planlagt, og værfoholdene.

Du kan i gjennomsnitt forvente deg å måtte betale 12,63 kr per liter for bensin i Mexico. Husk at dette er den nasjonale gjennomsnittsprisen for forrige uke. Bensinpriser kan variere. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for å leie bil i Mexico, bør du vurdere Algerie. Bensinprisene her er blant de billigste i verden, og i forrige uke lå den på 3,36 kr per liter. Hong Kong er også en flott destinasjon, både å besøke og leie bil på, men husk at bensinprisene kan være dyrere her – ca. 30,04 kr per liter.


Utforsk flere leiebiler i Nord-Amerika

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Nord-Amerika

Start planleggingen av reisen til Mexico


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Mexico fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Mexico. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Mexico som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Mexico.

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Mexico.

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Mexico.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.