Leiebiler i Dallas, Texas

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Dallas, Texas? Start søket her!

Dallas, TX, USA
8. feb. — 15. feb.
Samme leveringssted
Dallas, TX, USA
on. 8.2.
12:00
on. 15.2.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Tilbud på Dallas, Texas bilutleie

Finn leiebil i Dallas som passer for deg

Liten Leiebiler

317 kr - 2 012 kr

Alle biltyper

617 kr - 1 342 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Dallas, USA er 968 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Dallas, USA er i august. Prisen er 68 % lavere enn resten av året med bare 317 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 8 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Dallas. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Dallas kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Dallas, USA er 1 034 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Dallas, USA er i juli. Prisen er 36 % lavere enn resten av året med bare 668 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 2 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Dallas. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Dallas kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Dallas, USA er 953 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Dallas, USA er i juli. Prisen er 27 % lavere enn resten av året med bare 696 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 10 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Dallas. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Dallas kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Dallas, USA er 843 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Dallas, USA er i januar. Prisen er 63 % lavere enn resten av året med bare 317 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Dallas. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Dallas kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Dallas, USA er 552 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Dallas, USA er i september. Prisen er 5 % lavere enn resten av året med bare 530 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 48 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Dallas. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Dallas kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Dallas

Alle større selskaper som leier ut biler i Dallas, Texas

Alamo

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,7

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

8,7

Hentes/Leveres

8,7

Value

8,3

E-Z Rent-A-Car

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

8,1

Gjennomsnittlig

8,1

Hentes/Leveres

8,3

Value

8,0

National

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

7,9

Hentes/Leveres

8,2

Value

7,8

Enterprise

15 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,2

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

7,1

Hentes/Leveres

7,1

Value

7,0

Budget

7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

6,9

Gjennomsnittlig

6,1

Hentes/Leveres

6,1

Value

6,0

Thrifty

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,7

Komfort

6,6

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

5,9

Value

6,1

Avis

7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,6

Gjennomsnittlig

5,9

Hentes/Leveres

6,1

Value

5,8

Hertz

12 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,9

Komfort

5,9

Gjennomsnittlig

5,2

Hentes/Leveres

5,1

Value

5,4

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Dallas

Nedenfor er de mest populære hotellene i Dallas

Kjøre med en leiebil i Dallas - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Dallas, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

De billigste leiebilene i Dallas finner man som regel hos Dollar. Ved bestilling med Dollar, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 44,82/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Dallas er 110,44/dag.

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Dallas ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Dallas. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Med gjennomsnittstemperaturer på 19 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 79 mm i mars bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Dallas. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av mars, og er et populært valg for reisende som skal til Dallas. Å leie en Standard i Dallas vil koste deg i gjennomsnitt 1 041 kr/dag.

Enterprise has the most locations of any rental car company in Dallas, with 15 locations.

Fartsgrensen i bysonen i Dallas er 40 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Dallas ligger fartsgrensen på henholdsvis 120 km/t og 120 km/t. Hvis du leier en bil i Dallas, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

De som ønsker å leie bil i Dallas i løpet av februar, kan forvente seg temperaturer på ca. 10 °C og en nedsbørsmengde på omkring 69 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

De som ønsker å leie bil i Dallas for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Texas i løpet av februar vanligvis har temperaturer på 12 °C med en forventet nedbørsmengde på 55,2 mm.


Leiebiltyper som er populære i Dallas

Lei en av disse populære biltypene i Dallas

Utforsk flere leiebiler i USA

Sjekk ut tilbud på leiebiler i USA

Start planleggingen av reisen til Dallas


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Dallas fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Dallas. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Ja, enten det er leiebiler i Dallas eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Dallas.

Du kan filtrere søket på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner i Dallas på momondo.

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Dallas.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.