Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Dallas, Texas

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Dallas, Texas? Start søket her!

Dallas, TX, USA
5. apr. — 12. apr.
Dallas, TX, USA
fr. 5.4.
12:00
fr. 12.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Leiebiler innsikt og trender i Dallas

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Dallas

Hvilket leiebilselskap er billigst i Dallas?

De billigste leiebilene i Dallas finner man som regel hos Avis. Ved bestilling med Avis, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 346 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Dallas er 346 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Dallas har flest utleiesteder?

Enterprise Rent-A-Car has the most locations of any rental car company in Dallas, with 15 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Dallas?

Leie av Kia Niro i Dallas er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Nissan Frontier. Brukerne våre har funnet tilbud på Kia Niro i Dallas for i gjennomsnitt 736 kr per dag, og så billig som 636 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Nissan Frontier i Dallas ligger på 805 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 474 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Dallas, Texas

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Dallas, Texas
Økonomi719 kr/dag
Kompakt723 kr/dag
Medium727 kr/dag
Standard909 kr/dag
Stor786 kr/dag
Minivan1 113 kr/dag
Stor SUV1 145 kr/dag
Pickup1 368 kr/dag
Premium SUV1 616 kr/dag
Standard SUV962 kr/dag
Medium SUV1 020 kr/dag
Kompakt SUV1 116 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Dallas

Med mer enn ti utleiesteder i Dallas, vil reisende kunne få tilgang til et leiebil på ethvert stadium av deres besøk til Dallas, enten det er helt i begynnelsen for å ha kjøretøyet gjennom hele turen, eller om det gjelder en bestemt dags- eller helgetur. Uansett årsak vil en leiebil i Dallas gjøre steder som Fort Worth og Waco lett tilgjengelig, spesielt siden det er flere motorveier i byen, inkludert 45, 35, 635 og 20, bare for å nevne noen. Hvis du skal benytte noen av disse veiene, bør du sørge for å unngå rushtiden i Dallas, som byr på stillestående kø og trafikkorker. Når du utforsker sentrumsområdet, kan du parkere på en av de mange parkeringsplassene og unngå trafikk på den måten.

Er det verdt det å leie en bil i Dallas?

Dallas blir ofte forbundet med Fort Worth, hvor du finner National Cowgirl Museum og Hall of Fame. De to byene er sett på som en gigantisk metropol, slik at besøkende som ønsker å dra nytte av hva begge byene har å tilby kan gjøre det ved å sikre seg en billig leiebil i Dallas, som gjør at lokale attraksjoner som Rodeo West Dallas også blir lett tilgjengelig. Andre byer i nærheten, som Waco, er også best tilgjengelig med bil, og kjøreturen tar under to timer. Mens du er i Dallas, vil du se at det er flere parkeringshus og parkeringsplasser tilgjengelig, noe som gjør det enkelt å parkere bilen trygt mens du er ute og utforsker nabolagene til fots. Det er veldig lett å spasere rundt i noen av nabolagene i Dallas, for eksempel i sentrum, Henderson og Oak Lawn. Hvis du planlegger en kveld på Fearing's Restaurant, med sin berømte bar og prisbelønte mat, bør du vurdere å bestille en luksusleiebil for å gjøre opplevelsen enda bedre, men sørg for at du bestiller middagsreservasjon litt senere på kvelden for å unngå rushtiden, som starter på ettermiddagen og varer frem til tidlig kveld.

Hvilke kjørelover bør jeg huske på mens jeg kjører i Dallas?

Med nesten all bilutleie i Dallas, vil du ha muligheten til å inkludere barneseter i leiepakken. Dette er nyttig da Dallas har strenge lover om riktig sete for unge passasjerer samt for setebelter, som kreves for alle som sitter i et motorkjøretøy. Texas har også strenge lover for drikking og kjøring. Hvis du planlegger en kveld ute på bar, bør du derfor la leiebilen i Dallas stå parkert for kvelden. Når du kjører på motorveiene, bør du være oppmerksom på de oppsatte fartsgrensene. Texas nylig har tillatt at noen strekninger på motorveien får fartsgrenser som er høyere enn den gjennomsnittlige hastighetsgrensen i resten av landet. I Texas, hvis du får en bot og betaler den, erkjenner du deg skyldig. Du må dessuten ha vindusviskere, men du trenger ikke å ha vindu. Sjåfører bør sjekke med Dallas sin avdeling for motorkjøretøy for nylige lovendringer før turen.

Kan jeg kjøre til Mexico med leiebil fra Dallas?

Når du bruker leiebil i Dallas, kan du kjøre bilen til en annen stat i USA. Hvis du ønsker å reise med leiebil fra Dallas til Mexico, kan du generelt gjøre det, selv om det kan være restriksjoner på hvilken type bil du kan ta til Mexico. Utleiefirmaet vil nok også at du skal kjøpe ekstra forsikring hvis du tar bilen til Mexico. Hvis du ønsker å ta bilen til Canada, kan du generelt gjøre det uten ekstra restriksjoner, selv om det alltid er en god idé å la bilutleieselskapet få vite at du planlegger å ta med bilen til Canada.

Kan du leie en leiebil i Dallas uten kredittkort?

Hvis du foretrekker å leie bil med noe annet enn kredittkort, eller du ikke har et kredittkort å bruke for leiebil i Dallas, er et godt alternativ å bruke et debetkort. Noen av begrensningene i denne betalingsmetoden for billig leiebil i Dallas inkluderer det faktum at du må være minst 25 år gammel for å leie en bil med et debetkort og navnet ditt må vises på debetkortet. Hvis du leier bilen på flyplassen, vil utleiefirmaet mest sannsynlig ønske å se en returbillett som har samme dato som den dagen du planlegger å returnere din rimelige leiebil. En annen ting å huske på er at det kan reserveres et betydelig beløp fra debetkortet ditt i løpet av leieperioden. Noen mindre bilutleiesteder i Dallas kan la deg leie bil med kontanter som betaling, men da vil depositumet bli høyt.

Hvilke dokumenter trenger en internasjonal reisende for å leie bil i Dallas?

Hvis du skal reise til Dallas fra et annet land enn USA, må du presentere et gyldig førerkort fra hjemlandet ditt med bilde på for å leie en bil. De fleste leiebilsteder vil også ønske en annen form for identifikasjon, som et pass. Hvis førerkortet ditt ikke er skrevet på engelsk, må førerkortet ditt oversettes til engelsk. Dette kan gjøres gjennom en internasjonal kjøretillatelse eller et brev som oversetter det som står på førerkortet ditt. Du kan ikke bruke noen form for midlertidig eller digital identifikasjon for å leie en bil i Dallas.


Tilbud på Dallas, Texas bilutleie

Finn leiebil i Dallas som passer for deg

Liten biler

426 kr - 687 kr

Alle biltyper

465 kr - 1 153 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Dallas, USA er 320 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Dallas, USA er i desember. Prisen er 33 % lavere enn resten av året med bare 426 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 45 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Dallas. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Dallas kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Dallas liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Dallas, USA er 473 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Dallas, USA er i mars. Prisen er 2 % lavere enn resten av året med bare 487 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 19 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Dallas. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Dallas kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Dallas mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Dallas, USA er 614 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Dallas, USA er i mars. Prisen er 33 % lavere enn resten av året med bare 415 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 6 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Dallas. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Dallas kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Dallas stor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Dallas, USA er 594 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Dallas, USA er i juni. Prisen er 2 % lavere enn resten av året med bare 584 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 3 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Dallas. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Dallas kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Dallas SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

719 kr/dag

12 apr.–23 apr.
Toyota Yaris
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

723 kr/dag

12 apr.–23 apr.
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Dallas

Alle større selskaper som leier ut biler i Dallas, Texas

Alamo

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

8,7

Gjennomsnittlig

8,6

Hentes/Leveres

8,5

Value

8,2

E-Z Rent-A-Car

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

8,4

Hentes/Leveres

8,6

Value

8,4

Enterprise Rent-A-Car

15 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,6

Hentes/Leveres

7,6

Value

7,6

National

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,8

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

7,7

Hentes/Leveres

7,7

Value

7,4

Budget

7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

6,9

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

5,9

Value

6,0

Avis

7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,4

Komfort

6,4

Gjennomsnittlig

5,8

Hentes/Leveres

5,9

Value

5,7

Thrifty

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,5

Komfort

6,3

Gjennomsnittlig

5,7

Hentes/Leveres

5,6

Value

5,8

Hertz

13 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,9

Komfort

5,9

Gjennomsnittlig

5,2

Hentes/Leveres

5,1

Value

5,4

Informasjon om leiebiler i Dallas

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Dallas

Populære biltyper

Passenger Van, SUV, Full-size

Billigste leiebil

413 kr

Mest populære modell

Kia Niro
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Dallas de siste 72 timene: Passenger Van, SUV, Full-size.
Den laveste prisen for en leiebil i Dallas er 413 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 416 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Dallas de siste 7 dagene er Kia Niro. Våre brukere foretrekker også Class Premium SUV som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Dallas

Nedenfor er de mest populære hotellene i Dallas
Omni Dallas Hotel

Omni Dallas Hotel

555 South Lamar Street, Dallas, TX, United States

0,9 km fra sentrum

Magnolia Hotel Dallas Downtown

Magnolia Hotel Dallas Downtown

1401 Commerce Street, Dallas, TX, United States

0,8 km fra sentrum

Hilton Anatole

Hilton Anatole

2201 North Stemmons Freeway, Dallas, TX, United States

2,7 km fra sentrum

Fairmont Dallas

Fairmont Dallas

1717 North Akard Street, Dallas, TX, United States

0,6 km fra sentrum

The Westin Dallas Park Central

The Westin Dallas Park Central

12720 Merit Drive, Dallas, TX, United States

15,8 km fra sentrum

Le Méridien Dallas by the Galleria

Le Méridien Dallas by the Galleria

13402 Noel Road, Dallas, TX, United States

16,5 km fra sentrum

Renaissance Dallas North Hotel

Renaissance Dallas North Hotel

1590 Lbj Freeway, Dallas, TX, United States

17,3 km fra sentrum

Hyatt Regency Dallas

Hyatt Regency Dallas

300 Reunion Boulevard, Dallas, TX, United States

0,9 km fra sentrum

DoubleTree by Hilton Dallas Near the Galleria

DoubleTree by Hilton Dallas Near the Galleria

4099 Valley View Lane, Dallas, TX, United States

16,2 km fra sentrum

Crowne Plaza Dallas Love Field - Med Area, An IHG Hotel

Crowne Plaza Dallas Love Field - Med Area, An IHG Hotel

7050 Stemmons Freeway, Dallas, TX, United States

6,7 km fra sentrum

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Dallas Love Field

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Dallas Love Field

8300 John West Carpenter Fwy, Dallas, TX, United States

7,9 km fra sentrum

Crowne Plaza Hotel Dallas Downtown, An IHG Hotel

Crowne Plaza Hotel Dallas Downtown, An IHG Hotel

1015 Elm Street, Dallas, TX, United States

0,4 km fra sentrum

Warwick Melrose Dallas

Warwick Melrose Dallas

3015 Oak Lawn Avenue, Dallas, TX, United States

2,9 km fra sentrum

Lorenzo Hotel

Lorenzo Hotel

1011 South Akard Street, Dallas, TX, United States

1,5 km fra sentrum

Virgin Hotels Dallas

Virgin Hotels Dallas

1445 Turtle Creek Boulevard, Dallas, TX, United States

2,1 km fra sentrum

Sonesta Select Dallas Central Expressway

Sonesta Select Dallas Central Expressway

10325 North Central Expressway, Dallas, TX, United States

12,0 km fra sentrum

Canvas Hotel Dallas

Canvas Hotel Dallas

1325 South Lamar Street, Dallas, TX, United States

2,0 km fra sentrum

Magnolia Hotel Dallas Park Cities

Magnolia Hotel Dallas Park Cities

6070 North Central Expressway, Dallas, TX, United States

7,0 km fra sentrum


Kjøre med en leiebil i Dallas - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Dallas, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Dallas, Texas?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Dallas ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Dallas. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Dallas i april?

Med gjennomsnittstemperaturer på 23 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 125 mm i april bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Dallas. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av april, og er et populært valg for reisende som skal til Dallas. Å leie en Standard i Dallas vil koste deg i gjennomsnitt 2 113 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Dallas, Texas?

Fartsgrensen i bysonen i Dallas er 40 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Dallas ligger fartsgrensen på henholdsvis 120 km/t og 120 km/t. Hvis du leier en bil i Dallas, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Tesla Model Y i Dallas?

Hvordan er været i Dallas, TX i mars?

De som ønsker å leie bil i Dallas i løpet av mars, kan forvente seg temperaturer på ca. 14 °C og en nedsbørsmengde på omkring 89 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Er været i Dallas representativt for resten av Texas?

De som ønsker å leie bil i Dallas for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Texas i løpet av mars vanligvis har temperaturer på 15 °C med en forventet nedbørsmengde på 56,5 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Dallas fra biler sist?

Priser for Dallas fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Dallas fra biler?

Antall tilbydere fraDallas biler er 89 fra og med mars 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Dallas?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Dallas. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Dallas?

Alle sjåfører må ha et gyldig førerkort når de leier en bil i Dallas. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Det er alltid lurt å sjekke med det enkelte utleiefirmaet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Dallas?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Dallas fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Dallas?

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Dallas. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Viser momondo leiebiler i Dallas med gratis avbestilling?

Ja, enten det er leiebiler i Dallas eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Dallas på momondo?

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Dallas.

Finner jeg utleiebiler i Dallas som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Du kan filtrere søket på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner i Dallas på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Dallas med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Dallas.


En enklere måte å administrere reisen til Dallas på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Dallas


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fr. 5.4.
12:00
fr. 12.4.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post