Leiebiler i Honolulu, Hawaii

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Honolulu, HI? Start søket her

Honolulu, O'ahu, HI, USA
17. jun. — 24. jun.
Samme leveringssted
Honolulu, O'ahu, HI, USA
to. 17.6.
middag
to. 24.6.
middag
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Honolulu

Alle større selskaper som leier ut biler i Honolulu, HI
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,7

Komfort

8,9

Gjennomsnittlig

8,8

Henting/levering

8,7

Valuta for pengene

8,6
12 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

8,7

Gjennomsnittlig

8,5

Henting/levering

8,3

Valuta for pengene

8,3
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

8,3

Gjennomsnittlig

7,9

Henting/levering

7,7

Valuta for pengene

7,8
7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

7,8

Henting/levering

7,5

Valuta for pengene

8,0
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,8

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,6

Henting/levering

7,3

Valuta for pengene

7,5
1 utleiested
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

7,3

Henting/levering

7,2

Valuta for pengene

7,4
1 utleiested
Oversikt

Renhet

5,4

Komfort

5,6

Gjennomsnittlig

5,7

Henting/levering

5,7

Valuta for pengene

6,1
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,1

Komfort

9,1

Gjennomsnittlig

9,2

Henting/levering

9,0

Valuta for pengene

8,8

Informasjon om reisen din til Honolulu

Vakre Hawaii er enkelt å utforske når du har en leiebil tilgjengelig. Du finner mange billige, men pålitelige, bilutleiere på momondo, deriblant selskap med gode tilbud som inkluderer gratis avbestilling og fri kilometer. Avis, Hertz, National og Budget er gode eksempler på dette. Prisen på å leie bil i Honolulu begynner på ca. 550 NOK, og det inkluderer romslige personbiler med klimaanlegg og automatgir.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Honolulu?

Det er som regel 21 års aldersgrense for å leie bil i Honolulu og andre steder i Hawaii, men enkelte steder lar deg som er mellom 18-21 år leie bil mot et ekstra gebyr. Det anbefales å lese grundig gjennom vilkårene for billeie for å være sikker på at du forstår hvilke avgifter og betingelser som gjelder. Det kan for eksempel være at du ikke kan benytte deg av visse typer forsikringer eller leie enkelte bilkategorier.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er et par ting som du bør vite om når du skal kjøre bil på Hawaii. Trafikken går ganske sakte, men det er forventet at du opptrer høflig bak rattet. Det er ikke vanlig å tute på andre, med mindre du er i ferd med å kollidere. Politiet er dessuten ganske strenge med fartskontroll og bøter. Fartsgrensen på motorveier kan være 55 mil per time, det vil si ca. 89 km/t. Promillegrensen er 0,8, og det anbefales å bruke dagskjørelys. Det finnes ikke bompenger for å benytte motorveiene i Honolulu og omegn.

Parkering

Prisen for å benytte parkeringsplasser og P-hus i sentrum er svært varierende, og du må betale alt fra 3-12 USD (30-120 NOK). Du finner også flere steder hvor du kan lade elbilen din, blant annet ved Bishop Square. Noen eksempler på rimelige parkeringsplasser inkluderer George Tower, 1188 Maunakea Street og Smith & Beretania Garage. Det anbefales å undersøke hvilke parkeringsmuligheter du har ved overnattingsstedet ditt.

Utfluktsmål i og rundt Honolulu

Fra førsteklasses shopping til historiske landemerker, det finnes mer enn nok å finne på i sentrum. Bishop Museum og stranden Waikiki er et par av opplevelsene som du bør få med deg mens du er i byen. Det anbefales allikevel å leie bil en dag for å dra på utflukter under oppholdet i Honolulu. Kaena Point er den eldste vulkanen i området, og det er ganske enkelt å spasere opp til topps. Spaserturen opp bør ikke ta mer enn ca. 45 min, og du belønnes med en helt fantastisk utsikt. Et lite tips for oss er å begynne turen slik at du rekker solnedgangen fra toppen. Pearl Harbour er enda et populært utfluktsmål, og du får et dypdykk i krigshistorien når du besøker den kjente havnen.

Hvilke forsikringer trenger man?

De mest nødvendige forsikringene er som regel inkludert i prisen når du bestiller leiebil i Honolulu, iallfall når du bestiller fra seriøse bilutleiere. Det anbefales å dobbeltsjekke at du har ansvars-, kollisjons- og tyveriforsikring. De sørger for at du kun betaler egenandel, men det finnes enkelte skader som du betaler utenom. Frontruteskader og skader på dekk er eksempler på dette. Det anbefales å kjøpe superforsikringer hvis egenandelen er svært høy. Du bør ta en telefon til forsikringsselskapet ditt først og høre hva de dekker, slik at du ikke blir dobbeltforsikret.

Kan man bruke det norske førerkortet i Honolulu, eller må man ha et internasjonalt?

Du er nødt til å ha et internasjonalt førerkort i Hawaii.

Hvor i Honolulu kan man hente og levere leiebilen?

De fleste bilutleierne har utleiestasjoner med praktisk beliggenhet i sentrum, noe som gjør det enkelt å hente og levere leiebilen. Det er også mulig å hente leiebilen på Honolulu internasjonale lufthavn. Enkelte selskap lar deg levere den tilbake på utleiestasjonen deres i sentrum, og du trenger nødvendigvis ikke beholde bilen helt til hjemreise eller kjøre tilbake til flyplassen for å levere den inn. (Informasjon kontrollert: 06/06/2019).


Avstand fra Honolulu, HI til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Honolulu flyplass

Leiebiler i Honolulu

Så langt i juni har det vært 15 søk på momondo for leiebiler i Honolulu.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Honolulu for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Honolulu har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Alamo, Enterprise og Avis. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Honolulu. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Honolulu har de billigste prisene på leiebiler?

Det er billigst å leie en bil i Honolulu når du bruker National på ett av deres totalt 3 utleiesteder i byen. Den beste prisen per dag som momondo har funnet er 520 kr, men som regel det er best å belage seg på å betale 757 kr/dag for en leiebil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Honolulu, HI?

Alle leiebilselskapene i Honolulu har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Honolulu inkluderer Alamo, Enterprise og Avis, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Honolulu i juli?

Med gjennomsnittstemperaturer på 28 °C og en nedsbørsmengde på 15 mm, er det beste leiebilalternativet for juli en kabriolet. Det å leie en kabriolet i Honolulu er en spennende måte å se området på uten at du trenger å bekymre deg for ustabilt vær. Men det er uansett alltid en god idé å sjekke værmeldingen før du skal reise, slik at du kan eventuelt kan gjøre endringer i leiebilplanene dine hvis nødvendig. Å leie en Kabriolet i Honolulu vil koste deg i gjennomsnitt 929 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Honolulu har flest utleiesteder?

Dollar er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Honolulu, HI. De har 6 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 672 kr i Honolulu, HI.

Hva er fartsgrensen i Honolulu, HI?

Reisende som leier en bil i Honolulu må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 40 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Honolulu er vanligvis 120 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i Honolulu, HI i juni?

De som ønsker å leie bil i Honolulu i løpet av juni, kan forvente seg temperaturer på ca. 27 °C og en nedsbørsmengde på omkring 8 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i juni?

Honolulu har vanligvis høye temperaturer i juni, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Honolulu representativt for resten av Hawaii?

Hvis du ser etter en leiebil i Honolulu for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av juni, er det viktig at du vet at resten av Hawaii vanligvis har en temperatur på 25 °C, og en forventet nedbørsmengde på 26,4 mm.


Leiebiler på flyplasser i Honolulu

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Honolulu

Start planleggingen av reisen til Honolulu