Leiebiler i Fort Myers, Florida

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Fort Myers, Florida? Start søket her!

Fort Myers, FL, USA
29. sep. — 6. okt.
Samme leveringssted
Fort Myers, FL, USA
fr. 29.9.
12:00
fr. 6.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Fort Myers

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Fort Myers

Hvilket leiebilselskap er billigst i Fort Myers?

De billigste leiebilene i Fort Myers finner man som regel hos Thrifty. Ved bestilling med Thrifty, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 368 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Fort Myers er 368 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Fort Myers har flest utleiesteder?

Enterprise Rent-A-Car has the most locations of any rental car company in Fort Myers, with 8 locations.

Viktig informasjon om leiebiler i Fort Myers

Ta en tur til solskinnet i Fort Myers, og få oppleve solnedganger og hvite sandstrender. Vi anbefaler en spasertur ned naturskjønne Lovers Key State Park Beach og hvis du har tid, J.N. Ding Darling National Wildlife Refuge som gir deg en sjanse til å oppleve ulike dyr, for eksempel fiskearter og alligatorer, blant andre. Besøk Florida Panther nasjonale villdyrreservat, populært kjent for å være blant de siste avlssentrene for kattefamilien. Å kjøre en leiebil i Fort Myers krever at du følger reglene på veien, for hvis du parkerer på en plass for de med handikap, kan myndighetene taue vekk bilen din. Dessuten kan parkering uten at du betaler for deg gi deg bot. Du finner flere byråer som tilbyr leiebiler, inkludert Hertz, Budget, Alamo, Enterprise, og SIXT, blant andre. Det er over 50 leiebilsteder i Fort Myers, som er spredt over både flyplassen og sentrum. Finn billige leiebiler i Fort Myers gjennom momondo.

Er det verdt det å leie bil mens du besøker Fort Myers, Florida?

Å finne parkering mens du kjører en leiebil i Fort Myers vil vise seg å ikke være noe stort problem siden du finner både korttidsparkering og parkeringsområder tilgjengelig i hele byen. Trafikk kan imidlertid være en utfordring når byen opplever rushtrafikk om morgenen og ettermiddagen. Kjør til Everglades våtmarker, et økosystem som fokuserer på tropiske myrer samt innfødt dyreliv. De som elsker historie, kan sjekke ut Edison and Ford Winter Estates som består av en frisk botanisk hage, laboratorium, og et museum som er hjem til gjenstander og oppfinnelser som tilhører amerikanske innovatører. Det flotte med en leiebil i Fort Myers er at du da er i stand til å oppdage så mye mer, i motsetning til ved å bruke offentlig transport for å komme deg rundt i byen. Sentrumsområdet er relativt bra tilrettelagt for spaserturer, spesielt Lincoln Park, Winkler Safe, og Velasco Village.

Kan jeg krysse grensen med leiebil fra Fort Myers, FL?

Du kan kjøre bil fra Fort Myers i hele USA. Det er heller ingen restriksjoner hvis du vil krysse grensen til Canada. Sørg for å varsle bilutleieselskapet om at du planlegger å krysse den kanadiske grensen når du leier bilen. En leiebil av typen økonomi er et godt alternativ hvis du vil kjøre til Canada, da en leiebil av typen elbil eller luksusbil i Fort Myers ikke kan krysse grensen til Canada. Vanligvis begrenser utleiefirmaene deg fra å krysse grensen til Mexico, men noen utleiefirmaer lar deg kjøre inn i Mexico etter at du har kjøpt meksikansk bilforsikring. Med meksikansk forsikring, vil du få lov til å kjøre i meksikanske stater og byer nærmest grensen til Arizona og California.

Kan du leie en bil i Fort-Myers uten kredittkort?

Du kan betale for leiebil i Fort-Myers ved hjelp av debetkort eller kredittkort. Hvis du leter etter en passende betalingsmåte, anbefaler vi at du bruker et kredittkort som Visa, Discover eller American Express. Dette er fordi du kan gjøre en reservasjon ved hjelp av kredittkort, som kanskje ikke er tilfelle for debetkort hos mange utleiefirmaer. I tillegg tilbyr noen kredittkort forsikringstjenester for billige leiebiler i FortMyers. Hvis du bruker et kredittkort, må du vise frem et førerkort i samme navn som det på kortet. Vis frem både kredittkort og førerkort når du henter leiebilen fra utleiefirmaet. Alternativt kan du stole på forsikringen som tilbys av utleiefirmaet mot et gebyr hvis kredittkortet ditt ikke inkluderer forsikring. Vi anbefaler deg å bekrefte med kredittkortutstederen din om de gir forsikringsdekning og hvilken type leiebil i Fort Myers de dekker. For noen utleiefirmaer er det kun tillatt å betale kontant for internasjonale reisende. I tillegg kan ikke lokale leietakere betale for leiebil i Fort-Myers ved hjelp av et debetkort, ettersom debetkort er reservert for ikke-lokale besøkende. Du kan også velge å foreta betalinger gjennom China Union Pay eller JCB.

Hvilke lover bør jeg holde et øye med i Fort Myers?

Hvis du kjører en leiebil i Fort Myers, er det noen lover å huske på. For eksempel bør du opprettholde lave fartsgrenser i boligområder i Fort Myers. Høyere fartsgrenser er imidlertid akseptable på landeveier. Ha førerkortet ditt i nærheten når du kjører i Fort Myers. Sørg for at alle passasjerer i bilen alltid har på seg setebeltene. Kjøring skal skje på høyre side av veien. Florida har også en nulltoleranse når det gjelder alkoholinnhold i blodet, og vi anbefaler at du ikke kjører hvis du ønsker å drikke. Bekreft med Florida Department of Motor Vehicles hvorvidt det har vært noen nyere trafikkendringer før du kjører i en leiebil her.

Hvilke dokumenter trenger en internasjonal reisende for å leie bil i Fort Myers?

Alle leiebilsteder i Fort Myers krever at reisende fra utlandet er eldre enn 21 år for å få leie bil. Du må være over 25 år for å få leie en større bil eller en luksusleiebil i Fort Myers. I tillegg til å tilfredsstille alderskravet for å leie en bil i Fort Myers, må du også vise frem noen dokumenter på bilutleiekontoret. Først må du vise frem et gyldig førerkort i navnet ditt; tillatelse til å øvelseskjøre godkjennes ikke. Et internasjonalt førerkort kan være nødvendig hvis førerkortet ditt er skrevet i et ikke-latinsk alfabet. Du bør også vise frem et gyldig pass fra hjemlandet ditt hvis førerkortet ditt ikke har bilde av deg. Noen utleiefirmaer trenger også en returbillett fra internasjonale reisende som betaler med debetkort.


Tilbud på Fort Myers, Florida bilutleie

Finn leiebil i Fort Myers som passer for deg

Liten Leiebiler

335 kr - 1 537 kr

Alle biltyper

435 kr - 1 023 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Fort Myers, USA er 649 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Fort Myers, USA er i september. Prisen er 49 % lavere enn resten av året med bare 335 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Fort Myers. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fort Myers kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Fort Myers, USA er 429 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Fort Myers, USA er i april. Prisen er 24 % lavere enn resten av året med bare 330 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 43 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Fort Myers. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fort Myers kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Fort Myers, USA er 519 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Fort Myers, USA er i oktober. Prisen er 22 % lavere enn resten av året med bare 410 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 31 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Fort Myers. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fort Myers kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Fort Myers, USA er 632 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Fort Myers, USA er i mai. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med bare 417 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 16 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Fort Myers. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fort Myers kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Fort Myers, USA er 494 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Fort Myers, USA er i oktober. Prisen er 1 % lavere enn resten av året med bare 493 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 34 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Fort Myers. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fort Myers kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Fort Myers

Alle større selskaper som leier ut biler i Fort Myers, Florida

Enterprise Rent-A-Car

8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,5

Hentes/Leveres

7,3

Value

7,6

Thrifty

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

7,5

Hentes/Leveres

7,5

Value

7,3

Dollar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

8,1

Gjennomsnittlig

7,4

Hentes/Leveres

7,4

Value

7,5

Hertz

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,6

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

7,4

Value

7,3

Budget

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

7,1

Hentes/Leveres

7,3

Value

7,2

Avis

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,9

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

6,9

Hentes/Leveres

6,9

Value

6,3

Fox

1 utleiested
Oversikt

Renhet

6,3

Komfort

6,7

Gjennomsnittlig

6,2

Hentes/Leveres

6,2

Value

6,3

Payless

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,4

Komfort

6,8

Gjennomsnittlig

5,8

Hentes/Leveres

5,9

Value

6,2

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Fort Myers

Nedenfor er de mest populære hotellene i Fort Myers

Kjøre med en leiebil i Fort Myers - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Fort Myers, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Fort Myers, Florida?

Flertallet av bilutleieselskapene i Fort Myers som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Fort Myers som Thrifty, Dollar og Hertz ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilken type leiebile er best å leie i Fort Myers i oktober?

Med gjennomsnittstemperaturer på 22 °C og en nedsbørsmengde på 51 mm, er det beste leiebilalternativet for oktober en kabriolet. Det å leie en kabriolet i Fort Myers er en spennende måte å se området på uten at du trenger å bekymre deg for ustabilt vær. Men det er uansett alltid en god idé å sjekke værmeldingen før du skal reise, slik at du kan eventuelt kan gjøre endringer i leiebilplanene dine hvis nødvendig. Å leie en Kabriolet i Fort Myers vil koste deg i gjennomsnitt 835 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Fort Myers, Florida?

Hvis du leier et kjøretøy i Fort Myers, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 40 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Fort Myers ligger vanligvis på 120 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Fort Myers, er fartsgrensen 120 km/t.

Hvordan er været i Fort Myers, FL i september?

De som ønsker å leie bil i Fort Myers i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 28 °C og en nedsbørsmengde på omkring 211 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Er været i Fort Myers representativt for resten av Florida?

De som ønsker å leie bil i Fort Myers for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Florida i løpet av september vanligvis har temperaturer på 27 °C med en forventet nedbørsmengde på 186,9 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Fort Myers fra biler sist?

Pris for Fort Myers fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Fort Myers fra biler?

Antall tilbydere fraFort Myers biler er 43 fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Fort Myers?

Blant forskjellige land, inkludert Fort Myers, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Fort Myers?

Alle sjåfører må ha et gyldig førerkort når de leier en bil i Fort Myers. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Det er alltid lurt å sjekke med det enkelte utleiefirmaet du bestiller hos.


Start planleggingen av reisen til Fort Myers


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Fort Myers?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Fort Myers kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Fort Myers?

Når du har utført et søk etter en leiebil i Fort Myers, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Viser momondo leiebiler i Fort Myers med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i Fort Myers.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Fort Myers på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Fort Myers.

Finner jeg utleiebiler i Fort Myers som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Fort Myers.

Kan jeg søke etter leiebiler i Fort Myers med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Fort Myers.


En enklere måte å administrere reisen til Fort Myers på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.