Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Houston, Texas

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Houston, Texas? Start søket her!

Houston, TX, USA
5. apr. — 12. apr.
Houston, TX, USA
fr. 5.4.
12:00
fr. 12.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Leiebiler innsikt og trender i Houston

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Houston

Hvilket leiebilselskap er billigst i Houston?

De billigste leiebilene i Houston finner man som regel hos Fox. Ved bestilling med Fox, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 414 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Houston er 414 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Houston har flest utleiesteder?

Enterprise Rent-A-Car has the most locations of any rental car company in Houston, with 49 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Houston?

Leiebiler av typen Chevrolet Tahoe og Chevrolet Equinox i Houston er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Chevrolet Tahoe i Houston kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 1 242 kr/dag, og kan koste så lite som 1 080 kr/dag. Leiepriser for Chevrolet Equinox kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 811 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 721 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Houston, Texas

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Houston, Texas
Økonomi694 kr/dag
Kompakt575 kr/dag
Medium553 kr/dag
Standard614 kr/dag
Stor658 kr/dag
Minivan727 kr/dag
Stor SUV715 kr/dag
Luksus820 kr/dag
Premium SUV895 kr/dag
Kompakt SUV567 kr/dag
Medium SUV596 kr/dag
Standard SUV662 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Houston

Houston, Texas, er en by som har vært kjent i årevis for sin kobling til romforskning. Det er derfor turer til Space Center Houston, Houston Museum of Natural Science, og NASA Johnson Space Center er så populære destinasjoner for leiebiler i Houston. Interstate 10 er den viktigste veien som går fra øst til vest gjennom byen og Interstate 45 er den viktigste veien som går fra nord til sør gjennom byen. Beltway består av motorveiene 8 og 288 som kan ta deg rundt i utkanten av bygrensene. Det er generelt flere parkeringsplasser tilgjengelig i sentrumsområdet i Houston, og på kveldene og hele dagen på søndager, er parkering gratis. Med godt over 30 utleiesteder i Houston-området, er det enkelt å finne en billig leiebil i Houston i alle deler av byen og omkringliggende områder.

Er det verdt det å leie bil mens du besøker Houston?

En av de store tingene med en leiebil i Houston er at du kan nytte av byens nærhet til Mexicogolfen. Byen Galveston er bare en time unna med bil. I en stor by som Houston kan det være flere ganger i løpet av dagen at trafikkforholdene blir vanskelige grunnet kveldsrushet som begynner på ettermiddagen og vedvarer utover kvelden. Om morgenen oppstår treg trafikk når de fleste drar på jobb. Når du kjører leiebilen din i Houston, er ett område du kan besøke for å unngå i rushtiden Galleria Mall, som er det største kjøpesenteret i Texas. Fordi attraksjonene i Houston er relativt spredt ut, er det ikke veldig lett å ta seg rundt til fots, og dermed er det en god idé å ha en bil for å komme seg rundt i denne byen i utvikling.

Hvilke forskjellige kjørelover bør jeg huske på mens jeg kjører i Houston?

Trafikklovene i Texas er ganske standard, men det er noen unike lover du kanskje vil vite om før du kjører leiebilen din i Houston. Du kan for eksempel ikke forlate bilen uten å sette på parkeringsbremsen, og du kan ikke la bilen stå uten tilsyn med nøkkelen i tenningen. Du kan heller ikke åpne døren til bilen mens du er i en offentlig gate i veibanen, eller betjene bilen uten vindusviskere. Førere i Houston kjører på høyre side av veien, og alle passasjerer i bilen må ha på seg et setebelte. For nærmere informasjon om byens kjørelover, sjekk med motorkjøretøyavdelingen for å holde deg oppdatert på alle gjeldende kjørelover.

Kan jeg kjøre til Mexico med leiebil fra Houston, TX?

Byen Houston er så nær grensen, og det er vanlig for besøkende å bruke leiebilen sin i Houston for raske turer til nærliggende byer i Mexico. Bilutleiefirmaer tillater vanligvis sine kunder å gjøre dette, men det er alltid best å sjekke med ditt valgte selskap på forhånd for å sikre at du ikke vil bryte leieavtalen. Hvis du kjører til Mexico, må du ha meksikansk bilforsikring før du krysser grensen. Du kan generelt få dette gjennom ditt leiebilselskap og bare betale en ekstra avgift på slutten av leieperioden. Sørg for at du har et statlig utstedt førerkort som ikke har en utløpsdato som faller under leieperioden. Siden du skal reise internasjonalt, trenger du også enten et gyldig pass eller ID-kort.

Kan du leie en leiebil i Houston uten kredittkort?

Mange selskaper foretrekker at kunder betaler for leiebil i Houston med kredittkort, selv billige leiebiler, men det er noen alternative betalingsmetoder tilgjengelig. For eksempel, hvis du bestemmer deg for å betale med et debetkort, kan det være visse aldersbegrensninger, og du kan bli bedt om å betale et innskudd eller vise frem flere ekstra dokumenter, som bevis på adresse eller bevis på forsikring. Selv om det er sjeldent, er det mulig å finne selskaper som tillater sine kunder å betale med kontanter, sjekker eller reisesjekker. Som med debetkort, kan det være flere trinn hvis du velger å betale med disse metodene. Vi anbefaler alltid å kontakte utleieselskapet for å sikre at din foretrukne betalingsmåte godtas, samt for å bekrefte hvordan betalingsprosessen vil være.

Hvilke dokumenter trenger en reisende fra utlandet å leie bil i Houston?

Selv om du ikke har førerkort fra USA, kan du fortsatt reservere leiebil i Houston hvis du har riktig papirarbeid på stell, inkludert en elektrisk leiebil, en passasjerbil, eller en rimelig leiebil. Et flertall av utleiefirmaer vil godta internasjonale førerkort. Du kan bruke ditt utenlandske førerkort, spesielt hvis den viktige informasjonen er i et alfabet som er latinbasert. Hvis dette ikke er tilfelle, kan utleieselskapet tillate at du har dokumentet offisielt oversatt. De fleste bedrifter må se ditt fysiske pass, og de vil ofte lage en kopi av det for å beholde det under leieperioden. I Texas må du være minst 21 år gammel for å leie bil. For yngre sjåfører er det viktig å huske på at de under 25 år sannsynligvis må betale en ekstra avgift.


Tilbud på Houston, Texas bilutleie

Finn leiebil i Houston som passer for deg

Liten biler

447 kr - 967 kr

Alle biltyper

467 kr - 988 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Houston, USA er 466 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Houston, USA er i november. Prisen er 5 % lavere enn resten av året med bare 447 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 35 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Houston. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Houston kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Houston liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Houston, USA er 538 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Houston, USA er i desember. Prisen er 31 % lavere enn resten av året med bare 376 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 25 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Houston. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Houston kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Houston mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Houston, USA er 682 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Houston, USA er i januar. Prisen er 21 % lavere enn resten av året med bare 544 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 5 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Houston. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Houston kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Houston stor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Houston, USA er 672 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Houston, USA er i desember. Prisen er 45 % lavere enn resten av året med bare 376 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Houston. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Houston kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Houston SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Ford Fiesta
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

694 kr/dag

1 mai–9 mai
Ford Fiesta

Leiebilselskaper i Houston

Alle større selskaper som leier ut biler i Houston, Texas

Alamo

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,9

Komfort

8,7

Gjennomsnittlig

8,6

Hentes/Leveres

8,7

Value

8,3

Enterprise Rent-A-Car

47 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

7,1

Hentes/Leveres

7,1

Value

7,1

Budget

24 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

7,1

Hentes/Leveres

7,1

Value

6,9

Avis

23 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

6,9

Hentes/Leveres

7,0

Value

6,7

National

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,5

Gjennomsnittlig

6,5

Hentes/Leveres

6,5

Value

6,2

Hertz

27 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,5

Gjennomsnittlig

5,9

Hentes/Leveres

5,8

Value

5,9

E-Z Rent-A-Car

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,2

Komfort

5,7

Gjennomsnittlig

5,1

Hentes/Leveres

5,4

Value

5,1

Dollar

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,2

Komfort

6,1

Gjennomsnittlig

5,1

Hentes/Leveres

5,1

Value

5,3

Informasjon om leiebiler i Houston

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Houston

Populære biltyper

Compact, SUV, Standard

Billigste leiebil

1 065 kr

Mest populære modell

Chevrolet Tahoe
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Houston de siste 72 timene: Compact, SUV, Standard.
Den laveste prisen for en leiebil i Houston er 1 065 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 1 566 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Houston de siste 7 dagene er Chevrolet Tahoe. Våre brukere foretrekker også Chevrolet Equinox som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Houston

Nedenfor er de mest populære hotellene i Houston
Club Quarters Hotel in Houston

Club Quarters Hotel in Houston

720 Fannin Street, Houston, TX, United States

0,4 km fra sentrum

Marriott Marquis Houston

Marriott Marquis Houston

1777 Walker Street, Houston, TX, United States

1,0 km fra sentrum

Blossom Hotel Houston

Blossom Hotel Houston

7118 Bertner Avenue, Houston, TX, United States

7,1 km fra sentrum

Hilton Americas-Houston

Hilton Americas-Houston

1600 Lamar, Houston, TX, United States

0,9 km fra sentrum

Cambria Hotel Houston Downtown Convention Center

Cambria Hotel Houston Downtown Convention Center

1314 Texas Avenue, Houston, TX, United States

0,7 km fra sentrum

Hyatt Regency Houston West

Hyatt Regency Houston West

13210 Katy Fwy, Houston, TX, United States

24,5 km fra sentrum

Hyatt Regency Houston

Hyatt Regency Houston

1200 Louisiana Street, Houston, TX, United States

0,2 km fra sentrum

Hyatt Regency Houston/Galleria

Hyatt Regency Houston/Galleria

2626 Sage Road, Houston, TX, United States

9,8 km fra sentrum

Hotel Derek Houston Galleria

Hotel Derek Houston Galleria

2525 West Loop South, Houston, TX, United States

8,8 km fra sentrum

Wyndham Houston Near Nrg Park/Medical Center

Wyndham Houston Near Nrg Park/Medical Center

8686 Kirby Drive, Houston, TX, United States

9,8 km fra sentrum

Wingate Houston Near Nrg Park/Medical Center

Wingate Houston Near Nrg Park/Medical Center

8600 Kirby Drive, Houston, TX, United States

9,6 km fra sentrum

Hotel Zaza Houston Museum District

Hotel Zaza Houston Museum District

5701 Main Street, Houston, TX, United States

4,3 km fra sentrum

Hotel ICON Autograph Collection

Hotel ICON Autograph Collection

220 Main Street, Houston, TX, United States

0,9 km fra sentrum

The Post Oak Hotel at Uptown Houston

The Post Oak Hotel at Uptown Houston

1600 West Loop South, Houston, TX, United States

8,7 km fra sentrum

The Royal Sonesta Houston Galleria

The Royal Sonesta Houston Galleria

2222 West Loop South, Houston, TX, United States

8,8 km fra sentrum

Best Western Plus Houston Energy Corridor

Best Western Plus Houston Energy Corridor

1000 Highway 6 North, Houston, TX, United States

26,9 km fra sentrum

Houston Airport Marriott at George Bush Intercontinental

Houston Airport Marriott at George Bush Intercontinental

18700 John F. Kennedy Boulevard, Houston, TX, United States

25,6 km fra sentrum

Hampton Inn & Suites Houston-Bush Intercontinental Airport

Hampton Inn & Suites Houston-Bush Intercontinental Airport

15831 Jfk Boulevard, Houston, TX, United States

21,5 km fra sentrum


Kjøre med en leiebil i Houston - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Houston, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Houston, Texas i april?

For april i Houston er gjennomsnittpris fra disse søkene for leiebil en helg 940 kr - men noen brukere har funnet priser så lave som 940 kr. 968 kr er et normalt tilbud for leiebil i 1 uke i Houston, men for april er det ikke uvanlig å se priser så billig som 968 kr, avhengig av dine krav.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Houston, Texas?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Houston ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Houston. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Houston i april?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Houston i april. Houston har i gjennomsnitt 130 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 25 °C i april. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Houston vil koste deg i gjennomsnitt 414 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Houston, Texas?

Fartsgrensen i bysonen i Houston er 40 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Houston ligger fartsgrensen på henholdsvis 120 km/t og 120 km/t. Hvis du leier en bil i Houston, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Chrysler 300 i Houston?

Hvordan er været i Houston, TX i mars?

Temperaturen i Houston i mars ligger normalt på 17 °C, og forventet nedbørsmengde er 86 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Er været i Houston representativt for resten av Texas?

Reisende som skal kjøre fra Houston på en biltur rundt omkring i Texas eller de omkringliggende områdene i løpet av mars, kan forvente seg temperaturer på ca. 15 °C, og ca. 56,5 mm nedbør.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Houston fra biler sist?

Priser for Houston fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Houston fra biler?

Fra og med mars 2024, er det 177 tilbydere å velge mellom fra Houston biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Houston?

Blant forskjellige land, inkludert Houston, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Houston?

For å leie en bil i Houston må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Houston?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Houston kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Houston?

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Houston ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Viser momondo leiebiler i Houston med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Houston.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Houston på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Houston.

Finner jeg utleiebiler i Houston som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Forbedrede rengjøringsrutiner finner du hos alle bilutleieselskaper på momondo inkludert Houston.

Kan jeg søke etter leiebiler i Houston med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Houston.


En enklere måte å administrere reisen til Houston på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Houston

Populære leiebiltyper i Houston


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fr. 5.4.
12:00
fr. 12.4.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post