Leiebiler i Tampa, Florida

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Tampa, FL? Start søket her

Tampa, FL, USA
11. aug. — 18. aug.
Samme leveringssted
Tampa, FL, USA
on. 11.8.
12:00
on. 18.8.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Tampa, Florida bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

201 kr - 341 kr

Alle biltyper

201 kr - 592 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Tampa i USA, koster 135 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Tampa i USA, er i mars. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 201 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 62 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tampa. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Tampa kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Tampa funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Tampa i USA, koster 245 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Tampa i USA, er i januar. Prisen er 17 % lavere enn resten av året med en pris på kun 206 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 31 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tampa. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Tampa kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Tampa funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Stor i Tampa i USA, koster 252 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Stor i Tampa i USA, er i januar. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 291 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 29 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tampa. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Tampa kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Stor i Tampa funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i Tampa i USA, koster 223 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i Tampa i USA, er i september. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 275 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 37 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tampa. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Tampa kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i Tampa funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Tampa

Alle større selskaper som leier ut biler i Tampa, FL
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

8,7

Henting/levering

8,7

Valuta for pengene

8,5
20 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,8

Henting/levering

7,7

Valuta for pengene

7,8
7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

7,8

Gjennomsnittlig

7,3

Henting/levering

7,3

Valuta for pengene

7,2
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,8

Gjennomsnittlig

7,2

Henting/levering

7,2

Valuta for pengene

7,4
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

7,3

Henting/levering

7,3

Valuta for pengene

7,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

7,0

Henting/levering

7,1

Valuta for pengene

7,0
9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

6,6

Henting/levering

6,3

Valuta for pengene

6,7
1 utleiested
Oversikt

Renhet

6,5

Komfort

6,6

Gjennomsnittlig

6,2

Henting/levering

6,1

Valuta for pengene

6,4

Avstand fra Tampa, FL til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Orlando flyplass

Leiebiler i Tampa

31 personer har sett etter leiebil i Tampa i august.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Tampa for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Alamo, Enterprise og Avis er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Tampa. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Tampa har de billigste prisene på leiebiler?

Generelt sett har Alamo de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 526 kr/dag for en leiebil i Tampa. Den absolutt beste prisen som er funnet på de 2 utleiestedene deres i Tampa er 258 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Tampa, FL?

Flertallet av leiebilselskapene i Tampa tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Alamo, Enterprise og Avis har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hvilken type leiebile er best å leie i Tampa i september?

Den beste måten å oppleve severdigheter på i Tampa i løpet av september er ved å leie en bil av typen kabriolet. Det er mindre sannsynlighet for nedbør eller kalde temperaturer, ettersom Tampa har en gjennmomsnittstemperatur på 25 °C og en gjennomsnittlig nedbørsmengde på 58 mm i løpet av september. Å leie en Kabriolet i Tampa vil koste deg i gjennomsnitt 458 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Tampa har flest utleiesteder?

Alamo har 2 utleiesteder. momondo-brukere kan forvente seg å betale i gjennomsnitt 526 kr/dag når de leier bil fra disse utleiestedene.

Hva er fartsgrensen i Tampa, FL?

Fartsgrensen i Tampa er 40 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Tampa er 120 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvordan er været i Tampa, FL i august?

I løpet av august ligger gjennomsnittstemperaturen i Tampa på 28 °C, og forventet nedbørsmengde er 198 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Tampa.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i august?

Temperaturen i Tampa i august er vanligvis høyere enn i andre måneder, men det er fortsatt stor sjanse for regn. Det anbefales at du leier en bil med klimaanlegg.

Er været i Tampa representativt for resten av Florida?

Klimaet i Florida i august innebærer vanligvis temperaturer på 28 °C og en forventet nedbørsmengde på 188,5 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Tampa til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Tampa

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Tampa

Utforsk flere leiebiler i Florida

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Cape Canaveral, Clearwater og Fort Lauderdale i Florida

Start planleggingen av reisen til Tampa