Leiebiler i Wisconsin

Leter du etter billige leiebiltilbud i Wisconsin? Søk her!

Milwaukee, WI, USA
9. feb. — 16. feb.
Samme leveringssted
Milwaukee, WI, USA
to. 9.2.
12:00
to. 16.2.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebilinformasjon for Wisconsin

Når du skal benytte deg av bilutleie i Wisconsin, er det nok vintermånedene som byr på de største utfordringene. Skilting med fartsgrenser gjelder først og fremst i sommerhalvåret når asfalten er tørr, så når kulden og snøen kommer, må du tilpasse kjøringen vær- og kjøreforhold. Den første snøen er verst, da de fleste sjåførene har latt vinterkjøring gå i glemmeboka gjennom sommeren. Du kan forvente at folk kjører for fort, eller for nær andre biler, så senk farten, og holde ekstra avstand til andre biler og trafikanter. Du bør også være obs på å gi brøytebiler ekstra plass. Det er ikke mange som bruker vinterdekk i USA, så når du skal finne billige leiebiler i Wisconsin, kan det være praktisk med firhjulstrekk – særlig på vinteren. Ellers er det lurt å være obs på hjort, hele året. Det er mye hjort i Wisconsin og Midtvesten i USA, så vær oppmerksom når du kjører leiebil i Wisconsin.

Når du benytter deg av bilutleie i Wisconsin, kan det hende at du kommer over såkalt kalenderparkering. Dette går ut på at du kan parkere på én side av veien én dag, og neste dag på andre siden av veien – så husk å flytte bilen om dette gjelder der du står parkert. Om du reiser på vinterstid, kan det også hende at det er spesifikke vinterparkeringsregler, så vær obs på dette. I mange stater i USA, inkludert Wisconsin, kan du ta til høyre på rødt lys. Du må derimot først stoppe helt, og forsikre deg om at det er trygt før du kan kjøre videre. Merk at dette ikke gjelder dersom du har en rød pil, eller om det står skilting som sier «no turn on red», eller lignende. Blinkende rødt lys er det samme som et stoppskilt, og blinkende gult lys betyr at du har vikeplikt.

Når du skal leie bil i Wisconsin i USA, enten det er vanlig personbil, varebilutleie eller luksusbilutleie, trenger du gyldig pass og førerkort, samt kredittkort i samme navn som legitimasjonen til sjåføren som skal leie bilen. De fleste bilutleierne krever at du er minst 21 år når du skal leie bil i Wisconsin, og er du under 25, kan det hende at du må betale et ekstra gebyr. Noen bilutleiere har egne tilleggsregler, så husk å sjekke hva den utleieren du velger spesifikt krever av dokumentasjon før du reiser hjemmefra, slik at du kan sette deg bak rattet og utforske Wisconsin uten problemer.


Leiebilselskaper i Wisconsin

Alle større selskaper som leier ut biler i Wisconsin

Enterprise

26 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,9

Gjennomsnittlig

8,6

Hentes/Leveres

8,7

Value

8,6

Alamo

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

8,3

Gjennomsnittlig

8,4

Hentes/Leveres

8,6

Value

7,8

National

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

6,0

Avis

13 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,8

Gjennomsnittlig

7,6

Hentes/Leveres

7,7

Value

7,4

Thrifty

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

7,2

Hentes/Leveres

6,8

Value

7,1

Budget

14 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

7,1

Hentes/Leveres

7,0

Value

6,9

Dollar

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

7,0

Hentes/Leveres

7,2

Value

7,1

Hertz

18 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,8

Gjennomsnittlig

6,2

Hentes/Leveres

6,0

Value

6,1

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Wisconsin

Nedenfor er de mest populære hotellene i Wisconsin

Leiebiler i Wisconsin

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Wisconsin, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Det beste leiebilselskapet i Wisconsin, er Enterprise. Dette er basert på en gjennomsnittlig score fra momondo-brukere på 8,7/10 fra 110 vurderinger. Hvis du planlegger å reise til Wisconsin, vil du kunne leie bil hos Enterprise på 26 utleiesteder i området, f.eks. i Oshkosh.

Majoriteten av momondo-brukere leier en bil i Wisconsin for 7 dager til en gjennomsnittspris på 523 kr per dag. Hvis du leie i én uke, vil det koste deg totalt 3 658 kr, mens leie kun for helgen vil koste deg totalt 1 137 kr. Du kan også leie en bil i én måned eller lengre. Ifølge dataene våre koster leie av bil i én måned i Wisconsin i gjennomsnitt 18 774 kr.


Start planleggingen av reisen til Wisconsin


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Wisconsin. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Wisconsin, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Wisconsin.

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Wisconsin.

Du kan filtrere søket på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner i Wisconsin på momondo.

Ja, momondo kan vise bilutleiealternativer med ubegrenset kjørelengde i Wisconsin.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.