Leiebiler i Washington, Washington, D.C.

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Washington, DC? Start søket her

Washington, DC, USA
24. sep. — 1. okt.
Samme leveringssted
Washington, DC, USA
fr. 24.9.
12:00
fr. 1.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Washington, Washington, D.C. bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Mellomstor Leiebiler

350 kr - 638 kr

Alle biltyper

307 kr - 850 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Washington i USA, koster 305 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Washington i USA, er i juni. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 350 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 41 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Washington. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Washington kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Washington funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Stor i Washington i USA, koster 513 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Stor i Washington i USA, er i juni. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med en pris på kun 324 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 1 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Washington. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Washington kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Stor i Washington funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i Washington i USA, koster 455 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i Washington i USA, er i mai. Prisen er 13 % lavere enn resten av året med en pris på kun 400 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 12 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Washington. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Washington kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i Washington funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Washington

Alle større selskaper som leier ut biler i Washington, DC
9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

8,3

Henting/levering

8,2

Valuta for pengene

8,2
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

7,1

Henting/levering

6,8

Valuta for pengene

7,5
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

6,8

Henting/levering

6,8

Valuta for pengene

7,0
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

6,8

Henting/levering

6,5

Valuta for pengene

6,8
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,7

Komfort

8,7

Gjennomsnittlig

8,4

Henting/levering

8,1

Valuta for pengene

8,3
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,2

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

8,8

Henting/levering

8,4

Valuta for pengene

8,5
2 utleiesteder
1 utleiested

Avstand fra Washington, DC til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Washington Dulles Intl flyplass

Leiebiler i Washington

Så langt i september har det vært 4 søk på momondo for leiebiler i Washington.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Washington for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Enterprise, Avis og Budget er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Washington. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Washington som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Washington har de billigste prisene på leiebiler?

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos Hertz når du besøker Washington. Med gjennomsnittspriser på 503 kr/dag på de 6 utleiestedene deres, er Hertz et godt alternativ når du skal leie bil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Washington, DC?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Washington ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Washington. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilket leiebilselskap i Washington har flest utleiesteder?

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Washington, DC. De har 6 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 503 kr i Washington, DC.

Hva er fartsgrensen i Washington, DC?

Hvis du leier et kjøretøy i Washington, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 40 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Washington ligger vanligvis på 120 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Washington, er fartsgrensen 120 km/t.

Hvordan er været i Washington, DC i september?

De som ønsker å leie bil i Washington i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 22 °C og en nedsbørsmengde på omkring 94 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Washington har vanligvis høye temperaturer i september, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Washington representativt for resten av Washington, D.C.?

De som ønsker å leie bil i Washington for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Washington, D.C. i løpet av september vanligvis har temperaturer på 22 °C med en forventet nedbørsmengde på 94 mm.


Leiebiler på flyplasser i Washington

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Washington

Start planleggingen av reisen til Washington