Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Canada

Leter du etter billige leiebiltilbud i Canada? Søk her!

Toronto, ON, Canada
8. mar. — 15. mar.
Toronto, ON, Canada
fr. 8.3.
12:00
fr. 15.3.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Leiebiler innsikt og trender i Canada

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Canada

Hvilket leiebilselskap er billigst i Canada?

De billigste leiebilene i Canada finner man som regel hos Thrifty. Hvis du gjennomfører bestillingen din med Thrifty, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 541 kr/dag, avhengig av hvilken by du har planer om å besøke. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Canada på 1 132 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Canada?

For øyeblikket er det Canada som er det mest populære leiebilselskapet i Budget. 731 brukere har gitt Budget en gjennomsnittsscore på 7,8 av 10, basert på kundestøtten deres og leiebiler av høy kvalitet. I forrige måned valgte 41 % av brukerne å leie bil hos Budget for oppholdet sitt i Canada.

Hvilket leiebilselskap i Canada har flest utleiesteder?

Med totalt 565 utleiesteder over hele Canada, har Enterprise Rent-A-Car flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for hvilken by du vil besøke, er det for tiden Toronto som er den mest populære destinasjonen. Toronto har også 39 utleiesteder tilknyttet Enterprise Rent-A-Car.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Canada?

37 % av momondo sine brukere foretrekker å leie en Medium når de besøker Canada, noe som gjør den til landets mest populære leiebil. Prisene på leiebiler i Canada varierer avhengig av by og leiebilselskap, men du kan forvente deg å måtte betale i gjennomsnitt 766 kr per dag for en Medium.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Canada

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Canada nedenfor
Volkswagen Passat
eller som ligner på Stor
Opptil 5 passasjerer

189 kr/dag

5 mar.–12 mar.
Volkswagen Passat
Volkswagen T-ROC
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

204 kr/dag

5 mar.–12 mar.
Volkswagen T-ROC
Peugeot 3008
eller som ligner på Standard SUV
Opptil 5 passasjerer

229 kr/dag

5 mar.–12 mar.
Peugeot 3008
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

411 kr/dag

5 mar.–12 mar.
Opel Corsa
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

418 kr/dag

5 mar.–12 mar.
Volvo V40
Ford Galaxy
eller som ligner på Minivan
Opptil 5 passasjerer

445 kr/dag

5 mar.–12 mar.
Ford Galaxy
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

473 kr/dag

5 mar.–12 mar.
Toyota Yaris
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

519 kr/dag

5 mar.–12 mar.
Suzuki Vitara
Mercedes-Benz GLA
eller som ligner på Stor SUV
Opptil 5 passasjerer

883 kr/dag

5 mar.–12 mar.
Mercedes-Benz GLA

Leiebilinformasjon for Canada

Har Canada noen unike trafikklover?

I Canada er all motorisert trafikk på høyre side slik som i Norge. Minstealderen for å kjøre eller leie en bil i Canada er satt til 21 år og det er et krav om minst ett års kjøreerfaring før man kan benytte seg av bilutleie i landet. Nasjonale førerkort er som regel gyldige for kortere besøk, etter det må man fremlegge et internasjonalt førerkort hvis man planlegger å bli i Canada over en lengre periode. Når det kommer til fartsgrenser har Canada forskjellige regler basert på ulike faktorer som veistandard og trafikkmengde. Det er også verdt å minne om at Canada ikke benytter seg av miles per hour som er standarden i USA, men at de måler fart i kilometer per time. Som hovedregel er maksgrensen på motorveier begrenset av sikkerhetsmessige årsaker og farten vil variere basert på veistandard noe som kan være lurt å ha i bakholdet når man ser foretar sammenligning av leiebil.

Hva er lov- og dokumentasjonskravene for leie av bil i Canada?

For å kunne leie bil i Canada så er det anbefalt å medbringe et internasjonalt førerkort hvis man har det tilgjengelig selv om de fleste områder i landet godtar nasjonale førerkort ved kortere opphold. Videre er det også krav om standard bilforsikring for alle sjåfører som leier bil ved utleiefirmaer. Dette innebærer også at hvis det er flere enn én sjåfør som skal kjøre leiebilen, er det behov for å registrere vedkommende. Det er også verdt å merke seg at Canada i likhet med en rekke andre markeder har egne retningslinjer for sjåfører som er mellom 21-24 år. Her vil det ofte være ekstra kostander knyttet til forsikringspriser og begrensninger på hvilke modeller som er tilgjengelig for utleie.

Hvilke områder i Canada har mest trafikk?

På grunn av Canada sin enorme utstrekning kan det være ekstremt store lokale variasjoner når det gjelder mengden trafikk på veiene. Mot grensen til USA i sør hvor flere av de større byene som Toronto og Montreal ligger kan det være svært trafikkert til tider særlig om morgenen og ettermiddagen i forbindelse med rushtrafikk og fellesferier. Det er også en god del internasjonal godstrafikk og turisme i grensekantene så det er anbefalt å smøre seg med tålmodighet når man ferdes akkurat i dette området. Videre vestover fra Toronto er det gjerne også en god del trafikk som avtar ettersom man beveger seg lengre inn i landet. Canada har enorme områder som er ubebodde og ved å kjøre nordvest eller nordøst vil man finne frem til områder med svært lite trafikk og mennesker. Selv for den som starter i British Columbia og Vancouver og kjører nordover vil hurtig oppleve at trafikken minsker i takt med at befolkningstettheten går ned.

Hvilke er de beste naturskjønne veiene i Canada?

Canada har noen fantastiske veier som strekker seg på kryss og tvers av landet. For den som vil se landet i hele sin skjønnhet kan det være interessant å ta fatt på verdens lengste innlandsvei. Den trans-canadiske veien er en rute som strekker seg fra kyst til kyst gjennom et variert og spennende landskap. Her vil du se uberørt natur i skjønn forening med byer og industriområder. Dette er helt klart en spektakulær måte å se Canada på og du får virkelig et godt innblikk i variasjonen og naturen som preger det canadiske landskapet. For den som ønsker en kortere rute er det mulig å reise fra British Columbia og Vancouver og helt nord langs vestkysten for en rekke fantastiske landskap. Her vil man finne frodige åser og grønne skoger før omgivelsene gradvis blir mer arktiske og ville.


Tilbud på Canada bilutleie

Finn leiebil i Canada som passer for deg

Liten cars

243 kr - 1 086 kr

Alle biltyper

305 kr - 1 178 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Canada er 657 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Canada er i februar. Prisen er 64 % lavere enn resten av året med bare 243 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 19 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Canada. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Canada kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Canada liten car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i Canada er 680 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i Canada er i januar. Prisen er 56 % lavere enn resten av året med bare 303 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 16 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Canada. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Canada kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Canada mellomstor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor car leiebil i Canada er 1 002 kr. Den billigste tiden å leie en stor car i Canada er i januar. Prisen er 58 % lavere enn resten av året med bare 424 kr per dag. En stor car utleie er vanligvis 20 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Canada. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Canada kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Canada stor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Canada er 754 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Canada er i januar. Prisen er 61 % lavere enn resten av året med bare 297 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Canada. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Canada kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Canada SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en luksus car leiebil i Canada er 738 kr. Den billigste tiden å leie en luksus car i Canada er i november. Prisen er 46 % lavere enn resten av året med bare 403 kr per dag. En luksus car utleie er vanligvis 9 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Canada. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Canada kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

411 kr/dag

5 mar.–12 mar.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

473 kr/dag

5 mar.–12 mar.
Volkswagen Polo

Leiebilselskaper i Canada

Alle større selskaper som leier ut biler i Canada

Enterprise Rent-A-Car

565 utleiesteder

Discount Car & Truck Rentals

294 utleiesteder

Budget

246 utleiesteder

Avis

182 utleiesteder

Hertz

167 utleiesteder

National

149 utleiesteder

DISCOUNT.QUEBEC

130 utleiesteder

Thrifty

111 utleiesteder

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Canada

Nedenfor er de mest populære hotellene i Canada
Hilton Niagara Falls/Fallsview Hotel & Suites

Hilton Niagara Falls/Fallsview Hotel & Suites

6361 Fallsview Boulevard, Niagara Falls, ON, Canada

0,8 km fra sentrum

One King West Hotel and Residence

One King West Hotel and Residence

1 King Street West, Toronto, ON, Canada

0,5 km fra sentrum

Embassy Suites by Hilton Niagara Falls Fallsview

Embassy Suites by Hilton Niagara Falls Fallsview

6700 Fallsview Boulevard, Niagara Falls, ON, Canada

1,1 km fra sentrum

DoubleTree Fallsview Resort & Spa by Hilton - Niagara Falls

DoubleTree Fallsview Resort & Spa by Hilton - Niagara Falls

6039 Fallsview Boulevard, Niagara Falls, ON, Canada

0,2 km fra sentrum

Chelsea Hotel, Toronto

Chelsea Hotel, Toronto

33 Gerrard Street West, Toronto, ON, Canada

0,8 km fra sentrum

Sheraton Fallsview Hotel

Sheraton Fallsview Hotel

5875 Falls Avenue, Niagara Falls, ON, Canada

1,0 km fra sentrum

Fairmont Royal York

Fairmont Royal York

100 Front Street West, Toronto, ON, Canada

0,7 km fra sentrum

Oakes Hotel Overlooking the Falls

Oakes Hotel Overlooking the Falls

6546 Fallsview Boulevard, Niagara Falls, ON, Canada

1,0 km fra sentrum

Fairmont Le Chateau Frontenac

Fairmont Le Chateau Frontenac

1 rue des Carrieres, Québec City, QC, Canada

0,7 km fra sentrum

Hotel Bonaventure Montreal

Hotel Bonaventure Montreal

900 Rue De La Gauchetiere West, Montreal, QC, Canada

0,2 km fra sentrum

The Sutton Place Hotel Vancouver

The Sutton Place Hotel Vancouver

845 Burrard Street, Vancouver, BC, Canada

0,7 km fra sentrum

The Tower Hotel Fallsview

The Tower Hotel Fallsview

6732 Fallsview Boulevard, Niagara Falls, ON, Canada

1,2 km fra sentrum

Pantages Hotel Downtown Toronto

Pantages Hotel Downtown Toronto

200 Victoria Street, Toronto, ON, Canada

0,5 km fra sentrum

Pan Pacific Vancouver

Pan Pacific Vancouver

999 Canada Pl, Vancouver, BC, Canada

0,4 km fra sentrum

Fairmont Banff Springs

Fairmont Banff Springs

405 Spray Avenue, Banff, AB, Canada

1,5 km fra sentrum

Fairmont Château Lake Louise

Fairmont Château Lake Louise

111 Lake Louise Drive, Lake Louise, AB, Canada

2,8 km fra sentrum

Niagara Falls Marriott on the Falls

Niagara Falls Marriott on the Falls

6755 Fallsview Boulevard, Niagara Falls, ON, Canada

1,4 km fra sentrum

Hyatt Regency Vancouver

Hyatt Regency Vancouver

655 Burrard Street, Vancouver, BC, Canada

0,5 km fra sentrum


Leiebiler i Canada

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Canada, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Canada?

Uansett om du leier eller eier en bil i Canada, er det lovbefalt å kjøre på høyre. Husk at hvis du ikke er komfortabel med å kjøre på denne siden av veien, kan du alltid ringe etter en taxi eller annen transporttjeneste.

Hvor gode er veiene i Canada?

Canada ble i 2019 rangert som nr. 26 av 137 land over hele verden hva gjelder veikvalitet. På en skala fra 1 til 7 fikk Canada en veikvalitetsscore på 5,2. Husk at veiforholdene i Canada kan variere avhengig av hvilket område i landet du planlegger å besøke.

Hva er promillegrensen i Canada?

0,50‰ er maks tillatte alkoholkonsentrasjon i blodet ved kjøring i Canada. Både besøkende og fastboende i Canada kan bli dømt etter loven for å ha høyere BAC (maks tillattalkoholkonsentrasjon i blodet) enn dette. Aldersgrensen for å drikke alkohol i Canada avhenger av hvilken region du skal besøke, så husk å sjekke dette før du planlegger reisen.

Hva er prisen på bensin i Canada?

I forrige uke lå gjennomsnittsprisen på bensin i Canada på 13,47 kr per liter. Hvis du har lyst til å leie bil, men har et stramt budsjett, bør du vurdere et land med lavere bensinpriser, for eksempel Kuwait, som har en gjennomsnittspris på 3,61 kr per liter. Hong Kong er et annet land som det kan være lurt å ta turen til hvis du er ute etter lavere bensinpriser, og i forrige uke lå bensinprisen her på ca. 33,08 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Canada fra biler sist?

Priser for Canada fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Canada fra biler?

Antall tilbydere fraCanada biler er 2 536 fra og med februar 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Canada?

Blant forskjellige land, inkludert Canada, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Canada?

For å leie en bil i Canada må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Canada?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Canada fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Canada?

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Canada ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Viser momondo leiebiler i Canada med gratis avbestilling?

Ja, enten det er leiebiler i Canada eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Canada på momondo?

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Canada.

Finner jeg utleiebiler i Canada som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Canada.

Kan jeg søke etter leiebiler i Canada med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, leiebiltilbud i Canada med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Canada på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Canada