Leiebiler i Canada

Leter du etter billige leiebiltilbud i Canada? Søk her!

Toronto, ON, Canada
1. des. — 8. des.
Samme leveringssted
Toronto, ON, Canada
to. 1.12.
12:00
to. 8.12.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Canada

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Canada nedenfor
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

60 kr/dag

9 jan.–30 jan.
Nissan Qashqai
Peugeot 3008
eller som ligner på Standard SUV
Opptil 5 passasjerer

71 kr/dag

9 jan.–30 jan.
Peugeot 3008
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

44 kr/dag

4 feb.–6 feb.
Toyota Yaris
Ford Galaxy
eller som ligner på Minivan
Opptil 5 passasjerer

72 kr/dag

9 jan.–30 jan.
Ford Galaxy
Citroen C4 Picasso
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

46 kr/dag

9 jan.–30 jan.
Citroen C4 Picasso
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

45 kr/dag

9 jan.–30 jan.
Toyota Yaris
Toyota Camry
eller som ligner på Standard
Opptil 5 passasjerer

47 kr/dag

9 jan.–30 jan.
Toyota Camry
Volkswagen Passat
eller som ligner på Stor
Opptil 5 passasjerer

42 kr/dag

29 nov.–6 des.
Volkswagen Passat
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

55 kr/dag

22 feb.–24 feb.
Vauxhall Mokka

Leiebilinformasjon for Canada

I Canada er all motorisert trafikk på høyre side slik som i Norge. Minstealderen for å kjøre eller leie en bil i Canada er satt til 21 år og det er et krav om minst ett års kjøreerfaring før man kan benytte seg av bilutleie i landet. Nasjonale førerkort er som regel gyldige for kortere besøk, etter det må man fremlegge et internasjonalt førerkort hvis man planlegger å bli i Canada over en lengre periode. Når det kommer til fartsgrenser har Canada forskjellige regler basert på ulike faktorer som veistandard og trafikkmengde. Det er også verdt å minne om at Canada ikke benytter seg av miles per hour som er standarden i USA, men at de måler fart i kilometer per time. Som hovedregel er maksgrensen på motorveier begrenset av sikkerhetsmessige årsaker og farten vil variere basert på veistandard noe som kan være lurt å ha i bakholdet når man ser foretar sammenligning av leiebil.

For å kunne leie bil i Canada så er det anbefalt å medbringe et internasjonalt førerkort hvis man har det tilgjengelig selv om de fleste områder i landet godtar nasjonale førerkort ved kortere opphold. Videre er det også krav om standard bilforsikring for alle sjåfører som leier bil ved utleiefirmaer. Dette innebærer også at hvis det er flere enn én sjåfør som skal kjøre leiebilen, er det behov for å registrere vedkommende. Det er også verdt å merke seg at Canada i likhet med en rekke andre markeder har egne retningslinjer for sjåfører som er mellom 21-24 år. Her vil det ofte være ekstra kostander knyttet til forsikringspriser og begrensninger på hvilke modeller som er tilgjengelig for utleie.

På grunn av Canada sin enorme utstrekning kan det være ekstremt store lokale variasjoner når det gjelder mengden trafikk på veiene. Mot grensen til USA i sør hvor flere av de større byene som Toronto og Montreal ligger kan det være svært trafikkert til tider særlig om morgenen og ettermiddagen i forbindelse med rushtrafikk og fellesferier. Det er også en god del internasjonal godstrafikk og turisme i grensekantene så det er anbefalt å smøre seg med tålmodighet når man ferdes akkurat i dette området. Videre vestover fra Toronto er det gjerne også en god del trafikk som avtar ettersom man beveger seg lengre inn i landet. Canada har enorme områder som er ubebodde og ved å kjøre nordvest eller nordøst vil man finne frem til områder med svært lite trafikk og mennesker. Selv for den som starter i British Columbia og Vancouver og kjører nordover vil hurtig oppleve at trafikken minsker i takt med at befolkningstettheten går ned.

Canada har noen fantastiske veier som strekker seg på kryss og tvers av landet. For den som vil se landet i hele sin skjønnhet kan det være interessant å ta fatt på verdens lengste innlandsvei. Den trans-canadiske veien er en rute som strekker seg fra kyst til kyst gjennom et variert og spennende landskap. Her vil du se uberørt natur i skjønn forening med byer og industriområder. Dette er helt klart en spektakulær måte å se Canada på og du får virkelig et godt innblikk i variasjonen og naturen som preger det canadiske landskapet. For den som ønsker en kortere rute er det mulig å reise fra British Columbia og Vancouver og helt nord langs vestkysten for en rekke fantastiske landskap. Her vil man finne frodige åser og grønne skoger før omgivelsene gradvis blir mer arktiske og ville.


Tilbud på Canada bilutleie

Finn leiebil i Canada som passer for deg

Liten Leiebiler

354 kr - 1 400 kr

Alle biltyper

505 kr - 1 060 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Canada er 593 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Canada er i oktober. Prisen er 41 % lavere enn resten av året med bare 354 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 23 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Canada. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Canada kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Canada Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Canada er 747 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Canada er i september. Prisen er 47 % lavere enn resten av året med bare 400 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 2 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Canada. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Canada kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Canada Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Canada er 670 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Canada er i februar. Prisen er 45 % lavere enn resten av året med bare 374 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 13 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Canada. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Canada kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Canada Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Canada er 754 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Canada er i desember. Prisen er 60 % lavere enn resten av året med bare 304 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 2 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Canada. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Canada kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Canada SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Canada er 452 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Canada er i desember. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 612 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 41 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Canada. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Canada kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Canada Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

44 kr/dag

4 feb.–6 feb.
Opel Corsa
Ford Fiesta
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

45 kr/dag

9 jan.–30 jan.
Ford Fiesta

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Canada

Nedenfor er de mest populære hotellene i Canada

Leiebiler i Canada

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Canada, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

De billigste leiebilene i Canada finner man som regel hos Avis. Hvis du gjennomfører bestillingen din med Avis, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 445 kr/dag, avhengig av hvilken by du har planer om å besøke. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Canada på 903 kr/dag.

For øyeblikket er det Canada som er det mest populære leiebilselskapet i Thrifty. 646 brukere har gitt Thrifty en gjennomsnittsscore på 7,7 av 10, basert på kundestøtten deres og leiebiler av høy kvalitet. I forrige måned valgte 26 % av brukerne å leie bil hos Thrifty for oppholdet sitt i Canada.

Med totalt 558 utleiesteder over hele Canada, har Enterprise flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for hvilken by du vil besøke, er det for tiden Toronto som er den mest populære destinasjonen. Toronto har også 39 utleiesteder tilknyttet Enterprise.

Uansett om du leier eller eier en bil i Canada, er det lovbefalt å kjøre på høyre. Husk at hvis du ikke er komfortabel med å kjøre på denne siden av veien, kan du alltid ringe etter en taxi eller annen transporttjeneste.

Canada ble i 2019 rangert som nr. 26 av 137 land over hele verden hva gjelder veikvalitet. På en skala fra 1 til 7 fikk Canada en veikvalitetsscore på 5,2. Husk at veiforholdene i Canada kan variere avhengig av hvilket område i landet du planlegger å besøke.

0,50‰ er maks tillatte alkoholkonsentrasjon i blodet ved kjøring i Canada. Både besøkende og fastboende i Canada kan bli dømt etter loven for å ha høyere BAC (maks tillattalkoholkonsentrasjon i blodet) enn dette. Aldersgrensen for å drikke alkohol i Canada avhenger av hvilken region du skal besøke, så husk å sjekke dette før du planlegger reisen.

23 % av momondo sine brukere foretrekker å leie en Intermediate når de besøker Canada, noe som gjør den til landets mest populære leiebil. Prisene på leiebiler i Canada varierer avhengig av by og leiebilselskap, men du kan forvente deg å måtte betale i gjennomsnitt 449 kr per dag for en Intermediate.

I forrige uke lå gjennomsnittsprisen på bensin i Canada på 14,45 kr per liter. Hvis du har lyst til å leie bil, men har et stramt budsjett, bør du vurdere et land med lavere bensinpriser, for eksempel Algerie, som har en gjennomsnittspris på 3,32 kr per liter. Hong Kong er et annet land som det kan være lurt å ta turen til hvis du er ute etter lavere bensinpriser, og i forrige uke lå bensinprisen her på ca. 29,60 kr per liter.


Utforsk flere leiebiler i Nord-Amerika

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Nord-Amerika

Start planleggingen av reisen til Canada


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Canada fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Canada ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Ja, enten det er leiebiler i Canada eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Canada.

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Canada.

Ja, leiebiltilbud i Canada med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.