Leiebil Fort Lauderdale - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Fort Lauderdale? Start søket her

Fort Lauderdale, FL, USA
4. mar. — 11. mar.
Samme leveringssted
Fort Lauderdale, FL, USA
to. 4.3.
middag
to. 11.3.
middag

Når er det billigst å leie bil i Fort Lauderdale?

Alle

193 kr - 753 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i Fort Lauderdale er i oktober. Prisen er 31% lavere enn resten av året til bare 214 kr per dag. Den dyreste måneden er juli. Prisen på leiebil i Fort Lauderdale kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.


Oversikt over leiebilselskaper i Fort Lauderdale

Alle større selskaper som leier ut biler i Fort Lauderdale
Byråets vurdering: Fantastisk 8.1

Poengsummen er basert på 522 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.8

Poengsummen er basert på 131 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.4

Poengsummen er basert på 733 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.4

Poengsummen er basert på 850 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.3

Poengsummen er basert på 371 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.3

Poengsummen er basert på 414 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.2

Poengsummen er basert på 347 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.9

Poengsummen er basert på 540 vurderinger


Informasjon om reisen din til Fort Lauderdale

Hvor gammel må man være for å leie bil i Fort Lauderdale?

Aldersgrense for bilutleie i Fort Lauderdale er vanligvis 21 år, men hvis du er 21 år og vil leie bil er det ofte en ekstrakostnad per dag. Dette gjelder som regel for alle inntil 25 år. Noen bilutleieselskaper har spesielle avtaler hvis det er flere unge sjåfører som skal kjøre leiebilen. Da betaler dere som regel en flat pris som innebærer inntil tre sjåfører mellom 21-25 år og i tillegg får man også bensin med i prisen.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er en øvre fartsgrense på 65-70 mph, som betyr miles per hour. Dette er tilsvarende omtrent 110 km/t. Det er lavere fartsgrenser i tettbygde strøk og sentrumsområder, på rundt 32-56 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser om natten. Fartsgrensene vises kun i mph. Dersom dere kjører gjennom bomstasjoner må dere ha mynter, fordi mange tar ikke kort. Det er ikke lov å kjøre forbi skolebusser, disse kjenner man som regel igjen på deres gule farge. Dersom dere skulle bli stoppet av politiet må man ikke gå ut av bilen, men slå av motor og vente. Promillegrensen er på 0,08. Man bør alltid bruke setebelte.

Parkering

Det er mange steder å finne parkering med leiebil i Fort Lauderdale. Det finnes noen nyttige verktøy på nett som du kan bruke for å lettere finne ledige plasser. En nettside du kan bruke er parkme.com. Her vises parkeringsplasser på et interaktivt kart og du kan se om det er fullt eller ledig. Dersom du skal på stranden og vil parkere der, kan du velge parkeringsplassen langs med stranden. Det kan bli fort fullt, så det er lurt å være tidlig ute. Det finnes også flere parkeringshus, blant annet Riverwalk Center Garage og Palm Garage. Det er i tillegg mange hoteller og ferieleiligheter som tilbyr gjestene sine parkering.

Utfluktsmål i og rundt Fort Lauderdale

Har du leiebil i Fort Lauderdale kan du og din kjære dra på mange fine utflukter. Dere kan blant annet kjøre til de mange strendene som ligger langs kysten. Dette er blant annet Deerfield Beach, Hillsboro Beach eller Pompano Beach. Vil dere oppleve mer byliv, kan dere ta turen til Miami. Denne berømte byen ligger kun omtrent 45 minutter unna Fort Lauderdale med by og her kan dere blant annet dra innom velkjente Miami Beach og spise på spennende kubanske restauranter. Omtrent to timer med bil fra Fort Lauderdale ligger Everglades. Søker dere spenning og eksotiske naturopplevelser kan dere dra hit for en båttur der dere blant annet kan se ville alligatorer.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Fort Lauderdale er ofte leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. I tillegg er det ikke inkludert leiebilforsikring, og dette bør du ha. Du bør ha det som heter Loss Damage Waiver, som er en kasko-forsikring. Denne dekker eventuelle tyveri eller skader på bilen. For å forsikre deg mot søksmål bør du ha en Supplemental Liability Insurance. Du bør også forsikre deg mot uforsikrede bilister. Denne forsikringen heter Uninsured Motorist Protection.

Kan man bruke det norske førerkortet i Fort Lauderdale, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Fort Lauderdale må du ikke ha internasjonalt førerkort, men NAF anbefaler at man har det uansett.

Hvor i Fort Lauderdale kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Fort Lauderdale. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen. Ofte er det også slik at du kan levere bilen et annet sted enn du hentet den uten ekstra kostnad.


Avstand fra Fort Lauderdale til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Fort Lauderdale flyplass

Leiebiler i Fort Lauderdale

Så langt i februar har 139 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Fort Lauderdale.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Fort Lauderdale for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Alamo, Enterprise og Avis er noen av selskapene i Fort Lauderdale som har oppdatert rengjøringsrutinene sine som svar på COVID-19. Selv om renhold av biler alltid har vært viktig, er det nå mange selskaper som velger å ta ett skritt lenger for å sikre at kjøretøyene innfrir høyere sikkerhetsstandarder. Finn ut mer om listen med alle alternativene som er tilgjengelige i Fort Lauderdale. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Fort Lauderdale i mars?

For leiebil en helg i Fort Lauderdale i mars, var gjennomsnittsprisen 471 kr med billigere tilbud fra 416 kr. Tilbud er litt annerledes for leie for langhelg - tilbud starter på 204 kr, med gjennomsnittpris på 372 kr.

Hvilket leiebilselskap i Fort Lauderdale har de billigste prisene på leiebiler?

Right Cars har generelt de billigste prisene per dag i Fort Lauderdale på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 203 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 98 kr/dag for leiebiler i Fort Lauderdale.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Fort Lauderdale?

Leiebiler i Fort Lauderdale fra populære selskap som Alamo, Enterprise og Avis tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Fort Lauderdale, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Fort Lauderdale i mars?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Fort Lauderdale i mars. Fort Lauderdale har i gjennomsnitt 79 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 24 °C i mars. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Fort Lauderdale vil koste deg i gjennomsnitt 415 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Fort Lauderdale har flest utleiesteder?

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Fort Lauderdale. De har 7 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 507 kr i Fort Lauderdale.

Hva er fartsgrensen i Fort Lauderdale?

Fartsgrensen i Fort Lauderdale er 40 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Fort Lauderdale har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 120 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Fort Lauderdale, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvordan er været i Fort Lauderdale, FL i februar?

De som ønsker å leie bil i Fort Lauderdale i løpet av februar, kan forvente seg temperaturer på ca. 20 °C og en nedsbørsmengde på omkring 46 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i februar?

Ettersom Fort Lauderdale vanligvis opplever høye temperaturer i februar med liten sjanse for regn, anbefaler momondo å leie en karbiolet som er perfekt for å nyte det gode været.

Er været i Fort Lauderdale representativt for resten av Florida?

Hvis du ser etter en leiebil i Fort Lauderdale for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av februar, er det viktig at du vet at resten av Florida vanligvis har en temperatur på 17 °C, og en forventet nedbørsmengde på 69,2 mm.


Leiebiler på flyplasser i Fort Lauderdale

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Fort Lauderdale

Utforsk flere leiebiler i Florida

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Cape Canaveral, Fort Myers og Jacksonville i Florida

Finn hotell og fly til Fort Lauderdale