Leiebiler i Fort Lauderdale, Florida

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Fort Lauderdale, Florida? Start søket her!

Fort Lauderdale, FL, USA
19. aug. — 26. aug.
Samme leveringssted
Fort Lauderdale, FL, USA
fr. 19.8.
12:00
fr. 26.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Fort Lauderdale, Florida

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Fort Lauderdale, Florida nedenfor
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

44 kr/dag

18 aug.–25 aug.
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

48 kr/dag

18 aug.–25 aug.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

27 kr/dag

18 aug.–25 aug.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

52 kr/dag

18 aug.–25 aug.
Volvo V40
Mercedes-Benz GLA
eller som ligner på Stor SUV
Opptil 5 passasjerer

63 kr/dag

18 aug.–25 aug.
Mercedes-Benz GLA
Audi A3 Cabriolet
eller som ligner på Kabriolet
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 2 dører

64 kr/dag

18 aug.–25 aug.
Audi A3 Cabriolet
Ford Galaxy
eller som ligner på Minivan
Opptil 5 passasjerer

71 kr/dag

18 aug.–25 aug.
Ford Galaxy

Viktig informasjon om leiebiler i Fort Lauderdale

Aldersgrense for bilutleie i Fort Lauderdale er vanligvis 21 år, men hvis du er 21 år og vil leie bil er det ofte en ekstrakostnad per dag. Dette gjelder som regel for alle inntil 25 år. Noen bilutleieselskaper har spesielle avtaler hvis det er flere unge sjåfører som skal kjøre leiebilen. Da betaler dere som regel en flat pris som innebærer inntil tre sjåfører mellom 21-25 år og i tillegg får man også bensin med i prisen.

Det er en øvre fartsgrense på 65-70 mph, som betyr miles per hour. Dette er tilsvarende omtrent 110 km/t. Det er lavere fartsgrenser i tettbygde strøk og sentrumsområder, på rundt 32-56 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser om natten. Fartsgrensene vises kun i mph. Dersom dere kjører gjennom bomstasjoner må dere ha mynter, fordi mange tar ikke kort. Det er ikke lov å kjøre forbi skolebusser, disse kjenner man som regel igjen på deres gule farge. Dersom dere skulle bli stoppet av politiet må man ikke gå ut av bilen, men slå av motor og vente. Promillegrensen er på 0,08. Man bør alltid bruke setebelte.

Det er mange steder å finne parkering med leiebil i Fort Lauderdale. Det finnes noen nyttige verktøy på nett som du kan bruke for å lettere finne ledige plasser. En nettside du kan bruke er parkme.com. Her vises parkeringsplasser på et interaktivt kart og du kan se om det er fullt eller ledig. Dersom du skal på stranden og vil parkere der, kan du velge parkeringsplassen langs med stranden. Det kan bli fort fullt, så det er lurt å være tidlig ute. Det finnes også flere parkeringshus, blant annet Riverwalk Center Garage og Palm Garage. Det er i tillegg mange hoteller og ferieleiligheter som tilbyr gjestene sine parkering.

Har du leiebil i Fort Lauderdale kan du og din kjære dra på mange fine utflukter. Dere kan blant annet kjøre til de mange strendene som ligger langs kysten. Dette er blant annet Deerfield Beach, Hillsboro Beach eller Pompano Beach. Vil dere oppleve mer byliv, kan dere ta turen til Miami. Denne berømte byen ligger kun omtrent 45 minutter unna Fort Lauderdale med by og her kan dere blant annet dra innom velkjente Miami Beach og spise på spennende kubanske restauranter. Omtrent to timer med bil fra Fort Lauderdale ligger Everglades. Søker dere spenning og eksotiske naturopplevelser kan dere dra hit for en båttur der dere blant annet kan se ville alligatorer.

Med leiebil i Fort Lauderdale er ofte leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. I tillegg er det ikke inkludert leiebilforsikring, og dette bør du ha. Du bør ha det som heter Loss Damage Waiver, som er en kasko-forsikring. Denne dekker eventuelle tyveri eller skader på bilen. For å forsikre deg mot søksmål bør du ha en Supplemental Liability Insurance. Du bør også forsikre deg mot uforsikrede bilister. Denne forsikringen heter Uninsured Motorist Protection.

For å leie bil i Fort Lauderdale må du ikke ha internasjonalt førerkort, men NAF anbefaler at man har det uansett.

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Fort Lauderdale. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen. Ofte er det også slik at du kan levere bilen et annet sted enn du hentet den uten ekstra kostnad.


Tilbud på Fort Lauderdale, Florida bilutleie

Finn leiebil i Fort Lauderdale som passer for deg

Liten Leiebiler

184 kr - 797 kr

Alle biltyper

389 kr - 768 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Fort Lauderdale, USA er 335 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Fort Lauderdale, USA er i september. Prisen er 46 % lavere enn resten av året med bare 184 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 39 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fort Lauderdale. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fort Lauderdale kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Fort Lauderdale Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Fort Lauderdale, USA er 481 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Fort Lauderdale, USA er i januar. Prisen er 33 % lavere enn resten av året med bare 326 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 12 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fort Lauderdale. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fort Lauderdale kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Fort Lauderdale Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Fort Lauderdale, USA er 583 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Fort Lauderdale, USA er i november. Prisen er 30 % lavere enn resten av året med bare 413 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 7 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fort Lauderdale. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fort Lauderdale kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Fort Lauderdale, USA er 543 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Fort Lauderdale, USA er i oktober. Prisen er 47 % lavere enn resten av året med bare 289 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 1 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fort Lauderdale. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fort Lauderdale kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Fort Lauderdale SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Fort Lauderdale, USA er 517 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Fort Lauderdale, USA er i mars. Prisen er 27 % lavere enn resten av året med bare 383 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fort Lauderdale. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fort Lauderdale kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Fort Lauderdale Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Fort Lauderdale, USA er 564 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Fort Lauderdale, USA er i juni. Prisen er 47 % lavere enn resten av året med bare 299 kr per dag. En leiebil av typen Luksus er vanligvis 4 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fort Lauderdale. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fort Lauderdale kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Fort Lauderdale, USA er 542 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Fort Lauderdale, USA er i mai. Prisen er 20 % lavere enn resten av året med bare 436 kr per dag. En leiebil av typen Kabriolet er vanligvis 1 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fort Lauderdale. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fort Lauderdale kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Fort Lauderdale Kabriolet utleie funnet på momondo den siste uken.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

27 kr/dag

18 aug.–25 aug.
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Fort Lauderdale

Alle større selskaper som leier ut biler i Fort Lauderdale, Florida
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,3

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,6

Hentes/Leveres

6,6

Value

5,9
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

6,3

Hentes/Leveres

6,3

Value

6,5
8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,9

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

5,4

Hentes/Leveres

5,3

Value

5,6
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

6,6

Gjennomsnittlig

5,3

Hentes/Leveres

5,0

Value

5,7
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,2

Komfort

6,1

Gjennomsnittlig

5,1

Hentes/Leveres

4,6

Value

5,6
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,8

Komfort

6,2

Gjennomsnittlig

4,8

Hentes/Leveres

4,7

Value

5,2
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,6

Komfort

5,6

Gjennomsnittlig

4,9

Hentes/Leveres

4,4

Value

5,1
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,9

Komfort

5,2

Gjennomsnittlig

4,9

Hentes/Leveres

4,7

Value

4,9

Informasjon om leiebiler i Fort Lauderdale

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Fort Lauderdale

Mest populære selskap

Right Cars

Populære biltyper

SUV, Standard, Intermediate

Billigste leiebil

354 kr

Mest populære modell

Ford Mustang Convertible
Det mest populære bilutleiefirmaet i Fort Lauderdale funnet på momondo denne måneden er Right Cars. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Easirent og Avis
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Fort Lauderdale de siste 72 timene: SUV, Standard, Intermediate.
Den laveste prisen for en leiebil i Fort Lauderdale er 354 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 499 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Fort Lauderdale de siste 7 dagene er Ford Mustang Convertible. Våre brukere foretrekker også Toyota Camry som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Fort Lauderdale

Nedenfor er de mest populære hotellene i Fort Lauderdale

Kjøre med en leiebil i Fort Lauderdale - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Fort Lauderdale, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Right Cars har generelt de billigste prisene per dag i Fort Lauderdale på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 229 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 111 kr/dag for leiebiler i Fort Lauderdale.

Leiebiler i Fort Lauderdale fra populære selskap som Alamo, Enterprise og Avis tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Fort Lauderdale, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Fort Lauderdale i september. Fort Lauderdale har i gjennomsnitt 140 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 26 °C i september. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Fort Lauderdale vil koste deg i gjennomsnitt 718 kr/dag.

Avis er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Fort Lauderdale, FL. De har 6 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 636 kr i Fort Lauderdale, FL.

Fartsgrensen i Fort Lauderdale er 40 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Fort Lauderdale har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 120 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Fort Lauderdale, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

De som ønsker å leie bil i Fort Lauderdale i løpet av august, kan forvente seg temperaturer på ca. 29 °C og en nedsbørsmengde på omkring 173 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvis du ser etter en leiebil i Fort Lauderdale for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av august, er det viktig at du vet at resten av Florida vanligvis har en temperatur på 28 °C, og en forventet nedbørsmengde på 192,8 mm.


Leiebiler på populære flyplasser nære Fort Lauderdale

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Fort Lauderdale

Leiebiltyper som er populære i Fort Lauderdale

Lei en av disse populære biltypene i Fort Lauderdale

Utforsk flere leiebiler i USA

Sjekk ut tilbud på leiebiler i USA

Start planleggingen av reisen til Fort Lauderdale


Hvorfor bruke momondo?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Fort Lauderdale kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Fort Lauderdale ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Fort Lauderdale og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Fort Lauderdale.

Forbedrede rengjøringsrutiner finner du hos alle bilutleieselskaper på momondo inkludert Fort Lauderdale.

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Fort Lauderdale.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.