Leiebiler i Fort Lauderdale, Florida

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Fort Lauderdale, Florida? Start søket her!

Fort Lauderdale, FL, USA
29. sep. — 6. okt.
Samme leveringssted
Fort Lauderdale, FL, USA
fr. 29.9.
12:00
fr. 6.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Fort Lauderdale

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Fort Lauderdale

Hvilket leiebilselskap er billigst i Fort Lauderdale?

De billigste leiebilene i Fort Lauderdale finner man som regel hos Right Cars. Ved bestilling med Right Cars, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 126 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Fort Lauderdale er 259 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Fort Lauderdale har flest utleiesteder?

Hertz has the most locations of any rental car company in Fort Lauderdale, with 11 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Fort Lauderdale?

Ved leie av bil i Fort Lauderdale, velger de fleste av brukerne våre Ford Mustang Convertible med en pris på i gjennomsnitt 805 kr/dag. Den andre mest populære leiebilen er Toyota RAV4 som i gjennomsnitt koster 446 kr/dag. Brukerne våre fant leiebiler av typen Ford Mustang Convertible i Fort Lauderdale for så lite som 510 kr/dag og tilbud på leiebiler av typen Toyota RAV4 for så lite som 342 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Fort Lauderdale, Florida

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Fort Lauderdale, Florida
Økonomi344 kr/dag
Kompakt171 kr/dag
Medium350 kr/dag
Standard410 kr/dag
Stor355 kr/dag
Minivan599 kr/dag
Stor SUV476 kr/dag
Luksus472 kr/dag
Kabriolet499 kr/dag
Pickup646 kr/dag
Kompakt SUV372 kr/dag
Medium SUV386 kr/dag
Standard SUV432 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Fort Lauderdale

Hvor gammel må man være for å leie bil i Fort Lauderdale?

Aldersgrense for bilutleie i Fort Lauderdale er vanligvis 21 år, men hvis du er 21 år og vil leie bil er det ofte en ekstrakostnad per dag. Dette gjelder som regel for alle inntil 25 år. Noen bilutleieselskaper har spesielle avtaler hvis det er flere unge sjåfører som skal kjøre leiebilen. Da betaler dere som regel en flat pris som innebærer inntil tre sjåfører mellom 21-25 år og i tillegg får man også bensin med i prisen.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er en øvre fartsgrense på 65-70 mph, som betyr miles per hour. Dette er tilsvarende omtrent 110 km/t. Det er lavere fartsgrenser i tettbygde strøk og sentrumsområder, på rundt 32-56 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser om natten. Fartsgrensene vises kun i mph. Dersom dere kjører gjennom bomstasjoner må dere ha mynter, fordi mange tar ikke kort. Det er ikke lov å kjøre forbi skolebusser, disse kjenner man som regel igjen på deres gule farge. Dersom dere skulle bli stoppet av politiet må man ikke gå ut av bilen, men slå av motor og vente. Promillegrensen er på 0,08. Man bør alltid bruke setebelte.

Parkering

Det er mange steder å finne parkering med leiebil i Fort Lauderdale. Det finnes noen nyttige verktøy på nett som du kan bruke for å lettere finne ledige plasser. En nettside du kan bruke er parkme.com. Her vises parkeringsplasser på et interaktivt kart og du kan se om det er fullt eller ledig. Dersom du skal på stranden og vil parkere der, kan du velge parkeringsplassen langs med stranden. Det kan bli fort fullt, så det er lurt å være tidlig ute. Det finnes også flere parkeringshus, blant annet Riverwalk Center Garage og Palm Garage. Det er i tillegg mange hoteller og ferieleiligheter som tilbyr gjestene sine parkering.

Utfluktsmål i og rundt Fort Lauderdale

Har du leiebil i Fort Lauderdale kan du og din kjære dra på mange fine utflukter. Dere kan blant annet kjøre til de mange strendene som ligger langs kysten. Dette er blant annet Deerfield Beach, Hillsboro Beach eller Pompano Beach. Vil dere oppleve mer byliv, kan dere ta turen til Miami. Denne berømte byen ligger kun omtrent 45 minutter unna Fort Lauderdale med by og her kan dere blant annet dra innom velkjente Miami Beach og spise på spennende kubanske restauranter. Omtrent to timer med bil fra Fort Lauderdale ligger Everglades. Søker dere spenning og eksotiske naturopplevelser kan dere dra hit for en båttur der dere blant annet kan se ville alligatorer.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Fort Lauderdale er ofte leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. I tillegg er det ikke inkludert leiebilforsikring, og dette bør du ha. Du bør ha det som heter Loss Damage Waiver, som er en kasko-forsikring. Denne dekker eventuelle tyveri eller skader på bilen. For å forsikre deg mot søksmål bør du ha en Supplemental Liability Insurance. Du bør også forsikre deg mot uforsikrede bilister. Denne forsikringen heter Uninsured Motorist Protection.

Kan man bruke det norske førerkortet i Fort Lauderdale, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Fort Lauderdale må du ikke ha internasjonalt førerkort, men NAF anbefaler at man har det uansett.

Hvor i Fort Lauderdale kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Fort Lauderdale. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen. Ofte er det også slik at du kan levere bilen et annet sted enn du hentet den uten ekstra kostnad.


Tilbud på Fort Lauderdale, Florida bilutleie

Finn leiebil i Fort Lauderdale som passer for deg

Liten Leiebiler

317 kr - 936 kr

Alle biltyper

448 kr - 828 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Fort Lauderdale, USA er 563 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Fort Lauderdale, USA er i januar. Prisen er 44 % lavere enn resten av året med bare 317 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 17 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Fort Lauderdale. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fort Lauderdale kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Fort Lauderdale Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Fort Lauderdale, USA er 547 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Fort Lauderdale, USA er i januar. Prisen er 26 % lavere enn resten av året med bare 408 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Fort Lauderdale. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fort Lauderdale kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Fort Lauderdale Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Fort Lauderdale, USA er 755 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Fort Lauderdale, USA er i januar. Prisen er 36 % lavere enn resten av året med bare 487 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 11 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Fort Lauderdale. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fort Lauderdale kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Fort Lauderdale Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Fort Lauderdale, USA er 675 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Fort Lauderdale, USA er i januar. Prisen er 41 % lavere enn resten av året med bare 400 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 0 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Fort Lauderdale. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fort Lauderdale kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Fort Lauderdale SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Fort Lauderdale, USA er 802 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Fort Lauderdale, USA er i mars. Prisen er 46 % lavere enn resten av året med bare 435 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 16 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Fort Lauderdale. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fort Lauderdale kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Fort Lauderdale Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Fort Lauderdale, USA er 705 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Fort Lauderdale, USA er i januar. Prisen er 29 % lavere enn resten av året med bare 505 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 5 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Fort Lauderdale. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fort Lauderdale kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Fort Lauderdale, USA er 752 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Fort Lauderdale, USA er i mai. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med bare 494 kr per dag. En Kabriolet utleie er vanligvis 11 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Fort Lauderdale. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fort Lauderdale kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Fort Lauderdale Kabriolet utleie funnet på momondo den siste uken.

Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

171 kr/dag

20 okt.–22 okt.
Suzuki Vitara
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

344 kr/dag

17 okt.–12 des.
Opel Corsa

Leiebilselskaper i Fort Lauderdale

Alle større selskaper som leier ut biler i Fort Lauderdale, Florida

Sixt

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

7,0

Hentes/Leveres

7,1

Value

7,2

Hertz

11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,1

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

6,8

Hentes/Leveres

6,7

Value

6,8

Avis

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

6,8

Hentes/Leveres

6,5

Value

6,8

Enterprise Rent-A-Car

8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,1

Komfort

6,8

Gjennomsnittlig

6,7

Hentes/Leveres

6,4

Value

6,5

Dollar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

6,5

Hentes/Leveres

6,2

Value

6,8

Budget

6,3
Ok
1 vurdering5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

6,2

Hentes/Leveres

6,2

Value

6,2

Thrifty

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,4

Komfort

6,5

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

5,8

Value

6,0

Economy Rent a Car

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,2

Komfort

5,9

Gjennomsnittlig

5,1

Hentes/Leveres

5,2

Value

5,3

Informasjon om leiebiler i Fort Lauderdale

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Fort Lauderdale

Mest populære selskap

Right Cars

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Compact

Billigste leiebil

388 kr

Mest populære modell

Ford Mustang Convertible
Det mest populære bilutleiefirmaet i Fort Lauderdale funnet på momondo denne måneden er Right Cars. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Enterprise Rent-A-Car og Alamo
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Fort Lauderdale de siste 72 timene: SUV, Intermediate, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Fort Lauderdale er 388 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 437 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Fort Lauderdale de siste 7 dagene er Ford Mustang Convertible. Våre brukere foretrekker også Class Intermediate SUV som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Fort Lauderdale

Nedenfor er de mest populære hotellene i Fort Lauderdale

Kjøre med en leiebil i Fort Lauderdale - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Fort Lauderdale, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Fort Lauderdale, Florida?

Leiebiler i Fort Lauderdale fra populære selskap som Alamo, Hertz og Avis tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Fort Lauderdale, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Fort Lauderdale i oktober?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Fort Lauderdale i oktober. Fort Lauderdale har i gjennomsnitt 89 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 23 °C i oktober. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Fort Lauderdale vil koste deg i gjennomsnitt 688 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Fort Lauderdale, Florida?

Fartsgrensen i Fort Lauderdale er 40 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Fort Lauderdale har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 120 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Fort Lauderdale, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Chrysler 300 i Fort Lauderdale?

Hvordan er været i Fort Lauderdale, FL i september?

De som ønsker å leie bil i Fort Lauderdale i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 28 °C og en nedsbørsmengde på omkring 211 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Er været i Fort Lauderdale representativt for resten av Florida?

Hvis du ser etter en leiebil i Fort Lauderdale for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av september, er det viktig at du vet at resten av Florida vanligvis har en temperatur på 27 °C, og en forventet nedbørsmengde på 186,9 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Fort Lauderdale fra biler sist?

Priser for Fort Lauderdale fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Fort Lauderdale fra biler?

Fra og med september 2023, er det 138 tilbydere å velge mellom fra Fort Lauderdale biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Fort Lauderdale?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Fort Lauderdale. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Fort Lauderdale?

Alle sjåfører må ha et gyldig førerkort når de leier en bil i Fort Lauderdale. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Det er alltid lurt å sjekke med det enkelte utleiefirmaet du bestiller hos.


Leiebiler på populære flyplasser nære Fort Lauderdale

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Fort Lauderdale

Leiebiltyper som er populære i Fort Lauderdale

Lei en av disse populære biltypene i Fort Lauderdale

Start planleggingen av reisen til Fort Lauderdale


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Fort Lauderdale?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Fort Lauderdale kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Fort Lauderdale?

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Fort Lauderdale ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Viser momondo leiebiler i Fort Lauderdale med gratis avbestilling?

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Fort Lauderdale og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Fort Lauderdale på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Fort Lauderdale.

Finner jeg utleiebiler i Fort Lauderdale som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Forbedrede rengjøringsrutiner finner du hos alle bilutleieselskaper på momondo inkludert Fort Lauderdale.

Kan jeg søke etter leiebiler i Fort Lauderdale med ubegrenset kjørelengde på momondo?

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Fort Lauderdale.


En enklere måte å administrere reisen til Fort Lauderdale på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.