Leiebil Minneapolis, Minnesota - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Minneapolis, MN? Start søket her

Minneapolis, MN, USA
24. apr. — 1. mai
Samme leveringssted
Minneapolis, MN, USA
lø. 24.4.
middag
lø. 1.5.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Minneapolis

Alle større selskaper som leier ut biler i Minneapolis, MN
Byråets vurdering: Fantastisk 8.5

Poengsummen er basert på 369 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.9

Poengsummen er basert på 257 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.6

Poengsummen er basert på 257 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.3

Poengsummen er basert på 257 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.8

Poengsummen er basert på 30 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.7

Poengsummen er basert på 68 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.8

Poengsummen er basert på 81 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 9.4

Poengsummen er basert på 29 vurderinger


Avstand fra Minneapolis, MN til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Minneapolis Saint Paul Intl flyplass

Leiebiler i Minneapolis

25 brukere har sett etter leiebiler i Minneapolis med momondo i april.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Minneapolis for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Enterprise, Sixt og Avis er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Minneapolis. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Minneapolis som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Minneapolis har de billigste prisene på leiebiler?

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos Sixt når du besøker Minneapolis. Med gjennomsnittspriser på 247 kr/dag på de 2 utleiestedene deres, er Sixt et godt alternativ når du skal leie bil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Minneapolis, MN?

Leiebiler i Minneapolis fra populære selskap som Enterprise, Sixt og Avis tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Minneapolis, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Minneapolis i mai?

Med gjennomsnittstemperaturer på 20 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 109 mm i mai bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Minneapolis. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av mai, og er et populært valg for reisende som skal til Minneapolis. Å leie en Standard i Minneapolis vil koste deg i gjennomsnitt 332 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Minneapolis har flest utleiesteder?

Sixt har 2 utleiesteder. momondo-brukere kan forvente seg å betale i gjennomsnitt 247 kr/dag når de leier bil fra disse utleiestedene.

Hva er fartsgrensen i Minneapolis, MN?

Fartsgrensen i Minneapolis er 40 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Minneapolis har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 120 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Minneapolis, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvordan er været i Minneapolis, MN i april?

Temperaturen i Minneapolis i april ligger normalt på 9 °C, og forventet nedbørsmengde er 69 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Klimaet i Minneapolis i april har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Minneapolis. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Minneapolis, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Jeep Renegade, Ford Fiesta og Class Minivan.

Er været i Minneapolis representativt for resten av Minnesota?

Klimaet i Minnesota i april innebærer vanligvis temperaturer på 7 °C og en forventet nedbørsmengde på 54,3 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Minneapolis til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Minneapolis

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Minneapolis

Finn hotell og fly til Minneapolis