Leiebiler i Seattle, Washington

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Seattle, WA? Start søket her

Seattle, WA, USA
21. jun. — 28. jun.
Samme leveringssted
Seattle, WA, USA
ma. 21.6.
middag
ma. 28.6.
middag
Sjåførens alder:

Tilbud på Seattle, Washington bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Mellomstor Leiebiler

258 kr - 532 kr

All Car Types

249 kr - 1 382 kr

The average price of a Mellomstor rental in Seattle, USA is 262 kr. The cheapest time to rent a Mellomstor in Seattle, USA is in januar. The price is 0% lower than the rest of the year at just 0 kr per day. A Mellomstor rental is typically 49% less expensive than the average car rental in Seattle. The average price of a vehicle rental in Seattle can vary based on a number of factors including supply, popularity of the vehicle, and how far out you book your rental car. Below are the best prices for Seattle Mellomstor rentals found on momondo in the past week.


Oversikt over leiebilselskaper i Seattle

Alle større selskaper som leier ut biler i Seattle, WA
1 utleiested
Oversikt

Renhet

8,7

Komfort

8,7

Gjennomsnittlig

8,7

Henting/levering

8,7

Valuta for pengene

8,5
8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,5

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

8,4

Henting/levering

8,2

Valuta for pengene

8,4
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

8,2

Henting/levering

8,3

Valuta for pengene

8,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,5

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

7,9

Henting/levering

7,9

Valuta for pengene

7,8
7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

7,8

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

7,5
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

8,3

Gjennomsnittlig

7,9

Henting/levering

7,8

Valuta for pengene

7,7
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

7,8

Gjennomsnittlig

7,4

Henting/levering

7,1

Valuta for pengene

7,1
1 utleiested
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

7,3

Henting/levering

6,9

Valuta for pengene

7,4

Informasjon om reisen din til Seattle

Det er ganske billig å leie bil i Seattle, og det er ganske praktisk å disponere egen bil når du skal på sightseeing i området. Du finner mange gode tilbud og seriøse bilutleiere på momondo, og du har mulighet til å sammenligne de rimelige prisene i fred og ro. Europcar, Avis og Sixt er gode eksempler på selskaper for billeie som tilbyr både fri kilometer og gratis avbestilling. Det varierer hvor mye det koster å leie bil en dag, men det er fullt mulig å finne en praktisk personbil med automatgir og klimaanlegg for så lite som omkring 350 NOK.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Seattle?

Du må som regel være minst 19 år for å kunne leie bil i Seattle. Enkelte bilutleiere kan kreve at du er over 21 år gammel. Det er vanlig å måtte betale et alderstillegg, hvis du er under 25 år gammel. Det kan også være at du blir nektet visse typer forsikringer og bilkategorier.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det finnes visse kjøreregler som er nyttige å vite om når du skal kjøre og leie bil i Seattle. For det første, så anbefales det å ikke bytte fil for ofte. Det er derimot ganske vanlig at bilene ikke bruker blinklys når de først skal skifte fil, og du er forventet å vike og gi plass. Selv om det kan være vanlig i Norge, pleier de fleste sjåfører velge seg en fil i sammenheng med hvor de skal og holde seg til den. Fartsgrensen på motorveier er 70 engelske mil per time, noe som er omtrent 113 km/t. Inne i byen kan den være ca. 25-30 mil (40-50 km/t). Det kan være bompenger på enkelte veistrekninger når du skal på sightseeing utenfor byen. Det anbefales å bruke dagskjørelys, og promillegrensen er 0,8.

Parkering

Gateparkering i Seattle er tidsbegrenset, og maksimal tidsperiode kan være alt fra 2-10 t. Det pleier ofte å være gratis på søndager. Prisen varierer ellers etter tidspunkt på dagen og hvilken gate du parkerer i, og den kan derfor være alt fra 1-4 USD (10-40 NOK). Det finnes ellers utrolig mange parkeringshus å velge mellom over hele sentrum, og du bør derfor ikke ha noen problemer med å finne ledig plass. Prisen på disse kan variere mellom 7-11 USD (70-110 NOK) per time og 15-20 USD (150-200 NOK) per dag. Det finnes også enkelte billige P-hus for 3 USD (30 NOK) per time, for eksempel i Alaskan Way. Du bør heller ikke ha problemer med å finne ladestasjoner for elbil, ettersom byen har over 700 lademuligheter.

Utfluktsmål i og rundt Seattle

Du har spektakulær natur rett i nærheten av deg når du besøker Seattle, og du kommer deg enkelt rundt ved hjelp av en leiebil. Mount Rainier National Park er verdt å nevne, og det sies at dette er en av de mest idylliske parkene i hele Washington. Naturelskere bør også besøke UNESCO-beskyttede Olympic National Forest. Du finner turstier her som passer for alle, både store og små. Det kan også være spennende å besøke Boeing Factory for å lære mer om flyteknologi og lære mer om hvordan flyene lages.

Hvilke forsikringer trenger man?

Mange av bilutleierne tilbyr de mest nødvendige forsikringene i prisen, men du bør uansett sjekke at du har ansvars-, kollisjons- og tyveriforsikring. De sørger for at du kun betaler egenandel, og det kan bli svært kostbart å velge vekk disse. Du kan i tillegg kjøpe superforsikringer som fjerner egenandelen og dekker skader som faller utenom selvrisikoforsikringene, for eksempel skader på fronten og dekkene.

Kan man bruke det norske førerkortet i Seattle, eller må man ha et internasjonalt?

Du må internasjonalt førerkort for å kunne kjøre og leie bil i Seattle, ettersom det ikke er mulig å bruke det norske førerkortet i USA.

Hvor i Seattle kan man hente og levere leiebilen?

Det finnes flere utleiestasjoner hvor du kan hente og levere leiebilen i Seattle sentrum, og du velger selv det mest praktiske stedet for deg når du bestiller bilen. Det er også mulig å hente leiebilen når du ankommer med fly på Seattle–Tacoma internasjonale lufthavn. (Informasjon kontrollert: 06/06/2019).


Avstand fra Seattle, WA til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Seattle Tacoma flyplass

Leiebiler i Seattle

Så langt i juni har det vært 36 søk på momondo for leiebiler i Seattle.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Seattle for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Alamo, Enterprise og Sixt er noen av selskapene i Seattle som har oppdatert rengjøringsrutinene sine som svar på COVID-19. Selv om renhold av biler alltid har vært viktig, er det nå mange selskaper som velger å ta ett skritt lenger for å sikre at kjøretøyene innfrir høyere sikkerhetsstandarder. Finn ut mer om listen med alle alternativene som er tilgjengelige i Seattle. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Seattle har de billigste prisene på leiebiler?

Det er billigst å leie en bil i Seattle når du bruker Hertz på ett av deres totalt 8 utleiesteder i byen. Den beste prisen per dag som momondo har funnet er 257 kr, men som regel det er best å belage seg på å betale 307 kr/dag for en leiebil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Seattle, WA?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Seattle ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Seattle. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilket leiebilselskap i Seattle har flest utleiesteder?

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Seattle, WA. De har 8 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 307 kr i Seattle, WA.

Hva er fartsgrensen i Seattle, WA?

Fartsgrensen i Seattle er 40 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Seattle har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 120 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Seattle, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvordan er været i Seattle, WA i juni?

I løpet av juni ligger gjennomsnittstemperaturen i Seattle på 16 °C, og forventet nedbørsmengde er 41 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Seattle.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i juni?

Været i Seattle i løpet av juni vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Seattle. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Seattle, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Dodge Grand Caravan og Hyundai Accent.

Er været i Seattle representativt for resten av Washington?

Reisende som skal kjøre fra Seattle på en biltur rundt omkring i Washington eller de omkringliggende områdene i løpet av juni, kan forvente seg temperaturer på ca. 16 °C, og ca. 41,5 mm nedbør.


Leiebiler på flyplasser i Seattle

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Seattle

Start planleggingen av reisen til Seattle