Leiebil Seattle, Washington - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Seattle, WA? Start søket her

Seattle, WA, USA
11. mar. — 18. mar.
Samme leveringssted
Seattle, WA, USA
to. 11.3.
middag
to. 18.3.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Seattle

Alle større selskaper som leier ut biler i Seattle, WA
Byråets vurdering: Fantastisk 8.3

Poengsummen er basert på 1046 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.7

Poengsummen er basert på 160 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.4

Poengsummen er basert på 611 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.0

Poengsummen er basert på 266 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.9

Poengsummen er basert på 783 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.6

Poengsummen er basert på 128 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.1

Poengsummen er basert på 231 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.3

Poengsummen er basert på 681 vurderinger


Informasjon om reisen din til Seattle

Det er ganske billig å leie bil i Seattle, og det er ganske praktisk å disponere egen bil når du skal på sightseeing i området. Du finner mange gode tilbud og seriøse bilutleiere på momondo, og du har mulighet til å sammenligne de rimelige prisene i fred og ro. Europcar, Avis og Sixt er gode eksempler på selskaper for billeie som tilbyr både fri kilometer og gratis avbestilling. Det varierer hvor mye det koster å leie bil en dag, men det er fullt mulig å finne en praktisk personbil med automatgir og klimaanlegg for så lite som omkring 350 NOK.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Seattle?

Du må som regel være minst 19 år for å kunne leie bil i Seattle. Enkelte bilutleiere kan kreve at du er over 21 år gammel. Det er vanlig å måtte betale et alderstillegg, hvis du er under 25 år gammel. Det kan også være at du blir nektet visse typer forsikringer og bilkategorier.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det finnes visse kjøreregler som er nyttige å vite om når du skal kjøre og leie bil i Seattle. For det første, så anbefales det å ikke bytte fil for ofte. Det er derimot ganske vanlig at bilene ikke bruker blinklys når de først skal skifte fil, og du er forventet å vike og gi plass. Selv om det kan være vanlig i Norge, pleier de fleste sjåfører velge seg en fil i sammenheng med hvor de skal og holde seg til den. Fartsgrensen på motorveier er 70 engelske mil per time, noe som er omtrent 113 km/t. Inne i byen kan den være ca. 25-30 mil (40-50 km/t). Det kan være bompenger på enkelte veistrekninger når du skal på sightseeing utenfor byen. Det anbefales å bruke dagskjørelys, og promillegrensen er 0,8.

Parkering

Gateparkering i Seattle er tidsbegrenset, og maksimal tidsperiode kan være alt fra 2-10 t. Det pleier ofte å være gratis på søndager. Prisen varierer ellers etter tidspunkt på dagen og hvilken gate du parkerer i, og den kan derfor være alt fra 1-4 USD (10-40 NOK). Det finnes ellers utrolig mange parkeringshus å velge mellom over hele sentrum, og du bør derfor ikke ha noen problemer med å finne ledig plass. Prisen på disse kan variere mellom 7-11 USD (70-110 NOK) per time og 15-20 USD (150-200 NOK) per dag. Det finnes også enkelte billige P-hus for 3 USD (30 NOK) per time, for eksempel i Alaskan Way. Du bør heller ikke ha problemer med å finne ladestasjoner for elbil, ettersom byen har over 700 lademuligheter.

Utfluktsmål i og rundt Seattle

Du har spektakulær natur rett i nærheten av deg når du besøker Seattle, og du kommer deg enkelt rundt ved hjelp av en leiebil. Mount Rainier National Park er verdt å nevne, og det sies at dette er en av de mest idylliske parkene i hele Washington. Naturelskere bør også besøke UNESCO-beskyttede Olympic National Forest. Du finner turstier her som passer for alle, både store og små. Det kan også være spennende å besøke Boeing Factory for å lære mer om flyteknologi og lære mer om hvordan flyene lages.

Hvilke forsikringer trenger man?

Mange av bilutleierne tilbyr de mest nødvendige forsikringene i prisen, men du bør uansett sjekke at du har ansvars-, kollisjons- og tyveriforsikring. De sørger for at du kun betaler egenandel, og det kan bli svært kostbart å velge vekk disse. Du kan i tillegg kjøpe superforsikringer som fjerner egenandelen og dekker skader som faller utenom selvrisikoforsikringene, for eksempel skader på fronten og dekkene.

Kan man bruke det norske førerkortet i Seattle, eller må man ha et internasjonalt?

Du må internasjonalt førerkort for å kunne kjøre og leie bil i Seattle, ettersom det ikke er mulig å bruke det norske førerkortet i USA.

Hvor i Seattle kan man hente og levere leiebilen?

Det finnes flere utleiestasjoner hvor du kan hente og levere leiebilen i Seattle sentrum, og du velger selv det mest praktiske stedet for deg når du bestiller bilen. Det er også mulig å hente leiebilen når du ankommer med fly på Seattle–Tacoma internasjonale lufthavn. (Informasjon kontrollert: 06/06/2019).


Avstand fra Seattle, WA til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Seattle Tacoma flyplass

Leiebiler i Seattle

Så langt i mars har det vært 36 søk på momondo for leiebiler i Seattle.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Seattle for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Alamo, Enterprise og Sixt er noen av selskapene i Seattle som har oppdatert rengjøringsrutinene sine som svar på COVID-19. Selv om renhold av biler alltid har vært viktig, er det nå mange selskaper som velger å ta ett skritt lenger for å sikre at kjøretøyene innfrir høyere sikkerhetsstandarder. Finn ut mer om listen med alle alternativene som er tilgjengelige i Seattle. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Seattle har de billigste prisene på leiebiler?

Det er billigst å leie en bil i Seattle når du bruker Hertz på ett av deres totalt 8 utleiesteder i byen. Den beste prisen per dag som momondo har funnet er 261 kr, men som regel det er best å belage seg på å betale 313 kr/dag for en leiebil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Seattle, WA?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Seattle ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Seattle. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Seattle i april?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Seattle i april. Temperaturer på i gjennomsnitt 13 °C og en nedbørsmengde på 48 mm i løpet av april betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Seattle vil koste deg i gjennomsnitt 941 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Seattle har flest utleiesteder?

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Seattle, WA. De har 8 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 313 kr i Seattle, WA.

Hva er fartsgrensen i Seattle, WA?

Fartsgrensen i Seattle er 40 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Seattle har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 120 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Seattle, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvordan er været i Seattle, WA i mars?

I løpet av mars ligger gjennomsnittstemperaturen i Seattle på 8 °C, og forventet nedbørsmengde er 94 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Seattle.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Været i Seattle i løpet av mars vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Seattle. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Seattle, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Dodge Grand Caravan og Hyundai Accent.

Er været i Seattle representativt for resten av Washington?

Reisende som skal kjøre fra Seattle på en biltur rundt omkring i Washington eller de omkringliggende områdene i løpet av mars, kan forvente seg temperaturer på ca. 8 °C, og ca. 95 mm nedbør.


Leiebiler på flyplasser i Seattle

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Seattle

Finn hotell og fly til Seattle

  • Få den siste informasjonen om Seattle flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Seattle
  • Start planlegging av din reise i dag

    Få en oversikt over populære hoteller i Seattle mest populære nabolag

    Finn hoteller i Seattle