Leiebiler i Cape Canaveral, Florida

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Cape Canaveral, Florida? Start søket her!

Cape Canaveral, FL, USA
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Cape Canaveral, FL, USA
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Cape Canaveral

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Cape Canaveral

Hvilket leiebilselskap er billigst i Cape Canaveral?

De billigste leiebilene i Cape Canaveral finner man som regel hos Alamo. Ved bestilling med Alamo, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 866 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Cape Canaveral er 866 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Cape Canaveral?

Leie av Chrysler Pacifica i Cape Canaveral er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Mazda CX-5. Brukerne våre har funnet tilbud på Chrysler Pacifica i Cape Canaveral for i gjennomsnitt 1 488 kr per dag, og så billig som 532 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Mazda CX-5 i Cape Canaveral ligger på 1 137 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 387 kr per dag.

Tilbud på Cape Canaveral, Florida bilutleie

Finn leiebil i Cape Canaveral som passer for deg

Mellomstor Leiebiler

574 kr - 1 666 kr

Alle biltyper

574 kr - 1 666 kr

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Cape Canaveral, USA er 737 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Cape Canaveral, USA er i mai. Prisen er 23 % lavere enn resten av året med bare 574 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 21 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Cape Canaveral. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Cape Canaveral kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Cape Canaveral, USA er 891 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Cape Canaveral, USA er i mai. Prisen er 36 % lavere enn resten av året med bare 574 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 5 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Cape Canaveral. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Cape Canaveral kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Cape Canaveral

Alle større selskaper som leier ut biler i Cape Canaveral, Florida

Alamo

1 utleiested

Avis

1 utleiested

Budget

1 utleiested

Dollar

1 utleiested

Enterprise Rent-A-Car

1 utleiested

Hertz

1 utleiested

National

1 utleiested

Thrifty

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Cape Canaveral

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Cape Canaveral

Populære biltyper

Full-size, SUV, Intermediate

Billigste leiebil

1 038 kr

Mest populære modell

Chrysler Pacifica
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Cape Canaveral de siste 72 timene: Full-size, SUV, Intermediate.
Den laveste prisen for en leiebil i Cape Canaveral er 1 038 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 1 393 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Cape Canaveral de siste 7 dagene er Chrysler Pacifica. Våre brukere foretrekker også Mazda CX-5 som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Cape Canaveral

Nedenfor er de mest populære hotellene i Cape Canaveral

Kjøre med en leiebil i Cape Canaveral - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Cape Canaveral, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Cape Canaveral. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Cape Canaveral tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Cape Canaveral i juli. Temperaturer på i gjennomsnitt 26 °C og en nedbørsmengde på 120 mm i løpet av juli betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Cape Canaveral vil koste deg i gjennomsnitt 866 kr/dag.


Leiebiler på populære flyplasser nære Cape Canaveral

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Cape Canaveral

Start planleggingen av reisen til Cape Canaveral


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bestille en leiebil i Cape Canaveral med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Cape Canaveral, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.