Leiebiler fra Budget i Roma

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Budget i Roma

Roma, Italia
9. des. — 16. des.
Samme leveringssted
Roma, Italia
to. 9.12.
12:00
to. 16.12.
12:00
Sjåførens alder:

Budget sine utleiesteder i Roma

Nedenfor finner du informasjon om Budget sine utleiesteder for leiebiler i Roma, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

6,6

Gjennomsnittlig

5,8

Henting/levering

5,8

Valuta for pengene

5,4

Informasjon om leierbiler fra Budget i Roma

 • Er det trygt å leie en bil hos Budget i Roma under COVID-19-pandemien?

  For å sikre at du føler deg komfortabel med å leie bil hos Budget i Roma under COVID-19, har selskapet innført ekstra tiltak som forbedrede renholdsmetoder av kjøretøyene og resepsjonene sine. Budget har også innført retningslinjene nedenfor som ekstra forebyggende tiltak for den tiden vi er i nå:
  • Tilbyr engangshansker og håndsprit
  • Papirløse leieavtaler (tilgjengelig på de fleste utleiesteder)
  • Begrensning av antall passasjerer på shuttlebusser
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Budget i Roma i Januar?

  I Januar kan du forvente å måtte betale i gjennomsnitt 224 kr per dag for å leie en bil hos Budget i Roma. Den billigste prisen brukerne våre fant for en leiebil i Roma hos Budget, var 85 kr per dag. Hvis du trenger en leiebil for mer enn bare et par dager, vil en leiebil fra Budget i Roma koste i gjennomsnitt 1 565 kr i Januar. Husk at disse tilbudene er basert på fjorårets priser, og det kan være du klarer å finne lignende priser avhengig av når du reserverer samt hvilken type bil du leier.

 • Har Budget et utleiested på Roma Fiumicino flyplass?

  For øyeblikket har Budget 1 utleiested på Roma Fiumicino flyplass:
  Roma Fiumicino Aeroporto.

 • Tilbyr Budget gratis avbestilling av leiebil i Roma?

  Det er gratis avbestillings av leiebil fra Budget i Roma. Vær obs på at ved avbestilling i siste liten, kan det belastes et avbestillingsgebyr. Klikk her for å se listen over telefonnumre til de forskjellige avdelingene, dersom du ønsker mer informasjon om Budget avbestillingsregler..

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Budget når man er i Roma i Januar?

  Den mest populære bilen å leie hos Budget i Roma i løpet av Januar, er leiebiler av typen Medium. Du kan forvente deg å måtte betale ca. 293 kr per dag for leiebiler av typen Medium i Januar, men noen av brukerne våre har funnet priser helt nede i 160 kr per dag.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Budget i Roma?

  Budget har 9 utleiesteder i Roma. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen Corso Di Francia 124/A (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 52 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos Budget i Roma benyttet seg av utleiesedet med adressen Corso Di Francia 124/A.


Leiebiler fra Budget i andre byer i Italia