Leiebiler fra MAGGIORE i Roma

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra MAGGIORE i Roma

Roma, Italia
9. des. — 16. des.
Samme leveringssted
Roma, Italia
to. 9.12.
12:00
to. 16.12.
12:00
Sjåførens alder:

MAGGIORE sine utleiesteder i Roma

Nedenfor finner du informasjon om MAGGIORE sine utleiesteder for leiebiler i Roma, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
13 utleiesteder

Informasjon om leierbiler fra MAGGIORE i Roma

 • Er det trygt å leie en bil hos MAGGIORE i Roma under COVID-19-pandemien?

  MAGGIORE ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Roma føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har MAGGIORE innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Roma. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos MAGGIORE i Roma i Januar?

  Ifølge fjorårets data kan du forvente deg at leieprisene hos MAGGIORE i Roma ligger på i gjennomsnitt 381 kr per dag i Januar. Dog er det ikke usannsynlig å finne priser helt nede i 156 kr per dag hos MAGGIORE i denne perioden i Roma. 2 668 kr er vanligvis gjennomsnittsprisen for leie av bil i én uke hos MAGGIORE i Januar når du er i Roma.

 • Har MAGGIORE et utleiested på Roma Fiumicino flyplass?

  Ja, MAGGIORE har 1 utleiested på Roma Fiumicino flyplass som som er å finne på følgende adresse: c/o multipiano B- A. Leonardo da Vinci.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos MAGGIORE når man er i Roma i Januar?

  Leiebiler av typen Mini er den mest populære å leie hos MAGGIORE i Roma i løpet av Januar. I gjennomsnitt koster leiebiler av typen Mini hos MAGGIORE 236 kr per dag, og den billigste prisen som er funnet lå på 196 kr per dag i Januar.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos MAGGIORE i Roma?

  For en gjennomsnittspris på 236 kr/dag, er Økonomi den billigste leibilen som tilbys hos MAGGIORE i Roma (37 % billigere enn den dyreste leiebilen hos MAGGIORE ). I løpet av det siste året har 13 % av momondo-brukere som valgte å leie en bil hos MAGGIORE under oppholdet sitt i Roma leid en Økonomi for å spare penger. Husk at MAGGIORE også tilbyr andre typer leiebiler, slik at du kan velge en leiebil som passer behovene dine.

 • Hvor mange bilutleiesteder har MAGGIORE i Roma?

  MAGGIORE drifter for øyebliket 13 utleiesteder i Roma. Det mest populære utleiestedet MAGGIORE har i Roma, befinner seg på Via di Portonaccio, 19. I løpet av de 12 siste månedene har 35 % av brukerne våre som har søkt etter leiebiler hos MAGGIORE i Roma valgt å leie bil hos utleiestedet med adressen Via di Portonaccio, 19 i løpet av det siste året.


Leiebiler fra MAGGIORE i andre byer i Italia

Finn tilbud på leiebiler hos MAGGIORE i andre populære byer i Italia, f.eks. Milano og Napoli