Leiebiler fra Dollar i Roma

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Dollar i Roma

Roma, Italia
31. okt. — 7. nov.
Samme leveringssted
Roma, Italia
sø. 31.10.
12:00
sø. 7.11.
12:00
Sjåførens alder:

Dollar sine utleiesteder i Roma

Nedenfor finner du informasjon om Dollar sine utleiesteder for leiebiler i Roma, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

7,3

Henting/levering

6,1

Valuta for pengene

7,5

Informasjon om leierbiler fra Dollar i Roma

 • Er det trygt å leie en bil hos Dollar i Roma under COVID-19-pandemien?

  Alle Dollar sine utleiesteder i Roma har innført ekstra tiltak for å sikre kundens sikkerhet under COVID-19. Ekstra helse- og sikkerhetstiltak inkluderer forbedrede renholdsmeltoder i leiebiler og resepsjonsområder, i tillegg til følgende retningslinjer:
  • Økt renhold av shuttlebusser

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Dollar i Roma i November?

  Den billigste prisen for en leiebil hos Dollar i Roma i November, ligger på 85 kr per dag. Du vil imidlertid se at de gjennomsnittlige prisene hos Dollar er mer opp mot 194 kr per dag i November, eller i gjennomsnitt 1 360 kr for en uke. Disse prisene er basert på priser fra sist November, så det kan være du klarer å finne enda bedre tilbud i år.

 • Har Dollar et utleiested på Roma Fiumicino flyplass?

  Ja. Dollar har 1 utleiested på Roma Fiumicino flyplass, og disse finner du på følgende adresser: L. Da Vinci Ap.

 • Tilbyr Dollar gratis avbestilling av leiebil i Roma?

  Det er gratis avbestillings av leiebil fra Dollar i Roma. Vær obs på at ved avbestilling i siste liten, kan det belastes et avbestillingsgebyr. Klikk her for å se listen over telefonnumre til de forskjellige avdelingene, dersom du ønsker mer informasjon om Dollar avbestillingsregler..

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Dollar når man er i Roma i November?

  Leiebiler av typen Medium er den mest populære å leie hos Dollar i Roma i løpet av November. I gjennomsnitt koster leiebiler av typen Medium hos Dollar 257 kr per dag, og den billigste prisen som er funnet lå på 195 kr per dag i November.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Dollar i Roma?

  Det å leie en Mini gir deg mye for pengene da dette er den billigste biltypen som tilbys hos Dollar i Roma. Leie av Mini hos Dollar koster i gjennomsnitt 93 kr/dag (8 % billigere enn sleskapets dyreste leiebil). I løpet av de siste 12 månedene har 22 % av brukerne våre valgt en Mini for åp spare penger på leiebilen sin når de er i Roma.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Dollar i Roma?

  Dollar eier 4 bilutleiesteder i Roma. Utleiestedet med adressen L. Da Vinci Ap i Roma er det mest populære blant brukerne våre. I løpet av de siste 12 månedene valgte 56 % av brukerne som leide bil hos Dollar i Roma å hente leiebilen sin ved utleiestedet på L. Da Vinci Ap.