Leiebiler fra Hertz i Roma

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Hertz i Roma

Roma, Italia
8. des. — 15. des.
Samme leveringssted
Roma, Italia
on. 8.12.
12:00
on. 15.12.
12:00
Sjåførens alder:

Hertz sine utleiesteder i Roma

Nedenfor finner du informasjon om Hertz sine utleiesteder for leiebiler i Roma, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
32 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,3

Komfort

6,3

Gjennomsnittlig

6,3

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,5

Informasjon om leierbiler fra Hertz i Roma

 • Er det trygt å leie en bil hos Hertz i Roma under COVID-19-pandemien?

  Alle Hertz sine utleiesteder i Roma har innført ekstra tiltak for å sikre kundens sikkerhet under COVID-19. Ekstra helse- og sikkerhetstiltak inkluderer forbedrede renholdsmeltoder i leiebiler og resepsjonsområder, i tillegg til følgende retningslinjer:
  • En «Gold Standard Clean»-forsegling som settes på alle utleiebiler etter rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Hertz i Roma i Januar?

  I Januar kan du forvente å måtte betale i gjennomsnitt 270 kr per dag for å leie en bil hos Hertz i Roma. Den billigste prisen brukerne våre fant for en leiebil i Roma hos Hertz, var 171 kr per dag. Hvis du trenger en leiebil for mer enn bare et par dager, vil en leiebil fra Hertz i Roma koste i gjennomsnitt 1 887 kr i Januar. Husk at disse tilbudene er basert på fjorårets priser, og det kan være du klarer å finne lignende priser avhengig av når du reserverer samt hvilken type bil du leier.

 • Har Hertz et utleiested på Roma Fiumicino flyplass?

  Det finnes 1 utleiested på Roma Fiumicino flyplass. Adressen til dette Hertz-utleiestedet, er L. Da Vinci Ap.

 • Tilbyr Hertz gratis avbestilling av leiebil i Roma?

  Ja, Hertz i Roma tilbys det gratis avbestilling av leiebil. Men, vi anbefaler at du slår på tråden til Hertz dersom du må avbestille i siste liten, da det kan utløse avbestillingsgebyr. En liste over Hertz telefonumre finnes her: here under siden for de forskjellige avdelingene.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Hertz når man er i Roma i Januar?

  Leiebiler av typen Medium er den mest populære å leie hos Hertz i Roma i løpet av Januar. I gjennomsnitt koster leiebiler av typen Medium hos Hertz 262 kr per dag, og den billigste prisen som er funnet lå på 178 kr per dag i Januar.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Hertz i Roma?

  Med en gjennomsnittpris på 205 kr per dag, er en leiebil av typen Standard hos Hertz i Roma det billigste leiebilalternativet. 10 % av brukerne våre som i løpet av de siste 12 månedene leide bil i Roma hos Hertz, valgte å bestille en Standard for å spare penger. 205 kr per dag for en Standard er også 23 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyre leiebilen Hertz tilbyr, så du kan garantert spare litt penger ved å velge den billigere leiebilen.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Hertz i Roma?

  Hertz eier 32 bilutleiesteder i Roma. Utleiestedet med adressen L. Da Vinci Ap i Roma er det mest populære blant brukerne våre. I løpet av de siste 12 månedene valgte 39 % av brukerne som leide bil hos Hertz i Roma å hente leiebilen sin ved utleiestedet på L. Da Vinci Ap.


Leiebiler fra Hertz i andre byer i Italia

Finn tilbud på leiebiler hos Hertz i andre populære byer i Italia, f.eks. Milano, Venezia og Napoli