Leiebiler i Lyngdal, Vest-Agder

Finn billige leiebiltilbud i Lyngdal, Vest-Agder

Lyngdal, Norge
2. jun. — 9. jun.
Samme leveringssted
Lyngdal, Norge
fr. 2.6.
12:00
fr. 9.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Lyngdal

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Lyngdal

Hvilket leiebilselskap er billigst i Lyngdal?

De billigste leiebilene i Lyngdal finner man som regel hos Hertz. Ved bestilling med Hertz, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 1 092 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Lyngdal er 1 092 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Lyngdal

Med en leiebil i Lyngdal har du en unik mulighet til å utforske alt det vakre Vest-Agder har å by på. Her finner du både Avis og Hertz, som er to velkjente bilutleieselskaper med et bredt utvalg av ulike biler, alt fra små og kompakte biler til større varebiler. Du velger selv om du vil betale for leiebilen din når du bestiller den eller når du henter den, og med i leieavtalen får du praktiske fordeler som gratis kansellering inntil 6 t i forveien, fair drivstoffvilkår og fri kjørelengde. Noen har også kollisjonsskadeforsikring og tyveriforsikring inkludert.

For å leie bil i Lyngdal må du ha hatt førerkort i minst ett år, og den nedre aldersgrensen er dermed 19 år. Likevel har mange av selskapene for bilutleie ekstra gebyrer og visse restriksjoner for yngre sjåfører under 25 år. Dette kan blant annet være begrensninger i hvilken type bil du kan leie, ekstra forsikringer eller høyere priser for billeie grunnet den ekstra risikoen det er å leie ut bil til en ung sjåfør. Noen selskaper har også en øvre aldersgrense på 75 år. Derfor er det viktig å undersøke de ulike vilkårene nøye før du signerer avtalen, slik at du har en god oversikt over hva som gjelder for deg.

Du finner både avgiftsfri og avgiftsbelagt parkering på kryss og tvers av Lyngdal. Her finner du gateparkeringsplasser i boligområdene, og parkeringsplasser ved de største institusjonene, ved togstasjoner og ved større bussholdeplasser.

Lyngdal er en særdeles koselig by som ligger helt sør i Vest-Agder. Området byr på gode bademuligheter og en idyllisk skjærgård, i tillegg til mange severdigheter for hele familien. Spesielt om sommeren er dette en populær feriedestinasjon for tilreisende, og Lyngdal kirke er en av de mest populære attraksjonene her. Dette er Norges nest største trekirke, som er vel verdt et besøk. Hvis du er historieinteressert bør du også dra innom Kongeparken som ligger rett ved kirken, og ta en tur til Klokkegården bygdetun hvis du vil se Norges minste posthus. Gå heller ikke glipp av leke- og badelandet Sørlandsbadet som ligger få kilometer utenfor sentrum, som er svært populært for hele familien. Med en leiebil i Lyngdal har du også fleksibiliteten og muligheten til å kunne reise rundt til andre nærliggende steder for å utforske vakre Vest-Agder, som Mandal, Farsund og Flekkefjord. Og det beste av alt – du kan reise akkurat når du vil, hvor du vil, uten å være avhengig av noen andre!


Tilbud på Lyngdal, Vest-Agder bilutleie

Finn leiebil i Lyngdal som passer for deg

Liten Leiebiler

448 kr - 1 492 kr

Alle biltyper

448 kr - 2 560 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Lyngdal, Norge er 611 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Lyngdal, Norge er i februar. Prisen er 27 % lavere enn resten av året med bare 448 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 30 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Lyngdal. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lyngdal kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Lyngdal

Alle større selskaper som leier ut biler i Lyngdal, Vest-Agder

Sixt

4 utleiesteder

Avis

2 utleiesteder

Hertz

2 utleiesteder

Sunnycars

2 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Lyngdal

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Lyngdal

Populære biltyper

Full-size, Passenger Van, Economy

Billigste leiebil

2 922 kr
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Lyngdal de siste 72 timene: Full-size, Passenger Van, Economy.
Den laveste prisen for en leiebil i Lyngdal er 2 922 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 2 922 kr/dag.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Lyngdal

Nedenfor er de mest populære hotellene i Lyngdal

Kjøre med en leiebil i Lyngdal - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Lyngdal, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Fartsgrensen i bysonen i Lyngdal er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Lyngdal ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Lyngdal, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvis du ser etter en leiebil i Lyngdal for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av mai, er det viktig at du vet at resten av Vest-Agder vanligvis har en temperatur på 10 °C, og en forventet nedbørsmengde på 79,3 mm.


Leiebiler på populære flyplasser nære Lyngdal

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Lyngdal

Start planleggingen av reisen til Lyngdal


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Lyngdal er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Lyngdal ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.