Leiebil Rimini - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Rimini? Start søket her

Rimini, Rimini, Italia
4. mar. — 11. mar.
Samme leveringssted
Rimini, Rimini, Italia
to. 4.3.
middag
to. 11.3.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Rimini

Alle større selskaper som leier ut biler i Rimini
Byråets vurdering: Bra 7.2

Poengsummen er basert på 4 vurderinger


Avstand fra Rimini til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Venezia Marco Polo flyplass

Leiebiler i Rimini

Vi har hatt 2 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Rimini så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Rimini for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Rimini har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Avis, Budget og Europcar. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Rimini. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Rimini?

Leiebiler i Rimini fra populære selskap som Avis, Budget og Firefly tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Rimini, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Rimini i mars?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Rimini i mars. Rimini har i gjennomsnitt 53 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 12 °C i mars. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Rimini vil koste deg i gjennomsnitt 1 462 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Rimini?

Fartsgrensen i Rimini er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Rimini er 90 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 130 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvordan er været i Rimini, Italia i februar?

Temperaturen i Rimini i februar ligger normalt på 5 °C, og forventet nedbørsmengde er 48 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i februar?

Været i Rimini i løpet av februar vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Rimini. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Rimini, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Et eksempel på en liten bil som er tilgjengelig for leie, er Volkswagen Golf.

Er været i Rimini representativt for resten av Emilia Romagna?

De som ønsker å leie bil i Rimini for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Emilia Romagna i løpet av februar vanligvis har temperaturer på 5 °C med en forventet nedbørsmengde på 46,5 mm.


Finn hotell og fly til Rimini

  • Få den siste informasjonen om Rimini flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Rimini
  • Start planlegging av din reise i dag

    Få en oversikt over populære hoteller i Rimini mest populære nabolag

    Finn hoteller i Rimini