Leiebiler fra Budget i Milano

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Budget i Milano

Milano, Milano, Italia
9. des. — 16. des.
Samme leveringssted
Milano, Milano, Italia
to. 9.12.
12:00
to. 16.12.
12:00
Sjåførens alder:

Budget sine utleiesteder i Milano

Nedenfor finner du informasjon om Budget sine utleiesteder for leiebiler i Milano, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
13 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,5

Komfort

6,5

Gjennomsnittlig

7,0

Henting/levering

7,0

Valuta for pengene

7,0

Informasjon om leierbiler fra Budget i Milano

 • Er det trygt å leie en bil hos Budget i Milano under COVID-19-pandemien?

  Budget har innført forbedrede renholdsmetoder på utleiestedene sine i Milano for å forhindre spredningen av COVID-19 til kunder og ansatte. Dette inkluderer desinfisering av biler innvendig (ratt og dashbord), utvendig (dørhåndtak og nøkkellenker) og andre hyppig berørte områder. Budget har også følgende ekstra retningslinjer for helse og sikkerhet:
  • Tilbyr engangshansker og håndsprit
  • Papirløse leieavtaler (tilgjengelig på de fleste utleiesteder)
  • Begrensning av antall passasjerer på shuttlebusser
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Budget i Milano i Januar?

  Den billigste prisen for en leiebil hos Budget i Milano i Januar, ligger på 141 kr per dag. Du vil imidlertid se at de gjennomsnittlige prisene hos Budget er mer opp mot 398 kr per dag i Januar, eller i gjennomsnitt 2 783 kr for en uke. Disse prisene er basert på priser fra sist Januar, så det kan være du klarer å finne enda bedre tilbud i år.

 • Har Budget et utleiested på Milano Linate flyplass?

  Budget har 1 utleiested på Milano Linate flyplass. Du finner Budget på følgende adresse(r): Milano Linate Aeroporto.

 • Tilbyr Budget gratis avbestilling av leiebil i Milano?

  Ja, Budget har gratis avbestilling av leiebil i Milano. Men vær oppmerksom på at det kan være avbestillingsgebyr ved avbestilling i siste liten. Dersom du har spørsmål om avbestillingsregler, ring Budget til en av deres Milano avdelinger. Klikk her for å se telefonnumrene under listen for avdelinger.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Budget når man er i Milano i Januar?

  Med en gjennomsnittspris på 320 kr/dag, er det å leie biler av typen Medium hos Budget i Milano i løpet av Januar det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos Budget i Milano for så lite som 141 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen Medium sist Januar.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Budget i Milano?

  Hvis du har lyst til å spare penger når du leier bil hos Budget, bør du vurdere å leie en Medium – den billigste leiebiltypen selskapet tilbyr i Milano. Leie av Medium hos Budget koster i gjennomsnitt 320 kr per dag, noe som er 34 % billigere enn den dyreste leiebilen deres. I løpet av det siste året har 93 % av brukerne våre valgt å leie en Medium hos Budget for å spare penger på reisen sin til Milano.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Budget i Milano?

  Budget har 13 utleiesteder i Milano. Utleiestedet deres på Milano Malpensa Apt Terminal 1 er det mest populære ifølge brukerdataene våre. I løpet av de siste 12 månedene har 49% av brukerne våre som så etter leiebil hos Budget i Milano valgt å leie bil via Budget sitt utleiested på Milano Malpensa Apt Terminal 1.


Leiebiler fra Budget i andre byer i Italia