Leiebiler fra Hertz i Milano

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Hertz i Milano

Milano, Milano, Italia
31. okt. — 7. nov.
Samme leveringssted
Milano, Milano, Italia
sø. 31.10.
12:00
sø. 7.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra Hertz i Milano i Lombardy

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

237 kr - 580 kr

Alle biltyper

241 kr - 552 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Hertz i Milano i Lombardy på, er i juni. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 237 kr per dag. 237 kr per dag er 38 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 385 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Hertz i Milano. Enda juni kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Hertz i Milano, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen Mellomstor hos Hertz, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Audi A3
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Hertz

596 kr/dag

14 nov.–18 nov.
Audi A3
Audi A3
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Hertz

649 kr/dag

11 nov.–19 nov.
Audi A3

Hertz sine utleiesteder i Milano

Nedenfor finner du informasjon om Hertz sine utleiesteder for leiebiler i Milano, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
21 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

6,8

Gjennomsnittlig

6,3

Henting/levering

6,1

Valuta for pengene

6,6

Informasjon om leierbiler fra Hertz i Milano

 • Er det trygt å leie en bil hos Hertz i Milano under COVID-19-pandemien?

  For å sikre at du føler deg komfortabel med å leie bil hos Hertz i Milano under COVID-19, har selskapet innført ekstra tiltak som forbedrede renholdsmetoder av kjøretøyene og resepsjonene sine. Hertz har også innført retningslinjene nedenfor som ekstra forebyggende tiltak for den tiden vi er i nå:
  • En «Gold Standard Clean»-forsegling som settes på alle utleiebiler etter rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Hertz i Milano i November?

  280 kr per dag (eller 1 963 kr per uke) er gjennomsnittsprisen for leie av bil hos Hertz i Milano i November ifølge fjorårets data. Den billigste prisen momondo-brukere fant i November for en leiebil hos Hertz, kostet 102 kr per dag. Husk at prisene varierer ut i fra hvilken type bil du leier hos Hertz på denne tiden av året, samt når du bestiller.

 • Har Hertz et utleiested på Milano Linate flyplass?

  Ja, Hertz har 1 utleiested på Milano Linate flyplass som som er å finne på følgende adresse: Linate Airport.

 • Tilbyr Hertz gratis avbestilling av leiebil i Milano?

  Hertz tilbyr gratis avbestilling av leiebil i Milano (det kan forekomme avbestillingsbegyr ved avbestilling i siste liten). Ring Hertz dersom du ønsker mer informasjon om avbestillingsreglene. Klikk her, så velg siden for avdelinger for å få opp listen med telefonnumre Hertz.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Hertz når man er i Milano i November?

  Med en gjennomsnittspris på 254 kr/dag, er det å leie biler av typen Kompakt hos Hertz i Milano i løpet av November det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos Hertz i Milano for så lite som 146 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen Kompakt sist November.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Hertz i Milano?

  Den billigste biltypen som Hertz tilbyr i Milano, er Økonomi som har en gjennomsnittspris pris på 145 kr per dag. 145 kr per dag er 37 % billigere enn den dyreste leiebilen som er tilgjengelig hos Hertz, så du ender opp med å spare litt penger ved å velge et mer prisgunstig alternativ. 14 % av momondo-brukere som leide en leiebil i Milano hos Hertz, valgte Økonomi på bakgrunn av pengene de kunne spare.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Hertz i Milano?

  Hertz eier 21 bilutleiesteder i Milano. Utleiestedet med adressen Malpensa 2000 Airport i Milano er det mest populære blant brukerne våre. I løpet av de siste 12 månedene valgte 44 % av brukerne som leide bil hos Hertz i Milano å hente leiebilen sin ved utleiestedet på Malpensa 2000 Airport.


Leiebiler fra Hertz i Lombardy

Lei en bil hos Hertz i en annen by i Lombardy

Leiebiler fra Hertz i andre byer i Italia

Finn tilbud på leiebiler hos Hertz i andre populære byer i Italia, f.eks. Roma, Venezia og Napoli