Leiebiler fra keddy by Europcar i Milano

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra keddy by Europcar i Milano

Milano, Milano, Italia
26. mai — 2. jun.
Samme leveringssted
Milano, Milano, Italia
to. 26.5.
12:00
to. 2.6.
12:00
Sjåførens alder:

keddy by Europcar sine utleiesteder i Milano

Nedenfor finner du informasjon om keddy by Europcar sine utleiesteder for leiebiler i Milano, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
10 utleiesteder

Informasjon om leierbiler fra keddy by Europcar i Milano

keddy by Europcar ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Milano føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har keddy by Europcar innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Milano. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

Ja. keddy by Europcar har 1 utleiested på Milano Linate flyplass, og disse finner du på følgende adresser: Linate Forlanini Apt.

Ifølge dataene våre er Minibuss den mest populære biltypen for brukerne våre som leier hos keddy by Europcar når de er på ferie i Milano i juni. Basert på prisene for billeie hos keddy by Europcar i juni i fjor, kan du forvente at gjennomsnittsprisen for leiebiler av typen Minibuss ligger på 1 030 kr/dag. Brukerne våre fant også priser fra så lite som 1 013 kr/dag sist juni, noe som betyr at det kan være mulig å finne lignende leiepriser i år på momondo.

keddy by Europcar har 10 utleiesteder i Milano. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen Milan Malpensa Airport (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 48 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos keddy by Europcar i Milano benyttet seg av utleiesedet med adressen Milan Malpensa Airport.


Leiebiler fra keddy by Europcar i andre byer i Italia