Leiebiler fra MAGGIORE i Milano

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra MAGGIORE i Milano

Milano, Milano, Italia
9. des. — 16. des.
Samme leveringssted
Milano, Milano, Italia
to. 9.12.
12:00
to. 16.12.
12:00
Sjåførens alder:

MAGGIORE sine utleiesteder i Milano

Nedenfor finner du informasjon om MAGGIORE sine utleiesteder for leiebiler i Milano, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
13 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0

Informasjon om leierbiler fra MAGGIORE i Milano

 • Er det trygt å leie en bil hos MAGGIORE i Milano under COVID-19-pandemien?

  MAGGIORE ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Milano føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har MAGGIORE innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Milano. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos MAGGIORE i Milano i Januar?

  240 kr per dag (eller 1 678 kr per uke) er gjennomsnittsprisen for leie av bil hos MAGGIORE i Milano i Januar ifølge fjorårets data. Den billigste prisen momondo-brukere fant i Januar for en leiebil hos MAGGIORE , kostet 135 kr per dag. Husk at prisene varierer ut i fra hvilken type bil du leier hos MAGGIORE på denne tiden av året, samt når du bestiller.

 • Har MAGGIORE et utleiested på Milano Linate flyplass?

  MAGGIORE har 1 utleiested på Milano Linate flyplass. Du finner MAGGIORE på følgende adresse(r): Milan Linate Airport.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos MAGGIORE når man er i Milano i Januar?

  Ifølge dataene våre er Medium den mest populære biltypen for brukerne våre som leier hos MAGGIORE når de er på ferie i Milano i Januar. Basert på prisene for billeie hos MAGGIORE i Januar i fjor, kan du forvente at gjennomsnittsprisen for leiebiler av typen Medium ligger på 526 kr/dag. Brukerne våre fant også priser fra så lite som 214 kr/dag sist Januar, noe som betyr at det kan være mulig å finne lignende leiepriser i år på momondo.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos MAGGIORE i Milano?

  Med en gjennomsnittpris på 174 kr per dag, er en leiebil av typen Mini hos MAGGIORE i Milano det billigste leiebilalternativet. 10 % av brukerne våre som i løpet av de siste 12 månedene leide bil i Milano hos MAGGIORE , valgte å bestille en Mini for å spare penger. 174 kr per dag for en Mini er også 25 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyre leiebilen MAGGIORE tilbyr, så du kan garantert spare litt penger ved å velge den billigere leiebilen.

 • Hvor mange bilutleiesteder har MAGGIORE i Milano?

  MAGGIORE har 13 utleiesteder i Milano. Utleiestedet deres på Milan Linate Airport er det mest populære ifølge brukerdataene våre. I løpet av de siste 12 månedene har 43% av brukerne våre som så etter leiebil hos MAGGIORE i Milano valgt å leie bil via MAGGIORE sitt utleiested på Milan Linate Airport.


Leiebiler fra MAGGIORE i andre byer i Italia

Finn tilbud på leiebiler hos MAGGIORE i andre populære byer i Italia, f.eks. Roma og Napoli