Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Dollar i Los Angeles

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Dollar i Los Angeles

Sjåførens alder: 26–65
ti. 30.7.
ti. 6.8.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? varsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Dollar i Los Angeles i California

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

332 kr - 915 kr

Alle biltyper

369 kr - 767 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos Dollar i Los Angeles i California på, er i juni. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 332 kr per dag. 332 kr per dag er 44 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 590 kr for en leiebil av type Liten hos Dollar i Los Angeles. Enda juni kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos Dollar i Los Angeles, er Desember den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i Desember på leiebiler av typen Liten hos Dollar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Dollar i Los Angeles i California på, er i November. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 366 kr per dag. 366 kr per dag er 34 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 551 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Dollar i Los Angeles. Enda November kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Dollar i Los Angeles, er mars den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i mars på leiebiler av typen Mellomstor hos Dollar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Dollar i Los Angeles i California på, er i mai. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 497 kr per dag. 497 kr per dag er 33 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 741 kr for en leiebil av type Stor hos Dollar i Los Angeles. Enda mai kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Dollar i Los Angeles, er Januar den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i Januar på leiebiler av typen Stor hos Dollar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Dollar i Los Angeles i California på, er i November. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 377 kr per dag. 377 kr per dag er 44 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 668 kr for en leiebil av type SUV hos Dollar i Los Angeles. Enda November kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Dollar i Los Angeles, er Januar den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i Januar på leiebiler av typen SUV hos Dollar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Kabriolet hos Dollar i Los Angeles i California på, er i Januar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 486 kr per dag. 486 kr per dag er 38 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 782 kr for en leiebil av type Kabriolet hos Dollar i Los Angeles. Enda Januar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Kabriolet hos Dollar i Los Angeles, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen Kabriolet hos Dollar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Renault Captur
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Dollar

380 kr/dag

9 aug.–30 aug.
Renault Captur
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Dollar

405 kr/dag

5 sep.–30 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Dollar

410 kr/dag

5 sep.–30 sep.
Chevrolet Sonic Sedan

Dollar sine utleiesteder i Los Angeles

Nedenfor finner du informasjon om Dollar sine utleiesteder for leiebiler i Los Angeles, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Dollar

4,9
Middelmådig
2 vurderinger7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,2

Komfort

5,9

Gjennomsnittlig

4,8

Hentes/Leveres

4,7

Value

5,4

Informasjon om leierbiler fra Dollar i Los Angeles

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Dollar i Los Angeles i august?

Ifølge fjorårets data kan du forvente deg at leieprisene hos Dollar i Los Angeles ligger på i gjennomsnitt 573 kr per dag i august. Dog er det ikke usannsynlig å finne priser helt nede i 403 kr per dag hos Dollar i denne perioden i Los Angeles. 4 012 kr er vanligvis gjennomsnittsprisen for leie av bil i én uke hos Dollar i august når du er i Los Angeles.

Har Dollar et utleiested på Los Angeles Intl flyplass?

Ja, Dollar har 1 utleiested på Los Angeles Intl flyplass som som er å finne på følgende adresse: 9000 Airport Boulevard.

Tilbyr Dollar gratis avbestilling av leiebil i Los Angeles?

Ja, Dollar har gratis avbestilling av leiebil i Los Angeles. Men vær oppmerksom på at det kan være avbestillingsgebyr ved avbestilling i siste liten. Dersom du har spørsmål om avbestillingsregler, ring Dollar til en av deres Los Angeles avdelinger. Klikk her for å se telefonnumrene under listen for avdelinger.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Dollar når man er i Los Angeles i august?

Brukerne våre som leier biler hos Dollar i Los Angeles i august, foretrekker leiebiler av typen Stor. Hvis du ønsker å reservere en av leiebilene deres av typen Stor i løpet av denne måneden, ligger prisene som regel på 591 kr/dag i gjennomsnitt, og 552 kr/dag når prisene deres ligger på sitt laveste. Husk at priser kan variere basert på hvor lang tid du bestiller i forveien, i tillegg til hvilken bilmodell du velger.

Hvor mange bilutleiesteder har Dollar i Los Angeles?

Dollar eier 7 bilutleiesteder i Los Angeles. Utleiestedet med adressen 9000 Airport Boulevard i Los Angeles er det mest populære blant brukerne våre. I løpet av de siste 12 månedene valgte 99 % av brukerne som leide bil hos Dollar i Los Angeles å hente leiebilen sin ved utleiestedet på 9000 Airport Boulevard.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Los Angeles fra biler sist?

Priser for Los Angeles fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Los Angeles fra biler?

Antall tilbydere fraLos Angeles biler er 209 fra og med juli 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Los Angeles?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Los Angeles. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Los Angeles?

Alle sjåfører må ha et gyldig førerkort når de leier en bil i Los Angeles. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Det er alltid lurt å sjekke med det enkelte utleiefirmaet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Los Angeles på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
ti. 30.7.
12:00
ti. 6.8.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Los Angeles