Leiebil Dubai, Forente Arabiske Emirater - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Dubai, Forente Arabiske Emirater? Start søket her

Dubai, Forente Arabiske Emirater
19. apr. — 26. apr.
Samme leveringssted
Dubai, Forente Arabiske Emirater
ma. 19.4.
middag
ma. 26.4.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Dubai

Alle større selskaper som leier ut biler i Dubai, Forente Arabiske Emirater
Byråets vurdering: Bra 7.3

Poengsummen er basert på 42 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.2

Poengsummen er basert på 89 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.0

Poengsummen er basert på 43 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.0

Poengsummen er basert på 39 vurderinger

Byråets vurdering: Ok 5.7

Poengsummen er basert på 58 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 9.8

Poengsummen er basert på 2 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.7

Poengsummen er basert på 21 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.2

Poengsummen er basert på 3 vurderinger


Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Attraksjoner i nærheten:

Dubai Marina29,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Dubai Marina87,2 km

Attraksjoner i nærheten:

Dubai Marina46,6 km

Informasjon om reisen din til Dubai

Hvor gammel må man være for å leie bil i Dubai?

Aldersgrense for bilutleie i Dubai varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette kan også gjelde for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er ikke lov å kjøre en leiebil du har leid i De forente arabiske emirater utenfor landegrensene. Du bør derfor kun dra på turer i områdene rundt Dubai når du er på bilferie her. De kjører på høyre side av veien, slik som i Norge. Det er påbudt med bilbelte og ulovlig å snakke i telefonen mens du kjører. Skal du det, må du ha installert ordentlig handsfree-utstyr. Promillegrensen er 0. Dersom man kjører respektløst, bruker uhøflige håndbevegelser eller lignende så kan man få bot. Det er sivilt politi som sørger for at bilregler overholdes. Det kan være kaotisk trafikk i Dubai, og mange kjører fort.

Parkering

Med leiebil i Dubai er det lurt å undersøke på forhånd om hotellet ditt har reservert parkering for sine gjester. Da slipper du å finne parkering om natten eller de dagene dere ikke vil bruke bilen. Dersom dere skal finne parkeringsplass rundt i Dubai kan man se etter gateparkering. Her kan man betale timespris og man betaler med mynter eller mobil. Det er ikke lov å parkere der det er svarte og gule kanter på fortauet. Det finnes også større parkeringsplasser og parkeringshus. Du kan for eksempel parkere i parkeringshuset Green Parking Dubai Opera, på parkeringsplassen Media City Parking eller på Car Parking Zabeel Park Karama.

Utfluktsmål i og rundt Dubai

Har du leiebil i Dubai er det mye spennende å se og gjøre. Dere kan begynne i sentrum, ved Burj Khalifa. Dette er en svært berømt skyskraper som man bare må se dersom man er i Dubai. Videre kan dere kjøre i 20 minutter til Wild Wadi Water Park. Dette badelandet er perfekt for å både ha det gøy og for å kjøle seg ned i varmen. Like ved ligger det svært høye og berømte hotellet Burj al Arab som også er verdt et besøk. Få med dere mer av byens kultur med et besøk ved Jumeira Grand Mosque. Denne moskeen er spesielt spennende for deg som liker flott arkitektur. Omtrent 20 minutter med bil langs med kysten kommer dere til Jumeirah Beach. Denne stranden er stor og har nydelig, hvit sand, samt fantastisk utsikt mot byens mange skyskrapere.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Dubai er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den. De fleste utleiere har mye informasjon om ulike forsikringer som du kan sette deg inn i på forhånd.

Kan man bruke det norske førerkortet i Dubai, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Dubai trenger du internasjonalt førerkort.

Hvor i Dubai kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Dubai. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Avstand fra Dubai, Forente Arabiske Emirater til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Dubai Intl flyplass

Leiebiler i Dubai

I april har vi kjørt 111 søk etter leiebiler i Dubai for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Dubai for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Dubai har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som National, Avis og Sixt. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Dubai. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Dubai, Forente Arabiske Emirater i mai?

For mai i Dubai er gjennomsnittpris fra disse søkene for leiebil en helg 458 kr - men noen brukere har funnet priser så lave som 456 kr. Brukere som søker etter leiebil for en uke i Dubai i mai så tilbud i gjennomsnitt på 185 kr - men tilbud så lave som 174 kr var tilgjengelig avhengig av datoer og bilvalg.

Hvilket leiebilselskap i Dubai har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Dubai er Avis med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 174 kr fra 10 utleiesteder i Dubai. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Avis i Dubai med en pris på 141 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Dubai, Forente Arabiske Emirater?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Dubai. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Dubai tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilken type leiebile er best å leie i Dubai i mai?

Med gjennomsnittstemperaturer på 32 °C og en nedsbørsmengde på 10 mm, er det beste leiebilalternativet for mai en kabriolet. Det å leie en kabriolet i Dubai er en spennende måte å se området på uten at du trenger å bekymre deg for ustabilt vær. Men det er uansett alltid en god idé å sjekke værmeldingen før du skal reise, slik at du kan eventuelt kan gjøre endringer i leiebilplanene dine hvis nødvendig. Å leie en Kabriolet i Dubai vil koste deg i gjennomsnitt 847 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Dubai har flest utleiesteder?

Dollar er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Dubai, Forente Arabiske Emirater. De har 12 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 577 kr i Dubai, Forente Arabiske Emirater.

Hva er fartsgrensen i Dubai, Forente Arabiske Emirater?

Fartsgrensen i Dubai er 5 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Dubai er 80 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 160 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvordan er været i Dubai, Forente Arabiske Emirater i april?

Temperaturen i Dubai i april ligger normalt på 26 °C, og forventet nedbørsmengde er 10 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Ettersom Dubai vanligvis opplever høye temperaturer i april med liten sjanse for regn, anbefaler momondo å leie en karbiolet som er perfekt for å nyte det gode været.

Er været i Dubai representativt for resten av Dubai-emiratet?

Reisende som skal kjøre fra Dubai på en biltur rundt omkring i Dubai-emiratet eller de omkringliggende områdene i løpet av april, kan forvente seg temperaturer på ca. 26 °C, og ca. 10 mm nedbør.


Leiebiler i andre byer i Forente Arabiske Emirater

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Sharjah, Abu Dhabi og Fujairah i Forente Arabiske Emirater

Leiebiler på flyplasser i Dubai

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Dubai

Finn hotell og fly til Dubai