Leiebil Dubai - Finn billig bilutleie i byen

Ser du etter billig leiebiltilbud ? Søk her!

fre.. 12.7.
12:00
lør.. 13.7.
12:00
Sammenlign med momondo |

Populære bilutleiefirmaer i Dubai

Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 24 timene
Leiebil (Økonomi) i Dubai sixt
Økonomi
2 voksne, 2 kolli
Leiebil (Kompakt) i Dubai sixt
Kompakt
4 voksne, 2 kolli
Leiebil (Medium) i Dubai alamo
Medium
5 voksne, 3 kolli
Leiebil (Standard) i Dubai sixt
Standard
5 voksne, 3 kolli
Leiebil (Stor) i Dubai europcar
Stor
5 voksne, 2 kolli
Leiebil (SUV) i Dubai europcar
Suv
5 voksne, 5 kolli

Populære leiebilselskaper

Trenger du tips om hvor du bør leie bil? Dette er topp-leverandørene
gorent Mest populære GO Rent A Car GO Rent A Car gir deg de billigste tilbudene på 7 steder rundt i byen
sunnycars De fleste steder Sunnycars Sunnycars gir deg modeller av høy kvalitet og luksusmodeller på et av de 22 stedene

Oversikt over leiebilselskaper i Dubai

Alle store leiebilselskaper
$self.agencySymbol
Enterprise
Fantastisk - 8,4 (57 641 vurderinger)
8 steder
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Fantastisk - 8,2 (98 vurderinger)
18 steder
$self.agencySymbol
National
Fantastisk - 8,2 (3 655 vurderinger)
8 steder
$self.agencySymbol
Avis
Bra - 7,6 (2 291 vurderinger)
10 steder
$self.agencySymbol
Europcar
Bra - 7,5 (380 vurderinger)
11 steder
$self.agencySymbol
Sixt
Bra - 7,5 (1 083 vurderinger)
3 steder
$self.agencySymbol
Hertz
Bra - 7,4 (3 852 vurderinger)
8 steder
$self.agencySymbol
Dollar
Bra - 7,3 (6 386 vurderinger)
11 steder

Flyplasser med leiebiler i Dubai

Finn en leiebil på en av disse flyplassene
BILER I
Dubai Al Maktoum Intl flyplass
DWC
BILER I
Dubai Intl flyplass
DXB

Leiebil i Dubai

Hvor gammel må man være for å leie bil i Dubai?

Aldersgrense for bilutleie i Dubai varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette kan også gjelde for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er ikke lov å kjøre en leiebil du har leid i De forente arabiske emirater utenfor landegrensene. Du bør derfor kun dra på turer i områdene rundt Dubai når du er på bilferie her. De kjører på høyre side av veien, slik som i Norge. Det er påbudt med bilbelte og ulovlig å snakke i telefonen mens du kjører. Skal du det, må du ha installert ordentlig handsfree-utstyr. Promillegrensen er 0. Dersom man kjører respektløst, bruker uhøflige håndbevegelser eller lignende så kan man få bot. Det er sivilt politi som sørger for at bilregler overholdes. Det kan være kaotisk trafikk i Dubai, og mange kjører fort.

Parkering

Med leiebil i Dubai er det lurt å undersøke på forhånd om hotellet ditt har reservert parkering for sine gjester. Da slipper du å finne parkering om natten eller de dagene dere ikke vil bruke bilen. Dersom dere skal finne parkeringsplass rundt i Dubai kan man se etter gateparkering. Her kan man betale timespris og man betaler med mynter eller mobil. Det er ikke lov å parkere der det er svarte og gule kanter på fortauet. Det finnes også større parkeringsplasser og parkeringshus. Du kan for eksempel parkere i parkeringshuset Green Parking Dubai Opera, på parkeringsplassen Media City Parking eller på Car Parking Zabeel Park Karama.

Utfluktsmål i og rundt Dubai

Har du leiebil i Dubai er det mye spennende å se og gjøre. Dere kan begynne i sentrum, ved Burj Khalifa. Dette er en svært berømt skyskraper som man bare må se dersom man er i Dubai. Videre kan dere kjøre i 20 minutter til Wild Wadi Water Park. Dette badelandet er perfekt for å både ha det gøy og for å kjøle seg ned i varmen. Like ved ligger det svært høye og berømte hotellet Burj al Arab som også er verdt et besøk. Få med dere mer av byens kultur med et besøk ved Jumeira Grand Mosque. Denne moskeen er spesielt spennende for deg som liker flott arkitektur. Omtrent 20 minutter med bil langs med kysten kommer dere til Jumeirah Beach. Denne stranden er stor og har nydelig, hvit sand, samt fantastisk utsikt mot byens mange skyskrapere.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Dubai er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den. De fleste utleiere har mye informasjon om ulike forsikringer som du kan sette deg inn i på forhånd.

Kan man bruke det norske førerkortet i Dubai, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Dubai trenger du internasjonalt førerkort.

Hvor i Dubai kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Dubai. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Start planlegging av din reise