Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Budget i Los Angeles

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Budget i Los Angeles

Sjåførens alder: 26–65
fr. 26.7.
fr. 2.8.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? varsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Budget i Los Angeles i California

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

403 kr - 816 kr

Alle biltyper

486 kr - 777 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Budget i Los Angeles i California på, er i mars. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 403 kr per dag. 403 kr per dag er 26 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 548 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Budget i Los Angeles. Enda mars kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Budget i Los Angeles, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen Mellomstor hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Budget i Los Angeles i California på, er i september. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 392 kr per dag. 392 kr per dag er 41 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 660 kr for en leiebil av type Stor hos Budget i Los Angeles. Enda september kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Budget i Los Angeles, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen Stor hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Budget i Los Angeles i California på, er i mai. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 393 kr per dag. 393 kr per dag er 32 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 575 kr for en leiebil av type SUV hos Budget i Los Angeles. Enda mai kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Budget i Los Angeles, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen SUV hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Kabriolet hos Budget i Los Angeles i California på, er i mai. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 508 kr per dag. 508 kr per dag er 33 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 756 kr for en leiebil av type Kabriolet hos Budget i Los Angeles. Enda mai kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Kabriolet hos Budget i Los Angeles, er april den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i april på leiebiler av typen Kabriolet hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Audi A3
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Budget

445 kr/dag

2 aug.–19 aug.
Audi A3
Audi A3
eller som ligner på Standard
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Budget

448 kr/dag

1 aug.–19 aug.
Audi A3
Audi A3
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Budget

451 kr/dag

13 aug.–23 aug.
Audi A3

Budget sine utleiesteder i Los Angeles

Nedenfor finner du informasjon om Budget sine utleiesteder for leiebiler i Los Angeles, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Budget

5,5
OK
1 vurdering13 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,4

Komfort

6,5

Gjennomsnittlig

5,5

Hentes/Leveres

5,5

Value

5,6

Informasjon om leierbiler fra Budget i Los Angeles

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Budget i Los Angeles i august?

I august kan du forvente å måtte betale i gjennomsnitt 574 kr per dag for å leie en bil hos Budget i Los Angeles. Den billigste prisen brukerne våre fant for en leiebil i Los Angeles hos Budget, var 345 kr per dag. Hvis du trenger en leiebil for mer enn bare et par dager, vil en leiebil fra Budget i Los Angeles koste i gjennomsnitt 4 020 kr i august. Husk at disse tilbudene er basert på fjorårets priser, og det kan være du klarer å finne lignende priser avhengig av når du reserverer samt hvilken type bil du leier.

Har Budget et utleiested på Los Angeles Intl flyplass?

Det finnes 1 utleiested på Los Angeles Intl flyplass. Adressen til dette Budget-utleiestedet, er 9775 Airport Boulevard.

Tilbyr Budget gratis avbestilling av leiebil i Los Angeles?

Budget tilbyr gratis avbestilling av leiebil i Los Angeles. Me, vær oppmerksom på at ved avbestilling i siste liten kan det belastes et avbestillingsgebyr. Vi anbefaler at du ringer Budget for mer informasjon. Los Angeles retningsnummer for Budget finner du her: here på siden for de forskjellige avdelingene.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Budget når man er i Los Angeles i august?

Du bør vurdere leiebiler av typen Medium hos Budget hvis du trenger en leiebil i Los Angeles i august. Når du leier biler av typen Medium i august, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 534 kr per dag, og helt nede i 345 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos Budget – kjøretøy av typen Medium er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

Hvilken type bil er billigst å leie hos Budget i Los Angeles?

Det å leie en Medium gir deg mye for pengene da dette er den billigste biltypen som tilbys hos Budget i Los Angeles. Leie av Medium hos Budget koster i gjennomsnitt 534 kr/dag (38 % billigere enn sleskapets dyreste leiebil). I løpet av de siste 12 månedene har 31 % av brukerne våre valgt en Medium for åp spare penger på leiebilen sin når de er i Los Angeles.

Hvor mange bilutleiesteder har Budget i Los Angeles?

Budget drifter for øyebliket 13 utleiesteder i Los Angeles. Det mest populære utleiestedet Budget har i Los Angeles, befinner seg på 9775 Airport Boulevard. I løpet av de 12 siste månedene har 83 % av brukerne våre som har søkt etter leiebiler hos Budget i Los Angeles valgt å leie bil hos utleiestedet med adressen 9775 Airport Boulevard i løpet av det siste året.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Los Angeles fra biler sist?

Priser for Los Angeles fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Los Angeles fra biler?

Antall tilbydere fraLos Angeles biler er 209 fra og med juli 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Los Angeles?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Los Angeles. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Los Angeles?

Alle sjåfører må ha et gyldig førerkort når de leier en bil i Los Angeles. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Det er alltid lurt å sjekke med det enkelte utleiefirmaet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Los Angeles på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fr. 26.7.
12:00
fr. 2.8.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Los Angeles