Leiebiler fra Enterprise i Los Angeles

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Enterprise i Los Angeles

Los Angeles, CA, USA
1. nov. — 8. nov.
Samme leveringssted
Los Angeles, CA, USA
ma. 1.11.
12:00
ma. 8.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra Enterprise i Los Angeles i California

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Stor Leiebiler

377 kr - 710 kr

Alle biltyper

218 kr - 710 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Enterprise i Los Angeles i California på, er i oktober. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 377 kr per dag. 377 kr per dag er 26 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 507 kr for en leiebil av type Stor hos Enterprise i Los Angeles. Enda oktober kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Enterprise i Los Angeles, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen Stor hos Enterprise, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Enterprise i Los Angeles i California på, er i september. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 354 kr per dag. 354 kr per dag er 25 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 475 kr for en leiebil av type SUV hos Enterprise i Los Angeles. Enda september kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Enterprise i Los Angeles, er Januar den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i Januar på leiebiler av typen SUV hos Enterprise, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Enterprise sine utleiesteder i Los Angeles

Nedenfor finner du informasjon om Enterprise sine utleiesteder for leiebiler i Los Angeles, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
32 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

7,4

Henting/levering

7,3

Valuta for pengene

7,4

Informasjon om leierbiler fra Enterprise i Los Angeles

 • Er det trygt å leie en bil hos Enterprise i Los Angeles under COVID-19-pandemien?

  Alle Enterprise sine utleiesteder i Los Angeles har innført ekstra tiltak for å sikre kundens sikkerhet under COVID-19. Ekstra helse- og sikkerhetstiltak inkluderer forbedrede renholdsmeltoder i leiebiler og resepsjonsområder, i tillegg til følgende retningslinjer:
  • Utleie i veikanten for å fremme fysisk avstand
  • Begrensning av antall passasjerer på shuttlebusser
  • Økt renhold av shuttlebusser
  • Løfte om komplett rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Enterprise i Los Angeles i November?

  Ifølge fjorårets data kan du forvente deg at leieprisene hos Enterprise i Los Angeles ligger på i gjennomsnitt 569 kr per dag i November. Dog er det ikke usannsynlig å finne priser helt nede i 396 kr per dag hos Enterprise i denne perioden i Los Angeles. 3 986 kr er vanligvis gjennomsnittsprisen for leie av bil i én uke hos Enterprise i November når du er i Los Angeles.

 • Har Enterprise et utleiested på Los Angeles flyplass?

  Det finnes 1 utleiested på Los Angeles flyplass. Adressen til dette Enterprise-utleiestedet, er 9020 Aviation Blvd.

 • Tilbyr Enterprise gratis avbestilling av leiebil i Los Angeles?

  Ja, Enterprise i Los Angeles tilbys det gratis avbestilling av leiebil. Men, vi anbefaler at du slår på tråden til Enterprise dersom du må avbestille i siste liten, da det kan utløse avbestillingsgebyr. En liste over Enterprise telefonumre finnes her: here under siden for de forskjellige avdelingene.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Enterprise når man er i Los Angeles i November?

  Du bør vurdere leiebiler av typen Stor hos Enterprise hvis du trenger en leiebil i Los Angeles i November. Når du leier biler av typen Stor i November, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 639 kr per dag, og helt nede i 446 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos Enterprise – kjøretøy av typen Stor er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Enterprise i Los Angeles?

  Med en gjennomsnittpris på 639 kr per dag, er en leiebil av typen Stor hos Enterprise i Los Angeles det billigste leiebilalternativet. 50 % av brukerne våre som i løpet av de siste 12 månedene leide bil i Los Angeles hos Enterprise, valgte å bestille en Stor for å spare penger. 639 kr per dag for en Stor er også 21 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyre leiebilen Enterprise tilbyr, så du kan garantert spare litt penger ved å velge den billigere leiebilen.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Enterprise i Los Angeles?

  Enterprise har 32 utleiesteder i Los Angeles. Utleiestedet deres på 1608 Hillhurst Ave. er det mest populære ifølge brukerdataene våre. I løpet av de siste 12 månedene har 15% av brukerne våre som så etter leiebil hos Enterprise i Los Angeles valgt å leie bil via Enterprise sitt utleiested på 1608 Hillhurst Ave..


Leiebiler fra Enterprise i andre byer i USA