Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles

Sjåførens alder: 26–65
to. 20.6.
to. 27.6.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles i California

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Stor Leiebiler

596 kr - 1 545 kr

Alle biltyper

596 kr - 1 198 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles i California på, er i mai. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 596 kr per dag. 596 kr per dag er 34 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 898 kr for en leiebil av type Stor hos Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles. Enda mai kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles, er mars den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i mars på leiebiler av typen Stor hos Enterprise Rent-A-Car, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles i California på, er i februar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 762 kr per dag. 762 kr per dag er 21 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 970 kr for en leiebil av type SUV hos Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles. Enda februar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles, er mars den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i mars på leiebiler av typen SUV hos Enterprise Rent-A-Car, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Audi A3
eller som ligner på Stor
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Enterprise Rent-A-Car

593 kr/dag

1 jul.–31 jul.
Audi A3
Acura TLX
eller som ligner på Premium
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Enterprise Rent-A-Car

621 kr/dag

1 jul.–31 jul.
Acura TLX

Enterprise Rent-A-Car sine utleiesteder i Los Angeles

Nedenfor finner du informasjon om Enterprise Rent-A-Car sine utleiesteder for leiebiler i Los Angeles, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Enterprise Rent-A-Car

32 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,6

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

7,2

Hentes/Leveres

7,2

Value

7,3

Informasjon om leierbiler fra Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles i juli?

Ifølge fjorårets data kan du forvente deg at leieprisene hos Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles ligger på i gjennomsnitt 932 kr per dag i juli. Dog er det ikke usannsynlig å finne priser helt nede i 712 kr per dag hos Enterprise Rent-A-Car i denne perioden i Los Angeles. 6 526 kr er vanligvis gjennomsnittsprisen for leie av bil i én uke hos Enterprise Rent-A-Car i juli når du er i Los Angeles.

Har Enterprise Rent-A-Car et utleiested på Los Angeles Intl flyplass?

Det finnes 1 utleiested på Los Angeles Intl flyplass. Adressen til dette Enterprise Rent-A-Car-utleiestedet, er 9020 Aviation Blvd.

Tilbyr Enterprise Rent-A-Car gratis avbestilling av leiebil i Los Angeles?

Ja, Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles tilbys det gratis avbestilling av leiebil. Men, vi anbefaler at du slår på tråden til Enterprise Rent-A-Car dersom du må avbestille i siste liten, da det kan utløse avbestillingsgebyr. En liste over Enterprise Rent-A-Car telefonumre finnes her: here under siden for de forskjellige avdelingene.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Enterprise Rent-A-Car når man er i Los Angeles i juli?

Du bør vurdere leiebiler av typen SUV hos Enterprise Rent-A-Car hvis du trenger en leiebil i Los Angeles i juli. Når du leier biler av typen SUV i juli, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 950 kr per dag, og helt nede i 880 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos Enterprise Rent-A-Car – kjøretøy av typen SUV er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

Hvilken type bil er billigst å leie hos Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles?

Med en gjennomsnittpris på 955 kr per dag, er en leiebil av typen Luksus hos Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles det billigste leiebilalternativet. 30 % av brukerne våre som i løpet av de siste 12 månedene leide bil i Los Angeles hos Enterprise Rent-A-Car, valgte å bestille en Luksus for å spare penger. 955 kr per dag for en Luksus er også 14 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyre leiebilen Enterprise Rent-A-Car tilbyr, så du kan garantert spare litt penger ved å velge den billigere leiebilen.

Hvor mange bilutleiesteder har Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles?

Enterprise Rent-A-Car har 32 utleiesteder i Los Angeles. Utleiestedet deres på 8734 Bellanca Ave er det mest populære ifølge brukerdataene våre. I løpet av de siste 12 månedene har 21% av brukerne våre som så etter leiebil hos Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles valgt å leie bil via Enterprise Rent-A-Car sitt utleiested på 8734 Bellanca Ave.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Los Angeles fra biler sist?

Priser for Los Angeles fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Los Angeles fra biler?

Antall tilbydere fraLos Angeles biler er 206 fra og med juni 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Los Angeles?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Los Angeles. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Los Angeles?

Alle sjåfører må ha et gyldig førerkort når de leier en bil i Los Angeles. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Det er alltid lurt å sjekke med det enkelte utleiefirmaet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Los Angeles på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
to. 20.6.
12:00
to. 27.6.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Los Angeles