Leiebiler fra Enterprise i London

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Enterprise i London

London, ENG, Storbritannia
8. des. — 15. des.
Samme leveringssted
London, ENG, Storbritannia
on. 8.12.
12:00
on. 15.12.
12:00
Sjåførens alder:

Enterprise sine utleiesteder i London

Nedenfor finner du informasjon om Enterprise sine utleiesteder for leiebiler i London, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
21 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,1

Gjennomsnittlig

9,1

Henting/levering

9,1

Valuta for pengene

8,8

Informasjon om leierbiler fra Enterprise i London

 • Er det trygt å leie en bil hos Enterprise i London under COVID-19-pandemien?

  Forbedrede renholdsmetoder som innvendig og utvendig desinfisering av alle Enterprise sine utleiekjøretøy er bare et par av sikkerhetstiltakene de har innført under COVID-19. For å sørge for at kunder og ansatte i London føler seg trygge, har Enterprise også innført ekstra retningslinjer:
  • Utleie i veikanten for å fremme fysisk avstand
  • Begrensning av antall passasjerer på shuttlebusser
  • Økt renhold av shuttlebusser
  • Løfte om komplett rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Enterprise i London i Januar?

  Leie av bil i London i Januar hos Enterprise, koster i gjennomsnitt 934 kr per dag. Brukerne våre har imidlertid funnet dagspriser helt nede i 295 kr per dag. Hvis du trenger å leie en bil hos Enterprise for 1 uke i London, kan du forvente deg ukespriser på ca. 6 538 kr i Januar. Disse prisene er basert på fjorårets leiebilpriser, men det er stor sannsynlighet for at du finner lignende tilbud på momondo.

 • Har Enterprise et utleiested på London Heathrow flyplass?

  Ja. Enterprise har 1 utleiested på London Heathrow flyplass, og disse finner du på følgende adresser: Northern Perimeter Road.

 • Tilbyr Enterprise gratis avbestilling av leiebil i London?

  Ja, Enterprise har gratis avbestilling av leiebil i London. Men vær oppmerksom på at det kan være avbestillingsgebyr ved avbestilling i siste liten. Dersom du har spørsmål om avbestillingsregler, ring Enterprise til en av deres London avdelinger. Klikk her for å se telefonnumrene under listen for avdelinger.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Enterprise når man er i London i Januar?

  Med en gjennomsnittspris på 356 kr/dag, er det å leie biler av typen Standard hos Enterprise i London i løpet av Januar det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos Enterprise i London for så lite som 295 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen Standard sist Januar.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Enterprise i London?

  Hvis du har lyst til å spare penger når du leier bil hos Enterprise, bør du vurdere å leie en Standard – den billigste leiebiltypen selskapet tilbyr i London. Leie av Standard hos Enterprise koster i gjennomsnitt 356 kr per dag, noe som er 15 % billigere enn den dyreste leiebilen deres. I løpet av det siste året har 17 % av brukerne våre valgt å leie en Standard hos Enterprise for å spare penger på reisen sin til London.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Enterprise i London?

  Enterprise har 21 utleiesteder i London. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen Upper Marsh (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 45 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos Enterprise i London benyttet seg av utleiesedet med adressen Upper Marsh.


Leiebiler fra Enterprise i England

Lei en bil hos Enterprise i andre byer i England, f.eks. Manchester, Liverpool og Newcastle upon Tyne

Leiebiler fra Enterprise i andre byer i Storbritannia