Leiebiler fra GREEN MOTION i London

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra GREEN MOTION i London

London, ENG, Storbritannia
1. nov. — 8. nov.
Samme leveringssted
London, ENG, Storbritannia
ma. 1.11.
12:00
ma. 8.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra GREEN MOTION i London i England

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

65 kr - 250 kr

Alle biltyper

68 kr - 402 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos GREEN MOTION i London i England på, er i juni. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 65 kr per dag. 65 kr per dag er 53 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 139 kr for en leiebil av type Liten hos GREEN MOTION i London. Enda juni kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos GREEN MOTION i London, er Desember den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i Desember på leiebiler av typen Liten hos GREEN MOTION , avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos GREEN MOTION i London i England på, er i juni. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 71 kr per dag. 71 kr per dag er 78 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 321 kr for en leiebil av type Mellomstor hos GREEN MOTION i London. Enda juni kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos GREEN MOTION i London, er November den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i November på leiebiler av typen Mellomstor hos GREEN MOTION , avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
GREEN MOTION

245 kr/dag

17 nov.–21 nov.
Toyota Corolla
Citroen C2
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2-3 dører
GREEN MOTION

252 kr/dag

16 nov.–20 nov.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
GREEN MOTION

260 kr/dag

16 nov.–20 nov.
Chevrolet Sonic Sedan

GREEN MOTION sine utleiesteder i London

Nedenfor finner du informasjon om GREEN MOTION sine utleiesteder for leiebiler i London, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,9

Komfort

6,3

Gjennomsnittlig

5,1

Henting/levering

4,8

Valuta for pengene

5,5

Informasjon om leierbiler fra GREEN MOTION i London

 • Er det trygt å leie en bil hos GREEN MOTION i London under COVID-19-pandemien?

  GREEN MOTION ønsker å sørge for at kunder og ansatte i London føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har GREEN MOTION innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i London. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos GREEN MOTION i London i November?

  Leie av bil i London hos GREEN MOTION i November koster i gjennomsnitt 131 kr per dag. Sist November fant imidlertid noen av brukerne våre priser helt nede i 30 kr per dag hos GREEN MOTION , så det kan være du klarer å finne lignende priser i år. Hvis du ønsker å leie en bil i London i én uke, ligger gjennomsnittsprisen på 915 kr for en leiebil fra GREEN MOTION .

 • Har GREEN MOTION et utleiested på London Heathrow flyplass?

  Ja, GREEN MOTION har 1 utleiested på London Heathrow flyplass som som er å finne på følgende adresse: Holiday Inn M4J4, 239 Sipson Road.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos GREEN MOTION når man er i London i November?

  Den mest populære bilen å leie hos GREEN MOTION i London i løpet av November, er leiebiler av typen Kompakt. Du kan forvente deg å måtte betale ca. 141 kr per dag for leiebiler av typen Kompakt i November, men noen av brukerne våre har funnet priser helt nede i 40 kr per dag.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos GREEN MOTION i London?

  For en gjennomsnittspris på 137 kr/dag, er Økonomi den billigste leibilen som tilbys hos GREEN MOTION i London (38 % billigere enn den dyreste leiebilen hos GREEN MOTION ). I løpet av det siste året har 11 % av momondo-brukere som valgte å leie en bil hos GREEN MOTION under oppholdet sitt i London leid en Økonomi for å spare penger. Husk at GREEN MOTION også tilbyr andre typer leiebiler, slik at du kan velge en leiebil som passer behovene dine.

 • Hvor mange bilutleiesteder har GREEN MOTION i London?

  GREEN MOTION eier 11 bilutleiesteder i London. Utleiestedet med adressen Holiday Inn M4J4, 239 Sipson Road i London er det mest populære blant brukerne våre. I løpet av de siste 12 månedene valgte 41 % av brukerne som leide bil hos GREEN MOTION i London å hente leiebilen sin ved utleiestedet på Holiday Inn M4J4, 239 Sipson Road.


Leiebiler fra GREEN MOTION i England

Lei en bil hos GREEN MOTION i andre byer i England, f.eks. Manchester og Liverpool