Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Avis i London

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Avis i London

Sjåførens alder: 26–65
fr. 28.6.
fr. 5.7.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Avis i London i England

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

245 kr - 1 148 kr

Alle biltyper

245 kr - 1 148 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos Avis i London i England på, er i Januar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 245 kr per dag. 245 kr per dag er 59 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 598 kr for en leiebil av type Liten hos Avis i London. Enda Januar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos Avis i London, er mars den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i mars på leiebiler av typen Liten hos Avis, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Avis i London i England på, er i februar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 221 kr per dag. 221 kr per dag er 60 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 548 kr for en leiebil av type SUV hos Avis i London. Enda februar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Avis i London, er oktober den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i oktober på leiebiler av typen SUV hos Avis, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Citroen C2
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2-3 dører
Avis

569 kr/dag

8 jul.–12 jul.
Citroen C2
Renault Captur
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Avis

630 kr/dag

8 jul.–12 jul.
Renault Captur
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Avis

693 kr/dag

8 jul.–12 jul.
Chevrolet Sonic Sedan

Avis sine utleiesteder i London

Nedenfor finner du informasjon om Avis sine utleiesteder for leiebiler i London, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Avis

11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

7,5

Hentes/Leveres

7,9

Value

6,9

Informasjon om leierbiler fra Avis i London

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Avis i London i juli?

Den billigste prisen for en leiebil hos Avis i London i juli, ligger på 430 kr per dag. Du vil imidlertid se at de gjennomsnittlige prisene hos Avis er mer opp mot 529 kr per dag i juli, eller i gjennomsnitt 3 704 kr for en uke. Disse prisene er basert på priser fra sist juli, så det kan være du klarer å finne enda bedre tilbud i år.

Har Avis et utleiested på London Heathrow flyplass?

Ja, Avis har 2 utleiesteder på London Heathrow flyplass som er å finne på følgende adresser: Central Heathrow Loc og Heathrow Apt T5 Bus Stop 25.

Tilbyr Avis gratis avbestilling av leiebil i London?

Avis tilbyr gratis avbestilling av leiebil i London (det kan forekomme avbestillingsbegyr ved avbestilling i siste liten). Ring Avis dersom du ønsker mer informasjon om avbestillingsreglene. Klikk her, så velg siden for avdelinger for å få opp listen med telefonnumre Avis.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Avis når man er i London i juli?

Den mest populære bilen å leie hos Avis i London i løpet av juli, er leiebiler av typen Kompakt. Du kan forvente deg å måtte betale ca. 603 kr per dag for leiebiler av typen Kompakt i juli, men noen av brukerne våre har funnet priser helt nede i 430 kr per dag.

Hvilken type bil er billigst å leie hos Avis i London?

Med en gjennomsnittpris på 603 kr per dag, er en leiebil av typen Kompakt hos Avis i London det billigste leiebilalternativet. 33 % av brukerne våre som i løpet av de siste 12 månedene leide bil i London hos Avis, valgte å bestille en Kompakt for å spare penger. 603 kr per dag for en Kompakt er også 22 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyre leiebilen Avis tilbyr, så du kan garantert spare litt penger ved å velge den billigere leiebilen.

Hvor mange bilutleiesteder har Avis i London?

Avis eier 11 bilutleiesteder i London. Utleiestedet med adressen Central Heathrow Loc i London er det mest populære blant brukerne våre. I løpet av de siste 12 månedene valgte 43 % av brukerne som leide bil hos Avis i London å hente leiebilen sin ved utleiestedet på Central Heathrow Loc.

Når oppdaterte momondo sist prisene for London fra biler sist?

Priser for London fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for London fra biler?

Fra og med juni 2024, er det 360 tilbydere å velge mellom fra London biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i London?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert London. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i London?

Når du leier en bil i London, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til London på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fr. 28.6.
12:00
fr. 5.7.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i London

Populære leiebiltyper i London