Leiebiler fra Hertz i London

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Hertz i London

London, ENG, Storbritannia
8. des. — 15. des.
Samme leveringssted
London, ENG, Storbritannia
on. 8.12.
12:00
on. 15.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra Hertz i London i England

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

213 kr - 578 kr

Alle biltyper

418 kr - 678 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos Hertz i London i England på, er i oktober. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 213 kr per dag. 213 kr per dag er 47 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 405 kr for en leiebil av type Liten hos Hertz i London. Enda oktober kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos Hertz i London, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen Liten hos Hertz, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Hertz sine utleiesteder i London

Nedenfor finner du informasjon om Hertz sine utleiesteder for leiebiler i London, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
14 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,6

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

6,5

Henting/levering

6,4

Valuta for pengene

6,4

Informasjon om leierbiler fra Hertz i London

 • Er det trygt å leie en bil hos Hertz i London under COVID-19-pandemien?

  For å sikre at du føler deg komfortabel med å leie bil hos Hertz i London under COVID-19, har selskapet innført ekstra tiltak som forbedrede renholdsmetoder av kjøretøyene og resepsjonene sine. Hertz har også innført retningslinjene nedenfor som ekstra forebyggende tiltak for den tiden vi er i nå:
  • En «Gold Standard Clean»-forsegling som settes på alle utleiebiler etter rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Hertz i London i Januar?

  373 kr per dag (eller 2 609 kr per uke) er gjennomsnittsprisen for leie av bil hos Hertz i London i Januar ifølge fjorårets data. Den billigste prisen momondo-brukere fant i Januar for en leiebil hos Hertz, kostet 208 kr per dag. Husk at prisene varierer ut i fra hvilken type bil du leier hos Hertz på denne tiden av året, samt når du bestiller.

 • Har Hertz et utleiested på London Heathrow flyplass?

  Ja. Hertz har 2 utleiesteder på London Heathrow flyplass, og disse finner du på følgende adresser: Northern Perimeter Rd (west) og Hilton Hotel Terminal 4.

 • Tilbyr Hertz gratis avbestilling av leiebil i London?

  Hertz tilbyr gratis avbestilling av leiebil i London (det kan forekomme avbestillingsbegyr ved avbestilling i siste liten). Ring Hertz dersom du ønsker mer informasjon om avbestillingsreglene. Klikk her, så velg siden for avdelinger for å få opp listen med telefonnumre Hertz.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Hertz når man er i London i Januar?

  Med en gjennomsnittspris på 409 kr/dag, er det å leie biler av typen Økonomi hos Hertz i London i løpet av Januar det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos Hertz i London for så lite som 264 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen Økonomi sist Januar.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Hertz i London?

  For en gjennomsnittspris på 426 kr/dag, er Mini den billigste leibilen som tilbys hos Hertz i London (32 % billigere enn den dyreste leiebilen hos Hertz). I løpet av det siste året har 33 % av momondo-brukere som valgte å leie en bil hos Hertz under oppholdet sitt i London leid en Mini for å spare penger. Husk at Hertz også tilbyr andre typer leiebiler, slik at du kan velge en leiebil som passer behovene dine.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Hertz i London?

  Hertz eier 15 bilutleiesteder i London. Utleiestedet med adressen Northern Perimeter Rd (west) i London er det mest populære blant brukerne våre. I løpet av de siste 12 månedene valgte 36 % av brukerne som leide bil hos Hertz i London å hente leiebilen sin ved utleiestedet på Northern Perimeter Rd (west).


Leiebiler fra Hertz i England

Lei en bil hos Hertz i andre byer i England, f.eks. Newcastle upon Tyne, Birmingham og Bristol