Leiebiler i Finnsnes, Troms

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Finnsnes, Troms? Start søket her!

Finnsnes, Norge
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Finnsnes, Norge
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Finnsnes

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Finnsnes

Hvilket leiebilselskap er billigst i Finnsnes?

De billigste leiebilene i Finnsnes finner man som regel hos Hertz. Ved bestilling med Hertz, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 682 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Finnsnes er 682 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Finnsnes

Området rundt Finnsnes er slående vakkert, samtidig som det kan være snakk om store avstander mellom attraksjoner, byer og naturområder. Enten du vil opp fjelltoppen Beitind eller utforske fiskelandsbyen Husøy, kan det være veldig praktisk å leie en bil i Finnsnes. I tillegg kommer du deg enkelt til og fra Bardufoss lufthavn om du velger å hente bilen når du lander med flyet. Det finnes mange selskaper å velge mellom, blant annet Avis Bilutleie, Budget, Sixt og Hertz. Det koster fra 700 NOK og opp for å leie en liten, men billig bil. Tilbudet pleier ofte å inkludere kollisjonsskadeforsikring og fri kilometer, men dette kan du sjekke opp i når du bestiller på nett. Du får ofte rimelige priser og andre fordeler ved å forhåndsbestille leiebil online. Du kan samtidig spesifisere om du vil ha diesel- eller elbil, hvor mange dører du ønsker og om bilen skal ha manuell eller automatgir.

Det finnes endel regelverk for hvor gammel du må være for å kunne benytte deg av tjenester som billeie i Norge. Det er vanlig at selskapene krever at du er 19 år og har hatt et gyldig førerkort i minst 12 måneder for at du skal få lov til å leie en bil av dem. Du bør imidlertid være obs på at ekstra gebyrer kan påløpe om du er under 25 år gammel.

Det finnes både parkeringshus og parkeringsplasser i Finnsnes, blant annet Domus parkeringshus, Ringveien 2 Parking og Skolegata 2 Parking. Du bør sjekke grundig opp i eventuelle parkeringsgebyrer. Det er mulig å finne parkering med ladepunkt for elbiler, for eksempel i Skolegata og Ringveien. Finnsnes sentrum er kompakt nok til at du kan ta deg rundt uten bil, og en rimelig løsning kan derfor være å la bilen stå på hotellet når du skal ut og spise eller handle i byen.

Finnsnes er omringet av vakker natur og friluftseventyr. Det anbefales å leie bil en dag eller flere for å utforske området, for eksempel Senjaregionen. Finnsnes blir ofte kalt for «inngangsporten til Senja», og beliggenheten er perfekt for deg som vil ha tilgang til både byliv og villmark. En kjøretur langs den nasjonale turistveien i Senja er å anbefale om du skal leie en bil i Finnsnes. Ikke bare er synet av fjell og fjord imponerende, men du kan besøke populære severdigheter som Bergsbotn, Husøy, Tungeneset og Ersfjordstranda. Veien kan være ganske svingete og tidvis veldig smal, men det er så absolutt verdt den flotte utsikten ut bilvinduet. Du kan også la bilen få ta seg en pause og fortsette sightseeingen på hesteryggen, i kajakk eller båt. Området er et eldorado for friluftselskere, og det finnes turer og arrangement som passer for både store og små, unge og eldre.


Tilbud på Finnsnes, Troms bilutleie

Finn leiebil i Finnsnes som passer for deg

Liten Leiebiler

681 kr - 1 866 kr

Alle biltyper

681 kr - 1 582 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Finnsnes, Norge er 684 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Finnsnes, Norge er i april. Prisen er 1 % lavere enn resten av året med bare 681 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 11 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Finnsnes. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Finnsnes kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Finnsnes

Alle større selskaper som leier ut biler i Finnsnes, Troms

Sixt

1 utleiested

Avis

3 utleiesteder

Hertz

3 utleiesteder

Budget

2 utleiesteder

keddy by Europcar

1 utleiested

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Finnsnes

Nedenfor er de mest populære hotellene i Finnsnes

Kjøre med en leiebil i Finnsnes - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Finnsnes, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Fartsgrensen i Finnsnes er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Finnsnes er 90 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

I juni har Finnsnes vanligvis en nedbørsmengde på 50 mm og en gjennomsnittstemperatur på 10 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Finnsnes ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.


Leiebiler på populære flyplasser nære Finnsnes

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Finnsnes

Start planleggingen av reisen til Finnsnes


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Finnsnes fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Finnsnes, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.