Leiebil Finnsnes, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Finnsnes, Norge? Start søket her

Finnsnes, Norge
11. mar. — 18. mar.
Samme leveringssted
Finnsnes, Norge
to. 11.3.
middag
to. 18.3.
middag

Informasjon om reisen din til Finnsnes

Området rundt Finnsnes er slående vakkert, samtidig som det kan være snakk om store avstander mellom attraksjoner, byer og naturområder. Enten du vil opp fjelltoppen Beitind eller utforske fiskelandsbyen Husøy, kan det være veldig praktisk å leie en bil i Finnsnes. I tillegg kommer du deg enkelt til og fra Bardufoss lufthavn om du velger å hente bilen når du lander med flyet. Det finnes mange selskaper å velge mellom, blant annet Avis Bilutleie, Budget, Sixt og Hertz. Det koster fra 700 NOK og opp for å leie en liten, men billig bil. Tilbudet pleier ofte å inkludere kollisjonsskadeforsikring og fri kilometer, men dette kan du sjekke opp i når du bestiller på nett. Du får ofte rimelige priser og andre fordeler ved å forhåndsbestille leiebil online. Du kan samtidig spesifisere om du vil ha diesel- eller elbil, hvor mange dører du ønsker og om bilen skal ha manuell eller automatgir.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Finnsnes?

Det finnes endel regelverk for hvor gammel du må være for å kunne benytte deg av tjenester som billeie i Norge. Det er vanlig at selskapene krever at du er 19 år og har hatt et gyldig førerkort i minst 12 måneder for at du skal få lov til å leie en bil av dem. Du bør imidlertid være obs på at ekstra gebyrer kan påløpe om du er under 25 år gammel.

Parkering

Det finnes både parkeringshus og parkeringsplasser i Finnsnes, blant annet Domus parkeringshus, Ringveien 2 Parking og Skolegata 2 Parking. Du bør sjekke grundig opp i eventuelle parkeringsgebyrer. Det er mulig å finne parkering med ladepunkt for elbiler, for eksempel i Skolegata og Ringveien. Finnsnes sentrum er kompakt nok til at du kan ta deg rundt uten bil, og en rimelig løsning kan derfor være å la bilen stå på hotellet når du skal ut og spise eller handle i byen.

Utfluktsmål i og rundt Finnsnes

Finnsnes er omringet av vakker natur og friluftseventyr. Det anbefales å leie bil en dag eller flere for å utforske området, for eksempel Senjaregionen. Finnsnes blir ofte kalt for «inngangsporten til Senja», og beliggenheten er perfekt for deg som vil ha tilgang til både byliv og villmark. En kjøretur langs den nasjonale turistveien i Senja er å anbefale om du skal leie en bil i Finnsnes. Ikke bare er synet av fjell og fjord imponerende, men du kan besøke populære severdigheter som Bergsbotn, Husøy, Tungeneset og Ersfjordstranda. Veien kan være ganske svingete og tidvis veldig smal, men det er så absolutt verdt den flotte utsikten ut bilvinduet. Du kan også la bilen få ta seg en pause og fortsette sightseeingen på hesteryggen, i kajakk eller båt. Området er et eldorado for friluftselskere, og det finnes turer og arrangement som passer for både store og små, unge og eldre.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det hender at ansvarsforsikring, selvrisikoforsikring og tyveriforsikring er inkludert i prisen når du skal leie bil i Finnsnes. Hvis ikke, anbefales det å tegne dem utenom. Selvrisikoforsikring gjør at ditt økonomiske ansvar blir betydelig redusert, og du betaler eventuelt bare en egenandel ved kollisjoner. Enkelte velger å tegne ekstra forsikringer som blant annet fjerner egenandelen. Du bør sjekke hvor høy den er før du vurderer om du trenger den eller ikke. Noen ganger kan du ende opp med å bli dobbeltforsikret, og du bør sjekke hva reiseforsikringen din inkluderer før du bestemmer deg for ekstra leiebilforsikringer.

Hvor i Finnsnes kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere leiebilen ved flyplassen du lander på, i Finnsnes sentrum eller i nærliggende byer. Det er fullt mulig å levere den tilbake et annet sted. Hvis du for eksempel lander på Bardufoss lufthavn og henter bilen der, men reiser hjem en annen vei, kan du levere bilen tilbake ved bilutleieselskapets nærmeste kontor. (Informasjon kontrollert: 22/05/2019).


Avstand fra Finnsnes, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Tromso/Langnes flyplass

Leiebiler i Finnsnes

Vi har hatt 4 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Finnsnes så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Finnsnes for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Finnsnes har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Avis, Sixt og Hertz. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Finnsnes. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Finnsnes, Norge?

Alle leiebilselskapene i Finnsnes har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Finnsnes inkluderer Avis, Sixt og Hertz, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hva er fartsgrensen i Finnsnes, Norge?

Fartsgrensen i Finnsnes er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Finnsnes er 90 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvordan er været i Finnsnes, Norge i mars?

I mars har Finnsnes vanligvis en nedbørsmengde på 70 mm og en gjennomsnittstemperatur på −2 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Finnsnes ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

For måneder som mars kan det være best å leie en SUV med firehjulstrekk for oppholdet i Finnsnes. Det er vanligvis minusgrader på denne tiden av året, og det er høyere sjanse for snø og is.

Er været i Finnsnes representativt for resten av Troms?

Hvis du ser etter en leiebil i Finnsnes for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av mars, er det viktig at du vet at resten av Troms vanligvis har en temperatur på −3 °C, og en forventet nedbørsmengde på 59,7 mm.


Finn hotell og fly til Finnsnes

  • Få den siste informasjonen om Finnsnes flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Finnsnes
  • Start planlegging av din reise i dag

    Få en oversikt over populære hoteller i Finnsnes mest populære nabolag

    Finn hoteller i Finnsnes