Leiebiler i Fauske, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Fauske, Norge? Start søket her

Fauske, Norge
23. sep. — 30. sep.
Samme leveringssted
Fauske, Norge
to. 23.9.
12:00
to. 30.9.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Fauske

Alle større selskaper som leier ut biler i Fauske, Norge
1 utleiested
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0
4 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested

Informasjon om reisen din til Fauske

Det kan være særdeles praktisk å bestille en leiebil i Fauske, særlig når du skal utforske det store området i ville, vakre Nordland. Nærmeste flyplass ligger bare en liten time unna i Bodø. Det kan være store avstander mellom attraksjoner, og du får full frihet når du disponerer egen bil. Det koster ca. 1300 NOK å leie bil en dag i Fauske, og prisen øker om du ønsker et større kjøretøy. Det anbefales å søke etter gode tilbud på billige leiebiler i Fauske på nett. Du finner enkelt frem til fordeler som fri kilometer, rimelige drivstoffvillkår og forsikringer inkludert i prisen. Du kan for eksempel benytte deg av bilutleiere som Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt. Det er mulig å filtrere søket etter ønskede egenskaper som elbil, automatgir og klimaanlegg.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Fauske?

De samme reglene gjelder for å leie bil i Fauske som Norge forøvrig. Detaljene kan variere mellom de ulike bilutleierne, men det stilles som regel krav om at du har hatt førerkort i minst 12 måneder. Det finnes også andre regler for deg som er en ung sjåfør mellom 19-25 år. Det kan være at du ikke får leie de største bilene, og det kan også hende at du ikke får lov til å kjøpe superforsikring. Alderen din blir som regel automatisk registrert når du bestiller, men det lønner seg allikevel å være litt påpasselig. Les grundig gjennom kontrakten for billeie før du inngår avtalen og se etter ekstra gebyrer for unge sjåfører.

Parkering

Leiebilen kan være god å ha om du bor på et overnattingssted utenfor sentrum og ønsker å kjøre inn til byen. Det pleier som regel ikke være vanskelig å finne et ledig sted å stå. Det finnes bare en sone i Fauske sentrum, og det koster ca. 20 NOK per time. Du velger selv om du vil betale med mobilen eller på parkeringsautomater. Det finnes flere steder du kan parkere, både med og uten tidsbegrensning. Du har for eksempel bare lov til å stå en time i Storgaten. Skulle du trenge langtidsparkering, kan du parkere bilen utenfor samfunnshuset eller ved NAV. Andre steder å parkere inkluderer Sjøgata og Torggata.

Utfluktsmål i og rundt Fauske

Fauske er et ideelt utgangspunkt for å dra på utflukter i Nordland. En leiebil er nesten helt uunnværlig, særlig hvis du vil ha full frihet til å reise rundt som du selv måtte ønske. Fauske er et knutepunkt for Indre Salten, og du kommer deg enkelt videre til andre steder i Nord. Noen av de mest populære opplevelsene inkluderer Klungset leir fra andre verdenskrig og spasertur langs strandpromenaden. Du kommer deg enkelt videre til severdigheter utenfor sentrum når du disponerer egen bil. Du kan for eksempel dra på topptur til Kvalhornet, jakte på nordlyset, ta deg en svømmetur i Nordvika om sommeren eller besøke det gamle gruvesamfunnet på i Sulitjelma.

Hvilke forsikringer trenger man?

De mest nødvendige forsikringene pleier å være inkludert i prisen når du skal leie bil i Fauske og resten av Norge. Det gjelder spesielt ansvarsforsikring, selvrisikoforsikring og tyveriforsikring. Ansvarsforsikringen dekker skader på andres eiendeler, mens selvrisikoforsikringen dekker skader på leiebilen. Du må som regel betale egenandel. Tyveriforsikringen sørger også for at du kun betaler egenandel om bilen blir stjålet. Det anbefales å sjekke hvor høy egenandelen egentlig er før du inngår avtalen. Det er mulig å kjøpe ekstra forsikringer som dekker egenandelen skulle du ønske det. Du bør imidlertid vurdere hvorvidt det er verdt det for deg.

Hvor i Fauske kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere leiebilen i Fauske sentrum på nærmeste utleiestasjon. Du kan også hente den på Bodø lufthavn om du ankommer med fly. Du trenger ikke å levere den tilbake på samme plass. Det er mulig å spesifisere ønskede hente- og leveringssteder under bestilling. Det anbefales hente og levere bilen under åpningstidene om du har mulighet til det. Ikke bare kan det påløpe ekstra kostnader om du leverer bilen tilbake etter stengetid, men du har heller ikke mulighet til å se over bilen for skader sammen med bilutleieren. (Informasjon kontrollert: 23/05/2019).


Avstand fra Fauske, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Bodø flyplass

Leiebiler i Fauske

Hva er fartsgrensen i Fauske, Norge?

Når du bestiller en leiebil i Fauske, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Fauske er henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Fauske du befinner deg.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Været i Fauske i løpet av september vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Fauske.

Er været i Fauske representativt for resten av Nordland?

Hvis du ser etter en leiebil i Fauske for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av september, er det viktig at du vet at resten av Nordland vanligvis har en temperatur på 8 °C, og en forventet nedbørsmengde på 115 mm.


Leiebiler på flyplasser i Fauske

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Fauske

Utforsk flere leiebiler i Nordland

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Bodø, Brønnøysund og Evenes i Nordland

Start planleggingen av reisen til Fauske