Leiebiler i Manila, Metro-Manila

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Manila, Metro-Manila? Start søket her!

Manila, Metro-Manila, Filipinene
6. okt. — 13. okt.
Samme leveringssted
Manila, Metro-Manila, Filipinene
fr. 6.10.
12:00
fr. 13.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Manila

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Manila

Hvilket leiebilselskap er billigst i Manila?

De billigste leiebilene i Manila finner man som regel hos Right Cars. Ved bestilling med Right Cars, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 365 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Manila er 365 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Manila har flest utleiesteder?

Viajero Rent A Car has the most locations of any rental car company in Manila, with 6 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Manila?

Til en gjennomsnittspris på 590 kr/dag (og kun 197 kr/dag), er leiebiler av typen Toyota Yaris Sedan/Vios i Manila den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Toyota Innova i Manila for i gjennomsnitt 906 kr/dag (601 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Viktig informasjon om leiebiler i Manila

Det er mer enn fire utleiesteder i Manila, så du bør være i stand til å finne en luksusleiebil hvis det er din preferanse. Det er rikelig med parkering tilgjengelig over hele byen, så det er lett å finne en parkeringsplass i nærheten av reisemålet ditt. En billig leiebil i Manila vil tillate deg å se alle de viktigste attraksjonene, inkludert San Agustin Museum, Manila Ocean Park, og Fort Santiago. Mange ting skjer alltid i denne livlige byen, og å ha leiebil i Manila vil gi deg friheten til å lage din egen timeplan og se stedene som passer deg best. Trafikken kan være litt skremmende, på grunn av konstant overbelastning, dårlig merkede gater, og mangel på adekvate trafikkskilt. Kjøring gjøres på høyre side av veien som i de fleste europeiske land. Det er sannsynlig flere fotgjengere, sykler og scootere i gatene enn du er vant til, så hold fartsgrensen og forvent det uventede.

Er det verdt det å leie bil mens du besøker Manila?

Trafikken i byens sentrumsområde er vanligvis overbelastet natt og dag, men du kan parkere og komme deg rundt med metro, tog eller buss hvis du foretrekker å ikke kjøre i sentrum. Hvis du bruker alternativene for offentlig transport, må du være oppmerksom på at det ofte er forsinkelser på grunn av lang ventetid og trafikkproblemer. Det er parkeringsplasser i hele byen, hvorav mange er betalt, men det er også gratis parkeringsplasser. Folk som ikke er vant til å kjøre i Manila kan synes det er utfordrende på grunn av overbelastning, men også grunnet dårlig merkede gater og veier, noe som kan gjøre ting forvirrende hvis du ikke er kjent i byen. Selv om du planlegger å gå eller bruke offentlig transport i byens sentrum, vil bilutleie i Manila komme godt med hvis du ønsker å utforske de omkringliggende områdene og komme deg bort fra alt som skjer i byen. Du kan få billig bilutleie i Manila og deretter utforske nærliggende steder som Pandin Lake, People's Park in the Sky, og Masasa Beach, som er alle nærliggende destinasjoner hvor du kan slappe av.

Hvilke forskjellige kjørelover bør jeg huske på mens jeg kjører i Manila?

Mange av kjørelovene i Manila ligner på de i de fleste andre land, men det er noen unike ting du bør være klar over før du kjører leiebil i Manila. Det som raskt vil bli åpenbart er det faktum at mange sjåfører ignorerer reglene helt, tilsynelatende uten konsekvenser. De fleste av lovene er laget med sikkerhet i tankene, så selv om du ser folk bryte dem i hytt og pine, er det best å følge dem. Du bør unngå de to feltene helt til høyre på enhver vei eller motorvei med mer enn 4 felter, da disse er reservert for busser og drosjer. Ikke bruk mobiltelefoner eller andre distraherende enheter, og sørg for at du alltid bruker sikkerhetsbeltet selv når trafikken er treg. Du må være 21 år eller eldre for å leie og kjøre leiebil i Manila. Du kan også sjekke med byens avdeling for motorkjøretøyer for de siste endringer i loven.

Trenger jeg et spesielt førerkort eller tillatelse for å kjøre leiebil i Manila hvis jeg besøker fra et annet land?

Du må være 21 år eller eldre og ha et gyldig førerkort fra hjemlandet ditt for å få en økonomileiebil i Manila. Hvis førerkortet ditt er på engelsk, trenger du ikke en internasjonal kjøretillatelse, men hvis det er på et annet språk, må du få en slik tillatelse for å få leiebil i Manila.


Tilbud på Manila, Metro-Manila bilutleie

Finn leiebil i Manila som passer for deg

Liten

374 kr - 989 kr

Alle biltyper

420 kr - 1 073 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Manila, Filipinene er 511 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Manila, Filipinene er i oktober. Prisen er 27 % lavere enn resten av året med bare 374 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 37 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Manila. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Manila kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Manila, Filipinene er 676 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Manila, Filipinene er i november. Prisen er 31 % lavere enn resten av året med bare 472 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 17 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Manila. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Manila kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Manila, Filipinene er 837 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Manila, Filipinene er i april. Prisen er 2 % lavere enn resten av året med bare 861 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 4 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Manila. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Manila kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Manila, Filipinene er 810 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Manila, Filipinene er i april. Prisen er 3 % lavere enn resten av året med bare 788 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 1 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Manila. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Manila kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Manila, Filipinene er 531 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Manila, Filipinene er i juni. Prisen er 4 % lavere enn resten av året med bare 555 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 35 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Manila. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Manila kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Manila

Alle større selskaper som leier ut biler i Manila, Metro-Manila

Hertz

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Thrifty

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

6,0

Value

8,0

Europcar

1 utleiested

National

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,3

Komfort

4,6

Gjennomsnittlig

4,5

Hentes/Leveres

4,8

Value

4,6

Avis

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

3,7

Komfort

3,7

Gjennomsnittlig

3,0

Hentes/Leveres

3,7

Value

4,5

Viajero Rent A Car

6 utleiesteder

International

5 utleiesteder

Click Auto Rental

3 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Manila

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Manila

Populære biltyper

Compact, Economy, Passenger Van

Billigste leiebil

384 kr

Mest populære modell

Toyota Yaris Sedan/Vios
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Manila de siste 72 timene: Compact, Economy, Passenger Van.
Den laveste prisen for en leiebil i Manila er 384 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 388 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Manila de siste 7 dagene er Toyota Yaris Sedan/Vios. Våre brukere foretrekker også Toyota Innova som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Manila

Nedenfor er de mest populære hotellene i Manila

Kjøre med en leiebil i Manila - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Manila, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Manila, Filipinene?

Flertallet av leiebilselskapene i Manila tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Hertz, Thrifty og National har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hvilken type leiebile er best å leie i Manila i oktober?

Med gjennomsnittstemperaturer på 27 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 130 mm i oktober bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Manila. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av oktober, og er et populært valg for reisende som skal til Manila. Å leie en Standard i Manila vil koste deg i gjennomsnitt 672 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Manila, Filipinene?

Fartsgrensen i Manila er 60 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Manila er 60 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 100 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvordan er været i Manila, Filipinene i september?

De som ønsker å leie bil i Manila i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 27 °C og en nedsbørsmengde på omkring 340 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Er været i Manila representativt for resten av Metro-Manila?

Hvis du ser etter en leiebil i Manila for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av september, er det viktig at du vet at resten av Metro-Manila vanligvis har en temperatur på 26 °C, og en forventet nedbørsmengde på 357 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Manila fra biler sist?

Priser for Manila fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Manila fra biler?

Fra og med september 2023, er det 33 tilbydere å velge mellom fra Manila biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Manila?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Manila. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Manila?

Når du leier en bil i Manila, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Bilutleie i området av Manila

Trenger du å leie bil i et bestemt område av Manila? Begrens søket ved å bruke alternativene nedenfor

Utforsk flere leiebiler i Filipinene

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Filipinene

Start planleggingen av reisen til Manila


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Manila?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Manila er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Manila?

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Manila. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Viser momondo leiebiler i Manila med gratis avbestilling?

Ja, enten det er leiebiler i Manila eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Manila på momondo?

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Manila.

Finner jeg utleiebiler i Manila som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Manila.

Kan jeg søke etter leiebiler i Manila med ubegrenset kjørelengde på momondo?

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Manila.


En enklere måte å administrere reisen til Manila på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.