Leiebiler i Denpasar, Bali

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Denpasar, Bali? Start søket her!

Denpasar, Bali, Indonesia
16. jun. — 23. jun.
Samme leveringssted
Denpasar, Bali, Indonesia
fr. 16.6.
12:00
fr. 23.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Denpasar

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Denpasar

Hvilket leiebilselskap er billigst i Denpasar?

De billigste leiebilene i Denpasar finner man som regel hos Eazyrent. Ved bestilling med Eazyrent, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 440 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Denpasar er 440 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Denpasar har flest utleiesteder?

keddy by Europcar has the most locations of any rental car company in Denpasar, with 3 locations.

Viktig informasjon om leiebiler i Denpasar

Du kan velge blant mange pålitelige bilutleiere når du skal bestille en billig leiebil i Bali på nett, og du finner fort frem til gode tilbud som fri kilometer og gratis avbestilling. Avis, TRAC Astra og Eazyrient er noen av selskapene du finner på momondo. Det koster ca. 1200 NOK og oppover for en moderne bil med klimaanlegg, automatgir og andre bekvemmeligheter.

Mange selskap har 21 års aldersgrense for billeie, men den kan være både høyere og lavere. Det spørs hvilken bilutleier du benytter og hvilken type bil du ønsker å leie. Det er vanlig å kreve ekstra betalt om du er en ung sjåfør under 25 år. Det kan også være at du blir nektet å kjøpe superforsikring.

Det kreves en liten omstilling for å kjøre bil i Bali, og det er ikke bare på grunn av venstrekjøringen. Trafikkregler kan virke fraværende, og det kan godt være at du må dele veien med hunder, kuer og kyllinger når du utforsker området. Mennesker kan vandre rett ut på veien uten å se seg for, og du må være svært oppmerksom når du kjører. Motorsykler kan også kjøre ut rett foran deg i kryss og forventer at du sakker ned farten. Hvis noen tuter på deg, betyr det at de ønsker å bli lagt merke til. Inne i byen går trafikken sjeldent fortere enn 40 km/t og ca. 60-70 km/t hovedveiene. Følg godt med på skiltene. Det finnes ikke påbud om hverken dagskjørelys eller promillegrense, men vi oppfordrer deg til å holde deg edru og bruke lysene dine på dagtid.

Det er akseptabelt å parkere gratis på gaten i Bali, så lenge du ikke er til hindring for noen. Det finnes flere praktiske og billige parkeringshus i nærheten av strendene, sentrum og severdigheter. Disse har som regel god sikkerhet, deriblant Kuta Parking Area, Pandawa Beach Parking Area og Car Park the Oberoi. Du finner ladestasjoner for elbil ved SPLU PLN i Denpasar City.


Tilbud på Denpasar, Bali bilutleie

Finn leiebil i Denpasar som passer for deg

Liten Leiebiler

484 kr - 1 805 kr

Alle biltyper

452 kr - 1 552 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Denpasar, Indonesia er 576 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Denpasar, Indonesia er i juni. Prisen er 16 % lavere enn resten av året med bare 484 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 1 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Denpasar. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Denpasar kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Denpasar, Indonesia er 415 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Denpasar, Indonesia er i oktober. Prisen er 10 % lavere enn resten av året med bare 375 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 29 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Denpasar. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Denpasar kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Denpasar, Indonesia er 519 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Denpasar, Indonesia er i juni. Prisen er 29 % lavere enn resten av året med bare 372 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 11 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Denpasar. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Denpasar kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Denpasar

Alle større selskaper som leier ut biler i Denpasar, Bali

keddy by Europcar

3 utleiesteder

TRAC Astra

3 utleiesteder

Avis

2 utleiesteder

Bluebird

1 utleiested

Eazyrent

1 utleiested

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Denpasar

Attraksjoner i nærheten:

Sanur12,0 km

Attraksjoner i nærheten:

Sanur111,3 km

Attraksjoner i nærheten:

Sanur110,6 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Denpasar

Nedenfor er de mest populære hotellene i Denpasar

Kjøre med en leiebil i Denpasar - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Denpasar, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Når du bestiller en leiebil i Denpasar, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Denpasar er henholdsvis 80 km/t og 100 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Denpasar du befinner deg.

De som ønsker å leie bil i Denpasar i løpet av juni, kan forvente seg temperaturer på ca. 27 °C og en nedsbørsmengde på omkring 70 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.


Leiebiler på populære flyplasser nære Denpasar

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Denpasar

Start planleggingen av reisen til Denpasar


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Denpasar via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Denpasar, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.