Leiebiler i Denpasar, Indonesia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Denpasar, Indonesia? Start søket her

Denpasar, BA, Indonesia
29. sep. — 6. okt.
Samme leveringssted
Denpasar, BA, Indonesia
on. 29.9.
12:00
on. 6.10.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Denpasar

Alle større selskaper som leier ut biler i Denpasar, Indonesia
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

9,0

Henting/levering

9,0

Valuta for pengene

9,0
3 utleiesteder
3 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Attraksjoner i nærheten:

Sanur12,0 km

Attraksjoner i nærheten:

Sanur111,3 km

Attraksjoner i nærheten:

Sanur110,6 km

Informasjon om reisen din til Denpasar

Du kan velge blant mange pålitelige bilutleiere når du skal bestille en billig leiebil i Bali på nett, og du finner fort frem til gode tilbud som fri kilometer og gratis avbestilling. Avis, TRAC Astra og Eazyrient er noen av selskapene du finner på momondo. Det koster ca. 1200 NOK og oppover for en moderne bil med klimaanlegg, automatgir og andre bekvemmeligheter.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Bali?

Mange selskap har 21 års aldersgrense for billeie, men den kan være både høyere og lavere. Det spørs hvilken bilutleier du benytter og hvilken type bil du ønsker å leie. Det er vanlig å kreve ekstra betalt om du er en ung sjåfør under 25 år. Det kan også være at du blir nektet å kjøpe superforsikring.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det kreves en liten omstilling for å kjøre bil i Bali, og det er ikke bare på grunn av venstrekjøringen. Trafikkregler kan virke fraværende, og det kan godt være at du må dele veien med hunder, kuer og kyllinger når du utforsker området. Mennesker kan vandre rett ut på veien uten å se seg for, og du må være svært oppmerksom når du kjører. Motorsykler kan også kjøre ut rett foran deg i kryss og forventer at du sakker ned farten. Hvis noen tuter på deg, betyr det at de ønsker å bli lagt merke til. Inne i byen går trafikken sjeldent fortere enn 40 km/t og ca. 60-70 km/t hovedveiene. Følg godt med på skiltene. Det finnes ikke påbud om hverken dagskjørelys eller promillegrense, men vi oppfordrer deg til å holde deg edru og bruke lysene dine på dagtid.

Parkering

Det er akseptabelt å parkere gratis på gaten i Bali, så lenge du ikke er til hindring for noen. Det finnes flere praktiske og billige parkeringshus i nærheten av strendene, sentrum og severdigheter. Disse har som regel god sikkerhet, deriblant Kuta Parking Area, Pandawa Beach Parking Area og Car Park the Oberoi. Du finner ladestasjoner for elbil ved SPLU PLN i Denpasar City.

Utfluktsmål i og rundt Bali

Det kan være svært praktisk å disponere egen bil når du skal på dagsutflukter i Bali. Noen av de mest populære inkluderer Taman Ayun, Monkey Forest og Tanah Lot. Du bør beregne en halv dag når du skal utforske det gamle, kongelige tempelet Pura Taman Ayun, og det spektakulære havtempelet Tanah Lot. Det anbefales også å leie bil en dag for å kjøre rundt på øyen. Du kan enkelt komme deg til severdigheter som den majestetiske vulkanen Agung. Det anbefales å stoppe for å spise lunsj i en tradisjonell landsby, for eksempel Tenganan. Tenganan er nok en av de best bevarte landsbyene på Bali, og her kan du få et glimt av hvordan det egentlig er å leve og bo på Bali.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det anbefales på det sterkeste å kjøpe forsikringer som dekker skader på andre parter, samt reduserer det økonomiske ansvaret ditt mest mulig. Ansvars-, kollisjons- og tyveriforsikring sørger for at du kun betaler egenandel ved kollisjon og tyveri, men med enkelte unntak. Frontruteskader og skader på dekk er som regel ikke inkludert. Det kan lønne seg å kjøpe forsikringer som dekker egenandelen om denne er for høy. Det bør nevnes at mange kredittkortselskap dekker egenandelen din om du betaler for kjøretøyet ved hjelp av kredittkortet ditt.

Kan man bruke det norske førerkortet i Bali, eller må man ha et internasjonalt?

Du må ha et internasjonalt førerkort for å både kjøre og leie bil i Bali og ellers i Indonesia. Det anbefales å søke i god tid om du reiser fra mai-september, grunnet stor pågang på de lokale NAF sentrene. Det går raskere om du søker på nett eller på NAFs hovedkontor i Oslo.

Hvor i Bali kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente leiebilen i Bali sentrum på bilutleiestasjoner. Den nøyaktige beliggenheten avhenger av bilutleieren. Det er også mulig å hente og levere bilen på Ngurah Rai internasjonale lufthavn, og mange av selskapene har kontorer her. Du må være oppmerksom på at det kan påløpe ekstra kostnader for å levere bilen tilbake på en annen utleiestasjon, og det kan også koste ekstra for å levere den tilbake utenom åpningstider. (Informasjon kontrollert: 03/06/2019).


Avstand fra Denpasar, Indonesia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Denpasar Bali Ngurah Rai flyplass

Leiebiler i Denpasar

1 355 brukere har sett etter leiebiler i Denpasar med momondo i september.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Denpasar for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Avis er et av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Denpasar. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Denpasar som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hva er fartsgrensen i Denpasar, Indonesia?

Når du bestiller en leiebil i Denpasar, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Denpasar er henholdsvis 80 km/t og 100 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Denpasar du befinner deg.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Denpasar?

De fleste momondo-brukere leier Opel Zafira Tourer i Denpasar, men Citroen Berlingo er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Opel Zafira Tourer, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 466 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Opel Zafira Tourer i Denpasar for så lite som 229 kr per dag. Leiebiler av typen Citroen Berlingo i Denpasar koster i gjennomsnitt 493 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 428 kr per dag.

Hvordan er været i Denpasar, Indonesia i september?

De som ønsker å leie bil i Denpasar i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 27 °C og en nedsbørsmengde på omkring 40 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Denpasar har vanligvis høye temperaturer i september, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Denpasar representativt for resten av Bali?

Reisende som skal kjøre fra Denpasar på en biltur rundt omkring i Bali eller de omkringliggende områdene i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 27 °C, og ca. 40 mm nedbør.


Start planleggingen av reisen til Denpasar