Leiebiler i Namsos, Nord-Trøndelag

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Namsos, Nord-Trøndelag? Start søket her!

Namsos, Norge
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Namsos, Norge
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Namsos

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Namsos

Hvilket leiebilselskap er billigst i Namsos?

De billigste leiebilene i Namsos finner man som regel hos Hertz. Ved bestilling med Hertz, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 736 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Namsos er 736 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Namsos

Det koster fra ca. 650 NOK til rundt 1000 NOK å leie bil i Namsos. Den nøyaktige summen avhenger av en rekke andre faktorer, deriblant hvor stor bil du vil ha. Flere billige bilutleiere holder til i byen, for eksempel Hertz, Avis og Budget. Det betyr at du kan velge mellom forskjellige typer biler, enten du vil ha en liten personbil med automatgir eller en mellomstor bil med klimaanlegg og fire eller flere dører. Fri kilometer, forskjellige typer forsikringer og rettferdige drivstoffbetingelser pleier å være inkludert i prisen, men dette varierer mellom de ulike selskapene. Det anbefales å sammenligne de ulike tilbudene på nett for å finne frem til en god avtale for deg.

I Norge er det vanlig at bilutleieselskapene krever at du har hatt lappen i ett år for at du skal kunne leie et kjøretøy av dem. Du regnes allikevel som ung sjåfør om du er mellom 19-25 år. Dersom dette angår deg, anbefaler vi deg å lese gjennom vilkårene for billeie og sjekke om du må betale ekstra gebyrer. Det kan for eksempel være at du må betale et tillegg i prisen, eller det kan være at du ikke får lov å kjøpe visse forsikringer og leie enkelte typer biler. Det kan være greit å gjøre seg kjent med regelverket, slik at du ikke blir overrasket over sluttsummen på regningen.

Det finnes både avgiftsfri parkering og parkeringsplasser som du må betale for i Namsos sentrum. Gratisparkeringen finner du ved den gamle drosjeplassen, Shell Østre og på tomten til den gamle brannstasjonen. Du har flere valgmuligheter mot betaling, og du finner blant annet parkeringsplasser ved Samfunnshuset, Postgården, Forsikringsgården og bak L. Johansen. Det er verdt å spørre hotellet om de tilbyr rimelig eller gratis parkering til gjestene sine. Namsos er liten nok til at du kan spasere rundt i sentrum, og du kan heller la bilen stå parkert ved overnattingsstedet til du skal på utflukter utenfor byen. Du finner ladestasjoner for elbil ved Samfunnshuset, Verftsgata, Jernbanegata og Carl Gulbransonsgate.

Du har full frihet til å utforske området når du leier bil i Namsos. Friluftsmuseet Namdalsmuseet gir deg et innblikk i stedets spennende historie, og du kan utforske flotte bygninger fra 1700-tallet. Kunstmuseet Nord-Trøndelag er derimot det rette stedet for deg som elsker kunst, skulpturer, fotografi og vakkert håndverk. Byfjellet Bjørumsklumpen anbefales for deg som liker å spasere og har lyst å nyte en nydelig utsikt. Det tar ca. 20 minutter å gå til toppen. Et annet alternativ er å leie bil en dag og dra til Trondheim for å besøke Nidarosdomen. Du kan også kjøre videre til Kystriksveien. En kjøretur på Kystriksveien anbefales på det varmeste, og du får oppleve storslått natur som Svartisen og De Syv Søstre.


Tilbud på Namsos, Nord-Trøndelag bilutleie

Finn leiebil i Namsos som passer for deg

Mellomstor Leiebiler

732 kr - 1 980 kr

Alle biltyper

702 kr - 1 980 kr

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Namsos, Norge er 736 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Namsos, Norge er i februar. Prisen er 1 % lavere enn resten av året med bare 732 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 10 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Namsos. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Namsos kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Namsos

Alle større selskaper som leier ut biler i Namsos, Nord-Trøndelag

Avis

2 utleiesteder

Budget

2 utleiesteder

Hertz

2 utleiesteder

keddy by Europcar

2 utleiesteder

Sunnycars

2 utleiesteder

Europcar

1 utleiested

Kjøre med en leiebil i Namsos - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Namsos, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Fartsgrensen i bysonen i Namsos er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Namsos ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Namsos, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.


Leiebiler på populære flyplasser nære Namsos

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Namsos

Start planleggingen av reisen til Namsos


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Namsos. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Namsos, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.