Leiebil Namsos, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Namsos, Norge? Start søket her

Namsos, Norge
11. mar. — 18. mar.
Samme leveringssted
Namsos, Norge
to. 11.3.
middag
to. 18.3.
middag

Informasjon om reisen din til Namsos

Det koster fra ca. 650 NOK til rundt 1000 NOK å leie bil i Namsos. Den nøyaktige summen avhenger av en rekke andre faktorer, deriblant hvor stor bil du vil ha. Flere billige bilutleiere holder til i byen, for eksempel Hertz, Avis og Budget. Det betyr at du kan velge mellom forskjellige typer biler, enten du vil ha en liten personbil med automatgir eller en mellomstor bil med klimaanlegg og fire eller flere dører. Fri kilometer, forskjellige typer forsikringer og rettferdige drivstoffbetingelser pleier å være inkludert i prisen, men dette varierer mellom de ulike selskapene. Det anbefales å sammenligne de ulike tilbudene på nett for å finne frem til en god avtale for deg.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Namsos?

I Norge er det vanlig at bilutleieselskapene krever at du har hatt lappen i ett år for at du skal kunne leie et kjøretøy av dem. Du regnes allikevel som ung sjåfør om du er mellom 19-25 år. Dersom dette angår deg, anbefaler vi deg å lese gjennom vilkårene for billeie og sjekke om du må betale ekstra gebyrer. Det kan for eksempel være at du må betale et tillegg i prisen, eller det kan være at du ikke får lov å kjøpe visse forsikringer og leie enkelte typer biler. Det kan være greit å gjøre seg kjent med regelverket, slik at du ikke blir overrasket over sluttsummen på regningen.

Parkering

Det finnes både avgiftsfri parkering og parkeringsplasser som du må betale for i Namsos sentrum. Gratisparkeringen finner du ved den gamle drosjeplassen, Shell Østre og på tomten til den gamle brannstasjonen. Du har flere valgmuligheter mot betaling, og du finner blant annet parkeringsplasser ved Samfunnshuset, Postgården, Forsikringsgården og bak L. Johansen. Det er verdt å spørre hotellet om de tilbyr rimelig eller gratis parkering til gjestene sine. Namsos er liten nok til at du kan spasere rundt i sentrum, og du kan heller la bilen stå parkert ved overnattingsstedet til du skal på utflukter utenfor byen. Du finner ladestasjoner for elbil ved Samfunnshuset, Verftsgata, Jernbanegata og Carl Gulbransonsgate.

Utfluktsmål i og rundt Namsos

Du har full frihet til å utforske området når du leier bil i Namsos. Friluftsmuseet Namdalsmuseet gir deg et innblikk i stedets spennende historie, og du kan utforske flotte bygninger fra 1700-tallet. Kunstmuseet Nord-Trøndelag er derimot det rette stedet for deg som elsker kunst, skulpturer, fotografi og vakkert håndverk. Byfjellet Bjørumsklumpen anbefales for deg som liker å spasere og har lyst å nyte en nydelig utsikt. Det tar ca. 20 minutter å gå til toppen. Et annet alternativ er å leie bil en dag og dra til Trondheim for å besøke Nidarosdomen. Du kan også kjøre videre til Kystriksveien. En kjøretur på Kystriksveien anbefales på det varmeste, og du får oppleve storslått natur som Svartisen og De Syv Søstre.

Hvilke forsikringer trenger man?

Kollisjonsforsikring (selvrisikoforsikring) og tyveriforsikring er ofte inkludert i prisen. Ansvarsforsikring er lovpålagt, ettersom den dekker skader på den andre parten. Selvrisikoforsikringen fjerner det økonomiske ansvaret ditt og gjør at du kun må betale egenandel ved uhell. Frontrute og dekk er som regel ikke inkludert i prisen, og det anbefales å alltid sjekke grundig opp i betingelsene for bilutleie og forsikringene. Det er også mulig å kjøpe forsikringer som fjerner egenandelen helt, dersom du syntes at den er for høy. Det anbefales uansett å gå grundig over kjøretøyet sammen med utleieren både når du henter og returnerer den. Eventuelle skader som avdekkes før du mottar kjøretøyet bør noteres skriftlig, slik at du ikke belastes for dette ved innlevering.

Hvor i Namsos kan man hente og levere leiebilen?

Det er fullt mulig å hente og levere leiebilen i Namsos sentrum. Dersom du ankommer med fly, kan du be om at bilen er klar når du ankommer med flyet. Dette er spesielt praktisk, ettersom du kan kjøre direkte til overnattingsstedet ditt. Du trenger ikke å returnere bilen til samme sted som du hentet den. Du får mulighet til å velge utleiestasjoner når du booker leiebilen. Du kan for eksempel hente bilen ved Trondheim eller Namsos lufthavn, men allikevel levere bilen tilbake på en bilutleiestasjon et helt annet sted. (Informasjon kontrollert: 23/05/2019).


Avstand fra Namsos, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Trondheim Værnes (TRD) flyplass

Leiebiler i Namsos

Vi har hatt 5 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Namsos så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Namsos for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Namsos har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Avis, Hertz og Budget. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Namsos. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Namsos har de billigste prisene på leiebiler?

Det er billigst å leie en bil i Namsos når du bruker Hertz på ett av deres totalt 2 utleiesteder i byen. Den beste prisen per dag som momondo har funnet er 286 kr, men som regel det er best å belage seg på å betale 632 kr/dag for en leiebil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Namsos, Norge?

Alle leiebilselskapene i Namsos har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Namsos inkluderer Avis, Hertz og Budget, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilket leiebilselskap i Namsos har flest utleiesteder?

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Namsos, Norge. De har 2 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 632 kr i Namsos, Norge.

Hva er fartsgrensen i Namsos, Norge?

Fartsgrensen i bysonen i Namsos er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Namsos ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Namsos, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Klimaet i Namsos i mars har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Namsos.


Finn hotell og fly til Namsos

  • Få den siste informasjonen om Namsos flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Namsos