Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Avis i Chicago

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Avis i Chicago

Sjåførens alder: 26–65
fre 28.6.
fre 5.7.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Avis i Chicago i Illinois

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

399 kr - 1 106 kr

Alle biltyper

400 kr - 1 315 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Avis i Chicago i Illinois på, er i september. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 399 kr per dag. 399 kr per dag er 44 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 709 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Avis i Chicago. Enda september kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Avis i Chicago, er Desember den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i Desember på leiebiler av typen Mellomstor hos Avis, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Avis i Chicago i Illinois på, er i september. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 399 kr per dag. 399 kr per dag er 60 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 989 kr for en leiebil av type SUV hos Avis i Chicago. Enda september kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Avis i Chicago, er oktober den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i oktober på leiebiler av typen SUV hos Avis, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Avis sine utleiesteder i Chicago

Nedenfor finner du informasjon om Avis sine utleiesteder for leiebiler i Chicago, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Avis

12 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

6,5

Hentes/Leveres

6,2

Value

6,2

Informasjon om leierbiler fra Avis i Chicago

Har Avis et utleiested på Chicago Midway internasjonale flyplass?

Det finnes 1 utleiested på Chicago Midway internasjonale flyplass. Adressen til dette Avis-utleiestedet, er 5150 West 55th Street.

Tilbyr Avis gratis avbestilling av leiebil i Chicago?

Avis tilbyr gratis avbestilling av leiebil i Chicago (det kan forekomme avbestillingsbegyr ved avbestilling i siste liten). Ring Avis dersom du ønsker mer informasjon om avbestillingsreglene. Klikk her, så velg siden for avdelinger for å få opp listen med telefonnumre Avis.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Avis når man er i Chicago i juli?

Ifølge dataene våre er SUV den mest populære biltypen for brukerne våre som leier hos Avis når de er på ferie i Chicago i juli. Basert på prisene for billeie hos Avis i juli i fjor, kan du forvente at gjennomsnittsprisen for leiebiler av typen SUV ligger på 1 043 kr/dag. Brukerne våre fant også priser fra så lite som 1 043 kr/dag sist juli, noe som betyr at det kan være mulig å finne lignende leiepriser i år på momondo.

Hvor mange bilutleiesteder har Avis i Chicago?

Avis har 12 utleiesteder i Chicago. Ifølge brukerne våre befinner Avis sitt mest populære utleiested i Chicago på følgende adresse: 10255 West Zemke Blvd. 60 % av brukerne våre som leide bil hos Avis i Chicago i løpet av det siste året, gjorde det via dette utleiestedet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Chicago fra biler sist?

Priser for Chicago fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Chicago fra biler?

Det er 118 tilbydere fra Chicago biler fra og med juni 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Chicago?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Chicago. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Chicago?

For å leie en bil i Chicago må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Chicago på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fre 28.6.
12:00
fre 5.7.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Chicago

Populære leiebiltyper i Chicago